liakjim Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καταπληκτική, υπέροχη, εγκεφαλική. Θα με στιγματίσει, το νιώθω. Μπήκε αυτόματα στο προσωπικό μου top 10. 9.5/10 15
dkotanid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και πάλι. Nothing to declare, πολύ ωραία κωμωδία με άφθονο γέλιο.
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 The Martian Καλή ταινία αλλά νομίζω το 8.1 βαθμολογία είναι πολύ.Δεν γίνεται να βάζουμε 8+ σε κάθε sci-fi ταινία. Μακράν καλύτερο από το gravity που επίσης έχει 8 χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα το λόγο :) 1
Dynamics Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 The Martian Καλή ταινία αλλά νομίζω το 8.1 βαθμολογία είναι πολύ.Δεν γίνεται να βάζουμε 8+ σε κάθε sci-fi ταινία. Μακράν καλύτερο από το gravity που επίσης έχει 8 χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα το λόγο :) Στο ιδιο καζανι και οι δυο...ισως λιγο καλυτερο το μαρτιαν λογο του ματτ 3
doubtful Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καταπληκτική, υπέροχη, εγκεφαλική. Θα με στιγματίσει, το νιώθω. Μπήκε αυτόματα στο προσωπικό μου top 10. 9.5/10 Τοσο και απο εμενα. must watch. Σου μαθαινει το πιο βασικο πραγμα!
alex_000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καταπληκτική, υπέροχη, εγκεφαλική. Θα με στιγματίσει, το νιώθω. Μπήκε αυτόματα στο προσωπικό μου top 10. 9.5/10 Λίγο υπερβολικός με το τοπ 10 αλλά είναι πολύ καλή ταινία. The Martian Καλή ταινία αλλά νομίζω το 8.1 βαθμολογία είναι πολύ.Δεν γίνεται να βάζουμε 8+ σε κάθε sci-fi ταινία. Μακράν καλύτερο από το gravity που επίσης έχει 8 χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα το λόγο Διαφωνώ κάθετα. Το martian είναι ταινία του 6.5 το gravity είναι ταινία του 8.5 Site: Burnt Φρεσκια ταινια με ωραια ματια σχετικα με την γαστρονομικη σκηνη κορυφαιων εστιατορειων και σεφ.Νομιζω πως ειναι ιδανικη ωστε να μυησει οσους δεν εχουν επαφη με το αντικειμενο η' σχετικη εμπειρια .Εξηγει γιατι τα κοστη ενος γευματος ειναι τοσο υψηλα και το μεγεθος της προσπαθειας που απαιτειται για κορυφαιο επιπεδο . Αυτα σχετικα με τον κοσμο που θιγει η ταινια . Ως σεναριο ειναι απλοικο -εχουμε δει πολυ καλυτερες στο ειδος - ο Cooper εχει υποκριτικη οροφη την οποια εξαντλει στο φιλμ ,μεχρι εκει μπορει . Παρολα αυτα βλεπεται ευχαριστα εχει την απαραιτητη ενταση ωστε να κρατα το ενδιαφερον . 7,2/10 το είδα και εγώ. Ευχάριστη ταινία με πολύ ενδιαφέρον θέμα. 6.5 γιατί η ροή είναι generic. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 The Big Short [4/5] Το «Μεγάλο Σορτάρισμα» ποτέ δεν προσπαθεί να είναι χαριτωμένο ή πολιτικά αμερόληπτο, και είναι αυτή η γλυκόξινη ποιότητά του που το μετατρέπει σε μία από τις καλύτερες, αλλά και πιο σημαντικές ταινίες της χρονιάς. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2016/01/the-big-short-45.html
ask Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Riean a declarer : βελγο-γαλλική κωμωδία. Ανάλαφρη, αλλά πολύ παραστατικά μέσα από κωμικό τρόπο, περιγραφει την οπτικη γωνια των δυο λαων που εχει ο ενας για τον αλλον. Με λιγα λογια ισχυει το "θα γινουμε απο δυο χωρια χωριατες."Τη συστηνω ειδικά στους γαλλοφωνους! http://www.imdb.com/title/tt1528313/
Ntoubroutza Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λίγο υπερβολικός με το τοπ 10 αλλά είναι πολύ καλή ταινία. Διαφωνώ κάθετα. Το martian είναι ταινία του 6.5 το gravity είναι ταινία του 8.5 το είδα και εγώ. Ευχάριστη ταινία με πολύ ενδιαφέρον θέμα. 6.5 γιατί η ροή είναι generic. Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί.Εκτός κι αν ''ΤΑΙΝΙΑΡΑ'' θεωρούμε ταινίες μόνο πάνω από 9.Με λίγα λόγια θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό το 8.5 στο gravity. Ωραίες ταινίες αλλά μέχρι εκεί. {p,S}Για τυχόν παρεξηγήσεις.Η άποψή μου είναι καθαρά σαν θεατής.Ούτε κριτικός σινεμά είμαι αλλά ούτε και κάποιος σκηνοθέτης. Καταπληκτική, υπέροχη, εγκεφαλική. Θα με στιγματίσει, το νιώθω. Μπήκε αυτόματα στο προσωπικό μου top 10. 9.5/10 To τέλος όλα τα λεφτά.Μέχρι εκεί οι απόψεις διίστανται. Για μένα απλά μια ωραία ταινία.
Voodooman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Trading places Βαριεστημένα χούφταλα χρηματιστές αποφασίζουν να κάνουν ένα "κοινωνικό πείραμα" και να απαντήσουν στην πράξη στο προαιώνιο ερώτημα αν ο ανθρώπινος χαρακτήρας είναι έμφυτος ή διαμορφώνεται απο το περιβάλλον. Μαζεύουν από τον δρόμο τον Έντι Μέρφυ και τον βάζουν στη θέση του-μέχρι τώρα-προστατευόμενού τους Νταν Ακρόιντ, τον οποίο πετάνε στο δρόμο και κοιτάνε τι θα γίνει. Είχα πάνω από 20 χρόνια να την δω και την πέτυχα σήμερα στον ΑΝΤ1. Ήταν ίσως η πρώτη ενήλικη ταινία που είχα δει πολλές φορές και είχα λιώσει την βιντεοκασέτα. Γελούσα πολύ και τότε, γέλασα ακόμη περισσότερο σήμερα, απλά ένοιωθα κάπου-κάπου και κάποια πολύ ενοχλητικά τσιμπήματα από τα κοινωνικοπολιτικά σχόλια. Δύο κωμικοί που σκοτώνουν, καταπληκτικοί δεύτεροι ρόλοι, έξυπνο σενάριο, νευρώδης σκηνοθεσία. Δεν το περίμενα, αλλά παραμένει εξαιρετικά φρέσκια. 3
firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Star Wars: The Force Awakens. Καλή ταινία θα έλεγα. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Αν κάποιος θέλει να δει μια πολύ καλή περιπέτεια σε στυλ Άρχοντα των δακτυλιδιών να πάει. Αν κάποιος θέλει να δει μια πολύ καλή ταινία Star Wars, να μην πάει. http://www.imdb.com/title/tt2488496/
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Carrie (1976) Δε θα έλεγα ότι αντέχει σήμερα αυτή η ταινία, και μάλλον και στην εποχή της δε θα άντεχε, αν δεν είχε τα 10-15 λεπτά στο τέλος. Σε κάποια σημεία έχει γέλιο, όχι τρόμο. Η σκηνοθεσία του Ντε Πάλμα είναι πολύ παράξενη και οι μουσικές επιλογές "παραξενότερες". Την είδα προχωρώντας στο γρήγορο αρκετά σημεία (και διαβάζοντας στα γρήγορα τους υπότιτλους όπως περνούσαν από μπροστά μου) και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση να τη δει κανείς με αυτό τον τρόπο, ώστε και να μην κουραστεί και να φτάσει στο ζουμί και να καταλάβει προς τι ο ντόρος, εφόσον έχει την περιέργεια. Άλλωστε τα πιο πολλά που συμβαίνουν μικρή σημασία έχουν και δεν χρειάζονται. Μπαίνεις από τις πρώτες 2-3 σκηνές στο κλίμα που χρειάζεται. Επίσης θα δείτε ορισμένους γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Τζον Τραβόλτα στους πρώτους τους ρόλους. Οι πιο πολλοί ηθοποιοί είναι μέτριοι ως χάλια. Μοναδική εξαίρεση η πρωταγωνίστρια. Αν και σε κάποιους άρεσε και η μάνα της, αφού βλέπω την πρότειναν για όσκαρ. Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι έκανε πλάκα. Λες και ήταν παρωδία έπαιζε. Όχι για όσκαρ, ούτε για οντισιόν δε θα τη φώναζα (αν και ΟΚ, είχε 1-2 καλές στιγμές).
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ... το gravity είναι ταινία του 8.5 Αν κάποιος θέλει να δει μια πολύ καλή ταινία Star Wars, να μην πάει. 6
momotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 The Browning Version (1951) http://www.imdb.com/title/tt0043362/ Την ειδα χωρις να δω το στορυ,συνιστω το ιδιο. Την τελευταια μερα στο σχολειο,ενας καθηγητης θα ερθει αντιμετωπος με τα λαθη του. Υπεροχες ερμηνειες και φιναλε. Συνοπτικα. Ashby Τσαμπα το κατεβασμα. The.Martian Υπερεκτιμημενο.Μαπα γενικως. The.Lobster Καλο γενικα.Το σωζει η τελευταια σκηνη. Everest. Πολυ καλο. Καλες ερμηνειες.Μουσικη.Εφε. Το ξαναβλεπα.
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 The Big Short [4/5] Το «Μεγάλο Σορτάρισμα» ποτέ δεν προσπαθεί να είναι χαριτωμένο ή πολιτικά αμερόληπτο, και είναι αυτή η γλυκόξινη ποιότητά του που το μετατρέπει σε μία από τις καλύτερες, αλλά και πιο σημαντικές ταινίες της χρονιάς. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2016/01/the-big-short-45.html Καλή ταινία. Την είδα χθες cinema. Εξαιρετικές ερμηνείες από Christian Bale, Brad Pitt αλλά και από τον Steve Carell που δεν είναι τόσο γνωστός. 8/10 από εμένα μιας και θεωρώ ότι ήταν λίγο πιο 'τεχνικό' από ότι θα έπρεπε το σενάριο αλλά γενικά καταλάβαινες τι συμβαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις