marge Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν μίλησα για νοσταλγία για κάποια εποχή που δεν έχω ζήσει. Απλά δηλώνω λάτρης του σινεμά και της πόλης μου και μ'αρέσει να προσπαθώ κι εγώ να διατηρήσω την ιστορία της. Τόσο περίεργο, τόσο κατακριτέο; Whatevs. Πάμε παρακάτω. Μιλησες για παλιους κινηματογραφους και τη διατηρηση τους. Αν αυτο δεν ειναι νοσταλγια δε ξερω τι ειναι. Δε νομιζω οτι το κατεκρινα, μια γνωμη ειπα, τουλαχιστον διαβασε κατι πριν το αποπεμψεις. Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι εισαι πολυ μικρη και οτι εχεις ζησει μονο με village 30+ και οι θερινοι κ' drive-ins ειναι απο τα αγαπημενα μου στεκια. Απλα αναγνωριζω το προφανες. 1
viper2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 solace 2005 ψεμματα να μην πω, ηταν βαρετο. Βασικα ηταν μονο βαρετο μεχρι το σημειο που σκαει ο συμβολισμος του χεσουζ μπλανκο και απλως λες 'okay, shift+del' 1
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μολις τελειωσα ολη την εξαλογια του Star Wars. Ολες οι ταινιες 8/10, εκτος απο την πρωτη που παιρνει 7/10. Πιο πολυ μου αρεσε η τριτη και η εκτη. Συντομα και στους κινηματογραφους για την 7η ταινια.
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μολις τελειωσα ολη την εξαλογια του Star Wars. Ολες οι ταινιες 8/10, εκτος απο την πρωτη που παιρνει 7/10. Πιο πολυ μου αρεσε η τριτη και η εκτη. Συντομα και στους κινηματογραφους για την 7η ταινια. Χθες τελείωσα την πρώτη τριλογία (4,5,6 episodes). Πολύ καλά όλα τους. Τα ευχαριστήθηκα. Επίσης ένιωσα να μορφώνομαι επιτέλους με όλη αυτή την κουλτούρα star wars που κυκλοφορεί στο internet. Η αλήθεια είναι πως για τα τρία τελευταία (1,2,3 episodes) δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Οπότε δε ψήνομαι να τα δω. Εξάλλου το νέο είναι συνέχεια της πρώτης τριλογίας.
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και εγω ετσι ελεγα απο αυτα που διαβαζα, αλλα αυτοι που ειπαν οτι δεν τους αρεσαν, προφανως και τα ειδαν και οι ιδιοι. Οποτε αποφασισα να τα δω και εγω και μετα να αποφασισω εαν ειναι καλα ή οχι. Τελικα αποδειχθηκαν αρκετα καλα και συνδεονται πολυ ωραια με την ολη ιστορια.. Τα ειδα με τη γνωστη πλεον σειρα (machete order) : 4,5,1,2,3,6 η οποια ειναι η καλυτερη σειρα για να μη φας καθολου σποιλερς, αν και τα περισσοτερα τα ειχα διαβασει καταλαθος στο ιντερνετ. Με σειρα απο το καλυτερο προς το χειροτερο : (3,5,6) --> 4 --> 2 --> 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη εγω που δεν εχω δει κανένα , μου προτείνεις να τα δω κάπως έτσι 6~3~2~1~5~4~7 ? η να ρισκάρω και να μπω απ ευθείας 7~6~3~2~1~5~4~ λες ?
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αντε καλα.. Να σημειωσω οτι αν δεις το Revenge of the Sith, το Return of the Jedi αποκταει πολυ περισσοτερο νοημα. Οποτε για κανενα λογο δε πρεπει καποιος να αποκλεισει τα επεισοδια ΙΙ,ΙΙΙ. 1
gon1332 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη εγω που δεν εχω δει κανένα , μου προτείνεις να τα δω κάπως έτσι 6~3~2~1~5~4~7 ? η να ρισκάρω και να μπω απ ευθείας 7~6~3~2~1~5~4~ λες ? 4-4-2. Πάμε για σταθερό σχήμα. Αντε καλα.. Να σημειωσω οτι αν δεις το Revenge of the Sith, το Return of the Jedi αποκταει πολυ περισσοτερο νοημα. Οποτε για κανενα λογο δε πρεπει καποιος να αποκλεισει τα επεισοδια ΙΙ,ΙΙΙ. Με μπρίζωσες τώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Η μόνη σωστή σειρά για να τα δεις, είναι η σειρά με την οποία βγήκαν. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα σου αρέσουν ή δε θα σου αρέσουν τα prequels, οπότε ζήσε την εμπειρία όπως ακριβώς ξεδιπλώθηκε. Προφανώς κάποιος που του άρεσαν τα prequels μπορεί να σου προτείνει κάτι πιο ιδιαίτερο, αλλά επειδή υπάρχει και η άποψη που λέει ότι τα prequels κατέστρεψαν την αρχική τριλογία αντί να τη βοηθήσουν και καλύτερα να τα αγνοήσεις, το ασφαλές είναι να τις δεις όπως βγήκαν. Το κακό είναι ότι ο ηλίθιος ο Lucas έχει αποσύρει τις αυθεντικές ταινίες IV V και VI και έχει βγάλει κάτι νέες εκδόσεις που μπερδεύουν την κατάσταση, προσθέτουν νέα εφέ, αλλάζουν ηθοποιούς και διαλόγους. Δε λέω ότι είναι χειρότερες ή καλύτερες, αλλά δεν έχει σημασία. Θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα να δει κανείς και τις αυθεντικές εκδοχές, όχι μόνο τις αλλαγμένες. Αν βρεις να δεις τις παλιές ταινίες όπως ήταν αρχικά, αυτό θα ήταν το καλύτερο. Μετά δες και τα prequels, δες και τα παραλλαγμένα, δες ότι θέλεις και αποφάσισε.
lefter Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Χθες τελείωσα την πρώτη τριλογία (4,5,6 episodes). Πολύ καλά όλα τους. Τα ευχαριστήθηκα. Επίσης ένιωσα να μορφώνομαι επιτέλους με όλη αυτή την κουλτούρα star wars που κυκλοφορεί στο internet. Η αλήθεια είναι πως για τα τρία τελευταία (1,2,3 episodes) δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Οπότε δε ψήνομαι να τα δω. Εξάλλου το νέο είναι συνέχεια της πρώτης τριλογίας. Σου προτεινω να τα δεις. Κι εγω ετσι νομιζα αλλα αξιζε τελικα. 1
damian1977 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Southpaw...... Περισσοτερο κλισε κανεις πεθαινει.....Βαρεμαραααα!! 3/10 Εverest... Λιγοτερο εντυπωσιακο απο τι περιμενα.Καμια κορυφωση ....καμια ανατροπη... βαρεθηκα! 5/10 Anguish... Aπλα για γελια!!!!!!!!Πατατα ολκης......οχι δεν βαρεθηκα....ψιλογλαρωσα!!! 2/10
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εverest... Λιγοτερο εντυπωσιακο απο τι περιμενα.Καμια κορυφωση ....καμια ανατροπη... βαρεθηκα! 5/10 Τι ανατροπη ακριβως περιμενες να δεις στο Everest; 1
damian1977 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τι ανατροπη ακριβως περιμενες να δεις στο Everest; Συνηθως δεν τσιμπαω στα τρολ....αλλα μιας και εισαι εσυ.... Αναφερομουν στην αναγκαιοτητα του ρολου του Τζιλενχααλ (πως διαβολε γραφεται) και σε αυτα που περιμενες ο χαρακτηρας του να κανει.... Αλλα παλι....αυτη ειναι η δικια μου αποψη....δεν εχει και τοση αξια ουτε σημασια. Δεν το'χω σπουδασει το θεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις