Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DEATHGASM

TL;DR

Metal, δαίμονες, αίμα, βυζιά και... DnD.

--

Είδα τυχαία στο youtube trailer. Από αυτές τις άκυρες ταινίες που λες ότι είναι WTF, και ποιος στο καλό τις βλέπει. Είπα μήπως τη δούμε με παρέα (μας αρέσει και η metal) για να καούμε. Τελικά την είδα μόνος μου αντί για Star Wars V (ατυχία της στιγμής). Totally worth it. Δε νομίζω να έλιωνα τόσο πολύ στο γέλιο όπως με αυτή.

Στην ουσία, μία παρέα φτιάχνει μπάντα μέταλ και με κάποιο τρόπο ξυπνάνε δαίμονες. Πολλές κλισέ σκηνές, πολύ splatter. Όχι για ευαίσθητα στομάχια. Αν έχετε 1.30 ώρα για κάψιμο και δεν είστε της εκκλησίας, σπεύστε. :D

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Star Wars IV. Δεν ειχα καμια εμπειρια με τις ταινιες, αν και εχω φαει σχεδον ολα τα spoilers. Αρκετα καλη μου φανηκε! 8/10

• Like 1
Δημοσ.

Antigang 

Γαλλικη ταινια δρασης/αστυνομικη με τον Ζαν ρενό.Ωραια ταινια με καλες σκηνες δρασης/πιστολιδη/ξυλο....Αυτο δηλαδη που περιμενεις να δεις..

post-342417-0-64332400-1451867686_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Τελευταίος Σαμουράι ( 2003 ) με Τομ Κρουζ, ναι δεν το είχα δει.... 

last_samurai_poster.jpg

Φοβερό, συγκινητικό και με βαθιά νοήματα. 

8.5/10 

Αρνητικά: Το πολύ ελπιδοφόρο τέλος..... 

Από τη μέση και μετά λίγο σαν να το έτρεξαν ...πάντως μ'αρεσε πάρα πολύ η ταινία και μπαίνει στη λίστα των top αγαπημένων μου ταινιών.

Επεξ/σία από SpirosKerkyra
  • Like 4
Δημοσ.

Link.png Site: Burnt

Φρεσκια ταινια με ωραια ματια σχετικα  με την γαστρονομικη σκηνη  κορυφαιων εστιατορειων  και σεφ.Νομιζω πως ειναι ιδανικη  ωστε να μυησει οσους δεν εχουν επαφη με το αντικειμενο  η' σχετικη εμπειρια .Εξηγει  γιατι τα κοστη ενος γευματος ειναι τοσο υψηλα  και το μεγεθος της προσπαθειας που απαιτειται  για κορυφαιο  επιπεδο .

Αυτα σχετικα με τον κοσμο  που  θιγει η ταινια .

Ως σεναριο ειναι απλοικο -εχουμε δει πολυ καλυτερες στο ειδος - ο Cooper  εχει υποκριτικη οροφη την οποια εξαντλει στο φιλμ ,μεχρι εκει μπορει .

Παρολα αυτα βλεπεται ευχαριστα  εχει την απαραιτητη ενταση ωστε να κρατα το ενδιαφερον .

7,2/10

• Like 2
Δημοσ.

2 ωραιες ταινιουλες που ειδα

frank

http://www.imdb.com/title/tt1605717/

καλη

experimenter

http://www.imdb.com/title/tt3726704/

το βρηκα πολυ ενδιαφερον, ακομα και τα δεδομενα του πειραματος να μαγειρευτηκαν λιγο, λεει πολλα για την ανθρωπινη φυση και ακομα περισσοτερα για τις κοινωνικες δομες της κοινωνιας μας...

Δημοσ.

https://www.youtube.com/embed/Uv554B7YHk4

Creed

Α - Θ - Λ - Ι - Ο

Εχασα 2 ωρες απο τη ζωή μου για το τίποτα! 

Τι δεν σου αρεσε;;Τι παραπανω περιμενες απο τετοια ταινια κ δεν το ειδες;;

Και καλο μποξακι ειχε (πρωτη φορα σε ροκυ δεν ειδα ταβερνοξυλο ),σκηνοθεσια πολυ καλη,καλες ατακες,λιγο χιουμορ,λιγο love story που δεν κουρασε (ευτυχως),ο πρωταγωνιστης αρκετα καλος κ συμπαθητικος..

Φιλικα ρωταω κ λεω την γνωμη μ,γιατι δεν πιστευω οτι ηταν αθλια αλλα ο καθενας εχει τα γουστα του ¨)

Δημοσ.

απο τα φετινα reboot, creed, jurassic world, star wars, mad max, μονο το τελευταιο μου αρεσε

τα υπολοιπα νομιζω οτι ειναι απλα αναμασημα των ιδιων συνταγων που καναν τα συγκεκριμμενα franchise να πουλησουν στο παρελθον πακεταρισμενα για τις γενιες που δεν ζησαν τις οριτζιναλ...

οι υπολοιπες δεν ηταν κακες ταινιες, απλα τις ειχα ξαναδει...

Δημοσ.

Les petites mouchoirs 

8.5/10

γαλλική κοινωνική, 

μπήκε πολύ ευκολα στο τοπ 10, αν αντέχετε την αργή εξελιξη και τη γαλλική γλώσσα αξίζει τον κόπο.

Εγω την βρήκα και συγκινητική..

Δημοσ.

The Man from U.N.C.L.E.

2e2a0fd5a6f84704e4b701b613f17ebd.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1638355/?ref_=nv_sr_1

Δεν ηταν κακη.Απλα για Guy Ritchie μετρια.Γρηγορες σκηνες πολυ καλη φωτογραφια και αναπαρασταση της τοτε εποχης.Οι ηθοποιοι ηταν οτι πρεπει για το ρολο τους.Το soundtrack μοναδικο.Περασε ενα ευχαριστο 2ωρακι. 7/10

• Like 1
Δημοσ.

A perfect guy  , ωραίο θριλεράκι με τις κλασικές σκηνές για τέτοιου είδους θρίλερ, αλλά παρόλα αυτά διασκεδαστικό. Πέρασε ευχάριστα το 90 λέπτο.

Δημοσ.

A perfect husband

Βαρέθηκα και το έκλεισα

Spotlight

Δεν μπορω να πω οτι ηταν κακο. Το σεναριο γενικά ηταν αρκετα καλο αλλα κάποιοι ηθοποιοί ειχαν περισσοτερο Screentime αποτι επρεπε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...