Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

edit: Μόλις είδα ότι στο imdb έχει 3,6. Δεν είναι η βίβλος οι βαθμολογίες του imdb αλλά τόσο έξω αποκλείετα να πέφτουν.

Γενικα το imdb ειναι καλος δεικτης του τι ειναι πατατα.

Μαπα ταινια με καλη βαθμολογια παιζει, οποτε κρατας μποσικα στα ψηλα σκορ, αλλα 9 στις 10 οταν η βαθμολογια του imdb που ειναι massive site ειναι χαλια, φαντασου για τι πατατα λεμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειδα το 3 idiots, ας ειναι καλα το παληκαρι που τη προτεινε απο εδω. Σχεδον 3 ωρες ταινια, και δεν ηθελα να τελειωσει, πολυ καλη! Κ αποιος να προτεινει παρομοιες ταινιες Γιατι πηξαμε στις αμερικανιες.

Να ευχαριστήσω τον ΝεκροΟργανοπαίχτη που μου πρότεινε το Cafe De flore.

8,5/10 η ταινία. Φανταστική ατμόσφαιρα, (ίσως μια πολύ μικρή κοιλιά που θα εξαφανιζόταν αν ήταν 20 λεπτά μικρότερη η ταινία) και τρομερη μουσική. Ταινία που έχει μέσα Floyd δεν γίνεται να είναι άσχημη.

Σήμερα λέω να δω το C.R.A.Z.Y του ίδιου που έχει σαν βασικό κομμάτι το Shine On... πάλι των floyd. Έχω αρχίσει και τον αγαπω τον σκηνοθετη.

Μόλις είδα το The Darkest Hour...

Βαρετή Sci-fi(πρέπει να έχει ταλέντο για να το καταφέρει κάποιος αυτό...)ταινία με γαρνιτούρα από την μαμά ρωσία...

5/10(Γιατί σήμερα είμαι ένας εὐχάριστος άνθρωπος)

Ειδα το 3 idiots, ας ειναι καλα το παληκαρι που τη προτεινε απο εδω. Σχεδον 3 ωρες ταινια, και δεν ηθελα να τελειωσει, πολυ καλη! Κ αποιος να προτεινει παρομοιες ταινιες Γιατι πηξαμε στις αμερικανιες.

Οντως πολυ καλη ταινια. Παραλογη σε καποια σημεια βεβαια και με αρκετές δόσεις σαπουνόπερας αλλά πολυ ωραια ταινιουλα! Ενα 8αρακι και απο μενα.

Να ευχαριστήσω τον ΝεκροΟργανοπαίχτη που μου πρότεινε το Cafe De flore.

8,5/10 η ταινία. Φανταστική ατμόσφαιρα, (ίσως μια πολύ μικρή κοιλιά που θα εξαφανιζόταν αν ήταν 20 λεπτά μικρότερη η ταινία) και τρομερη μουσική. Ταινία που έχει μέσα Floyd δεν γίνεται να είναι άσχημη.

Σήμερα λέω να δω το C.R.A.Z.Y του ίδιου που έχει σαν βασικό κομμάτι το Shine On... πάλι των floyd. Έχω αρχίσει και τον αγαπω τον σκηνοθετη.

Τα εύσημα στον fearwhatnow, αυτός την πρότεινε πρώτος εδώ. Όπως και το Polisse το οποίο και μόλις τελείωσα. Ήταν πράγματι πολύ καλό, όχι για 8,7/10 που του έβαλε ο γενναιόδωρος στις βαθμολογίες του φίλος μας, αλλά ένα 7,5/10 το δίνω άνετα. Αν και το θέμα που πραγματεύεται είναι δύσκολο (η καθημερινότητα ενός τμήματος της αστυνομίας που ασχολείται με τις υποθέσεις ανηλίκων και κυρίως με υποθέσεις παιδοφιλίας) καταφέρνει και κερδίζει τις εντυπώσεις με το πόσο ρεαλιστικό είναι. Ήταν στιγμές που οι συμπεριφορές των πρωταγωνιστών ήταν τόσο φυσικές που ξεχνούσα ότι είναι ηθοποιοί που υποδύονται κάποιο ρόλο. Είναι πολλές ταινίες που ζορίζονται πολύ στο να φανούν ρεαλιστικές και συχνά αυτο που βγαίνει είναι αρκετα επιτιδευμένο. Στη συγκεκριμένη ταινία δε το αισθάνθηκα αυτό ούτε στιγμή. Πολύ καλό.

Τα εύσημα στον fearwhatnow, αυτός την πρότεινε πρώτος εδώ. Όπως και το Polisse το οποίο και μόλις τελείωσα. Ήταν πράγματι πολύ καλό, όχι για 8,7/10 που του έβαλε ο γενναιόδωρος στις βαθμολογίες του φίλος μας, αλλά ένα 7,5/10 το δίνω άνετα. Αν και το θέμα που πραγματεύεται είναι δύσκολο (η καθημερινότητα ενός τμήματος της αστυνομίας που ασχολείται με τις υποθέσεις ανηλίκων και κυρίως με υποθέσεις παιδοφιλίας) καταφέρνει και κερδίζει τις εντυπώσεις με το πόσο ρεαλιστικό είναι. Ήταν στιγμές που οι συμπεριφορές των πρωταγωνιστών ήταν τόσο φυσικές που ξεχνούσα ότι είναι ηθοποιοί που υποδύονται κάποιο ρόλο. Είναι πολλές ταινίες που ζορίζονται πολύ στο να φανούν ρεαλιστικές και συχνά αυτο που βγαίνει είναι αρκετα επιτιδευμένο. Στη συγκεκριμένη ταινία δε το αισθάνθηκα αυτό ούτε στιγμή. Πολύ καλό.

Ειμαι γενναιοδωρος στις βαθμολογιες ολων αυτων των ταινιων επιτηδες.Δεν μπορω να βλεπω αμερικανιες να εχουν 7αρια και 8αρια παντου αβερτα.

Το κορίτσι με το τατουάζ

Yeah i know,οι περσσότεροι από εσάς πιστεύετε ότι είναι γαμάτη ταινία

αλλά μπορώ να πω ότι μου σακάτεψε την ψυχολογία :cry:

Γι'αυτό,όσοι θέλετε να την δείτε,καλύετερα να είστε προετοιμασμένοι γιατί έχει πολύ σκληρές εικόνες.....

Japan night σήμερα και είπα να σας προτείνω 2 ταινίες που ξεχώρισα από της 5-6 που είδα.

Είναι ψιλό σπλατερια η μια και sci-fi η άλλη.

Gantz 2010 (Κάτι μου θύμιζε όταν την έβλεπα αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι :huh: )

8.5/10 (Sci-fi)

Gothic & Lolita Psycho (Gosurori shokeinin) 2010

7.5/10 (σπλατερια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...