Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α, επιτέλους. Μόλις άκουσα ότι η νέα ταινία του Παπακαλιάτη είναι καλή, το πρώτο που σκέφτηκα είναι "αυτό σημαίνει ότι ξεπατίκωσε κάποια-ες καλή-ές ταινία-ες, πρέπει να μάθουμε ποια-ες είναι". Κάποιος κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση.

αυτο λεγεται προκαταληψη

Δημοσ.

αυτο λεγεται προκαταληψη

Καμία σχέση. Εμπειρία λέγεται.

The World's End

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο αυνάνας.

Εγώ που την είδα ή αυτός που την έγραψε.

3/10

Κωμωδία είναι. Αν έχεις διαφορετικό χιούμορ από αυτόν που την έγραψε, γιατί πρέπει κάποιος από τους δυο σας να είναι περίεργος;

Ταινιάρα παρεμπιπτόντως, όπως όλη η τριλογία.

Δημοσ.

Κωμωδία είναι. Αν έχεις διαφορετικό χιούμορ από αυτόν που την έγραψε, γιατί πρέπει κάποιος από τους δυο σας να είναι περίεργος;

Ταινιάρα παρεμπιπτόντως, όπως όλη η τριλογία.

και εγω την βρηκα πολυ συμπαθητικη  , απο αυτες που θα προτεινα   . 

τι τριλογια ; εχει και αλλα μπαρ ;

Δημοσ.

Σωστός ο firewalker.

Οι ταινίες δεν συνδέονται με χαρακτήρες, αλλά περισσότερο ως θεματολογία και στιλ. Η πρώτη είναι για ταινίες με ζόμπι, η επόμενη buddy cop ταινίες και η τελευταία επιστημονικής φαντασίας (δε γράφω πιο συγκεκριμένα). Εγώ όσο περισσότερο τις βλέπω, τόσο περισσότερο μου αρέσουν. Κάθε φορά παρατηρώ πράγματα για πρώτη φορά (και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ).

Για παράδειγμα: SPOILER!!! (World's End)

Έχετε παρατηρήσει ότι η εισαγωγή του World's End, τα πρώτα 3 λεπτά, σκιαγραφεί τα γεγονότα ολόκληρης της ταινίας; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στο Shaun of the Dead, όταν ο Eddie λέει να πάνε για ποτά και τα ονόματα σχετίζονται με τα όσα θα συμβούν αργότερα.

Δείτε και αυτό (εξαιρετικό κανάλι):

Δημοσ.

Οκ δεν είναι για όλους, απλά μου φάνηκε σκέτο σαχλή χωρίς να γίνεται αστεία. Δεν έχω δει τις άλλες και ούτε ψήνομαι.

Δημοσ.

Δείτε και αυτό (εξαιρετικό κανάλι):

+1

Ο τύπος έχει το καλύτερο κανάλι σχετικά με ανάλυση σκηνοθεσίας και αναδεικνύει πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ δεν είναι για όλους, απλά μου φάνηκε σκέτο σαχλή χωρίς να γίνεται αστεία. Δεν έχω δει τις άλλες και ούτε ψήνομαι.

επιτέλους και κάποιος που συμφωνώ μαζί του για αυτές τις ταινίες (τριολογια)....

ουφ δεν είμαι ο μόνος.....είχα αρχίσει να ανησυχώ για το γούστο μου...

Δημοσ.

Zero Dark Thirty

Πως μου είχε ξεφύγει αυτό το διαμάντι?

9/10

Ωραία ταινία. Αρκεί να διακρίνουμε το προπαγανδιστικό της ρόλο και να ξεχάσουμε την όποια σχέση της με τη πραγματικότητα... :Ρ

Δημοσ.

Ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρεις την σχέση της με την πραγματικότητα.

Και δεν με ενδιαφέρει.

Ως ταινία είναι απίστευτα καλογυρισμένη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...