Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ουτε με αυτο το καστ δεν βλεπετε ε? μισω τον μαλικ αφανταστα Μεχρι εκει που ειδα, πλην του Μπειλ οι υπολοιποι γνωστοι ειχαν ελαχιστον χρονο στην ταινια. Ο Μπειλ απο την αλλη, που ειναι ολη την ωρα εκει, δεν βγαζει αχνα σε διαλογους, ακομα και οταν τον παρακαλανε να μιλησει.
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αυτος ο μαλλικ μας βγαζει την ψυχη καθε φορα. Απορω ποιος τον χρηματοδοτει ακομα.
Weiss Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τη γύρισα τη χρονιά με παρεούλα σπίτι και The martian. Δεν ήταν κακή αλλά περίμενα περισσότερα. Πολύ "αμερικανιά" γαμώτο και με χαλάει αυτό. Βέβαια κλάσης ανώτερο από την πατάτα Prometheus αλλά και πάλι πολύ meh. Πολλά happenings, πολύ εύκολα περνούσε ο χρόνος στην ταινία και γενικά πολύ "βολικά" όλα. Υπερβολικά στημένο δηλαδή. Παρά αυτά πέρασε ευχάριστα η ώρα και δεν βαρέθηκα οπότε θα της βάλω ένα 7/10. Αξίζει να διαβάσεις και το βιβλίο, είναι καλογραμμένο αν και σε κάποια σημεία γίνεται κουραστικό (too much science to explain).
WorLogik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Κανείς δεν λέει πόσο % ακολουθεί πιστά την πραγματικότητα η ταινία. Επίσης λίγα άτομα στον πλανήτη, μπορούν να δώσουν την απάντηση. Εικασίες και θεωρίες συνομωσίας δεν ανήκουν σε έναν νοήμοντα θεατή. Ο τελευταίος βλέπει μια ταινία και την κρίνει ως ταινία. Ως ταινία είναι για 9/10 ( για εμένα). Αν έχει προπαγανδιστικό σκοπό , ποσώς με ενδιαφέρει και φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Αλίμονο αν περίμενα μια ταινία για να αποκτήσω άποψη. Φιλικά. Με κανεις και γελαω. Οι ταινιες στον κοσμο αυτο ειναι ενας απο τους κυριους μεθοδους διαμορφωσης/χειραγωγησης της ανθρωπινης αντιληψης για τα πραγματα και εσυ νομιζεις οτι εσενα δεν σε επιρεαζουν?? Οποτε ασε τα περι: εγω βλεπω τη ταινια σαν ταινια και ετσι τη βαθμολογω. Αν υπηρχε μια ταινια στην οποια χωρις καμια εξηγηση εσφαζαν μωρα τοτε δεν θα εμπενες καν στην διαδικασια να δης τη ταινια ποσο μαλλον να την βαθμολογησης. Οι ταινιες, τα show, οι διαφημσεις, τα βιβλια κτλ κτλ μας επηρεαζουν και μας διαμορφωνουν. Οταν δεν σε πειραζει μια ταινια αυτο σημαινει οτι συμφωνεις με αυτο που βλεπεις και το εγκρινεις, απο την αλλη οταν σε πειραζει μια ταινια οπως το παραδειγμα με τα μωρα τοτε ΔΕΝ το εγκρινεις γιατι δεν σημφωνεις με αυτο που βλεπεις (το σφαξιμο μωρων). Και αν αναρωτιεσε γιατι δεν βλεπουν ολοι τα ιδια πραγματα στην ιδια ταινια ειναι γιατι δεν εχουμε ολοι την ιδια σοφια, κατανοηση και γνωση (γενικα εμπειρια).
liakjim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 μπλα μπλα Περιττή η περαιτέρω ενασχόληση με τους ψυχολόγους του πληκτρολογίου. Υ.Γ.1 Η περίπτωσή σου πάντως δεν μου προκαλεί κανένα συναίσθημα. Υ.Γ.2 Βάλε κανά τόνο και κοίτα την ορθογραφία σου. 1
Daemonos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Paranormal activity: The ghost dimension Paranormal ταινία γενικά... οι άνθρωποι είναι τραγικοί! Καμία ουσία, κανένα νόημα στις αντιδράσεις των ανθρώπων σε συγκεκριμένα γεγονότα, forced scenario, κακές ερμηνίες. 3/10 -- μόνο και μόνο επειδή ήταν λίιιιγο καλύτερο απο τα προηγούμενα.
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 The Martian http://www.imdb.com/title/tt3659388/?ref_=nv_sr_1 Ακομα μια ταινια επιβιωσης με τους καλους αμερικανους να τα καταφερνουν ολα.Στο μεγαλυτερο μερος της(στον Αρη βασικα) ηταν αρκετα καλη.Ειχε ομως καποια τρανταχτα λαθη και ενω υπηρξαν πολλες αναποδιες ολα πηγαν καλα.Θα μου πειτε ταινια ειναι αλλα ενταξει καποια στιγμη κατανταει κουραστικο ολο αυτο.Overall βλεπεται ευχαριστα και ειναι μια καλη ταινια και ο Damon παρα πολυ καλος οπως παντα.To 3D μετριο θα μπορουσε να προσφερει ενα καλυτερο immersion στον Αρη. 7/10 το 8.1 που εχει στο imdb ειναι πολυ.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είδα αυτήν την πίπα: http://www.imdb.com/title/tt1617661/?ref_=nv_sr_1 Jupiter ascending μια μαλακία στο τετράγωνο. Για άλλη μια φορά όπως και άλλες ταινίες κύριος υπαίτιος είναι φυσικά η κακή εκτέλεση και η κακή ηθοποιία ακόμα και από τα μεγάλα ονόματα γιατί...γάμα τα. Το όλο concept και η πλοκή της ταινίας δεν είναι καθόλου άσχημη, πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα έλεγα αλλά γύρω γύρω (γκουχ γκουχ σκηνοθεσία) δεν αφήνουν την ιδέα να εξελιχθεί. Παραείναι φουσκωμένη με πολλά και αναγκαστικά αφήνει τα περισσότερα από έξω και δεν ξέρεις τι σκατά βλέπεις. Γράψιμο της πλάκας, μια χειροασπίδα που αντέχει βολές από mini rail guns και γενικά ένας αέρας για σκεϊτάδες. Εννοείται PG-13. Από εμένα 3/10 μόνο και μόνο για το πόσο κούκλα είναι η Mila και για ορισμένες καλούτσικες και αστείες σκηνές δράσης με περίεργα όπλα. Τι έχουν πάθει με τα παραμύθια τη σήμερον ημέρα και γίνονται τόσο πατάτες;
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είδα αυτήν την πίπα: Use the search Luke http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/page-776?do=findComment&comment=53953602 Θα είχες γλιτώσει πολύτιμο χρόνο απο τη ζωή σου. 2
gavros10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Use the search Luke http://www.insomnia.gr/topic/424497-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%B5-2/page-776?do=findComment&comment=53953602 Θα είχες γλιτώσει πολύτιμο χρόνο απο τη ζωή σου. Του παραθετεις την δικη σου γνωμη λες και ειναι η βιβλος των κριτικων για την ταινια; Χχαχαχαχα ΘΕΟΣ. (Δικιο εχεις φυσικα αλλα ειναι αστειο)
curiositykilledme Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 θωμάςg4 descendant του roger ebert
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το contribution μου στο θέμα μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά είναι καίριας σημασίας 1
kgian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Hermosa juventud http://www.imdb.com/title/tt3314376/ Τι να το κάνω που η ταινία είναι μια ματιά στην σύγχρονη εποχή και την κρίση, οικονομική και αξιών. Σαν ταινία ήταν προβλέψιμη και βαρετή. Και λίγο ψυχοπλακωτικη. Δεν μου είπε τίποτα... Resident evil afterlife 3D Διασκεδαστική ταινία, τα production values έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν σε σχέση με τις προηγούμενες. Καλό 3D. Βλέπεται ευχάριστα, τώρα περιμένω να δω και την επόμενη.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 No country for old men http://www.imdb.com/title/tt0477348/ πως εχει 8.1 τουτο δω. 5/10 1
star12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 αυτη τη βδομαδα ειδα χριστουγεννα Home Alone δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο το εργο.το Must film για καθε χριστουγεννα, που θες να δεις κατι ακρως διασκεδαστικο στο πνευμα των διακωπων. Home alone 2 lost in new york οκ οχι τοσο καλο οσο το 1 αλλα ειχε τη πλακα του.μονο οι φαρσες στους καημενους ληστες ψιλοκουρασαν και στη πραματικοτητα θα τα χαν κακαρωσει.αλλα ενταξ χολυγουντ ειναι αυτο. Home alone 3 ο λογος που θα την εδινα ενα αστερακι,ειναι διοτη εκεινα τα χριστουγεννα που βγηκε,ειχα κερδισει σε ενα σουπερ διαγωνισμο, και καπακι πηγα να τη δω σε αβαντ πρεμιερα.αρα μου φερνει καποιες αναμνησεις.Παρολα αυτο δεν ειναι κακη ταινια. Εχει το λιγο γελιο της ,και οι κακοι αυτη τη φορα ειναι ποιο high teck απ τους καημενους μαρβ και χαρβ ,και συν παιζει και μια νεα και αγνωστη τοτε σκαρλετ γιοχανσον. Home alone 4 Εχω μεινει αφωνος.και οχι με τη καλη εννοια Home alone 5 καποιος να σκοτωσει το σκηνοθετη... Jingle all the way την ειχα δει στο σινεμα οταν βγηκε, και τη βλεπω κατακορον καθε χριστουγεννα σχεδον.Ο αρνολτ εχει τη πλακα του,και οι γκαφες η μια μετα την αλλη ειναι ασταματητες.Βεβαια τη παρασταση κλεβει ο σι μπαντ σαν το τρελο ταχυδρομο που κυνηγα και αυτος τη κουκλα <οχι γκομενα>> και γενικα ενα εργο που δε παιρνει σοβαρα τον εαυτο της.Βεβαια ο τζεικ λοιντ ειναι λιγο καλυτερος εδω απ οτι στο τραγικο phantom menance και η ριτα πανεμορφη αρα 1μιση ωρα παιρνας ευχαριστα βλεποντας το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις