gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 και εδώ ειναι το πρωτότυπο: Man on Wire (2008) http://www.imdb.com/title/tt1155592/?ref_=nv_sr_1 Ωραίος δεν είχα ιδέα ότι βασίστηκε σε άλλη ταινία. Κατεβαίνει. Δεν βασιστηκε στο man on wire ουτε ειναι το πρωτοτυπο. Ντοκυμαντερ ειναι το man on wire, ταινια το the walk. Και τα δυο εχουν να κανουν με τον πραγματικο φιλιπ πετιτ. Υπαρχουν διαφορες. 1
xavier Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 μου αρεσε αρκετα το me and earl and the dying girl ταινιουλα με εξυπνους διαλογους, teen coming of age σαν το juno, 500 days of summer, the perks of being a wallflower κτλ... επισης respect για τις πολλαπλες δοσεις των πρωτων αλμπουμ του brian eno που ακουγονται κατα τη διαρκεια της ταινιας παρομοια ταινια το diary of a teenage girl, δεν μου αρεσε καθολου, αν και σκηνοθετικα ηταν καλοφτιαγμενη...
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για κανε ενα καλο και ρώτα γιατι ειναι πολλοι οι ενδιαφερόμενοι. Λοιπόν παιδιά η ταινία πέρασε στα watched του φίλου και έχει σβηστεί. Μου είπε όμως ότι απλά την κατέβασε από kickass οπότε φυσιολογικά είναι κάτι εύκολο να βρεθεί.
king2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά η ταινία πέρασε στα watched του φίλου και έχει σβηστεί. Μου είπε όμως ότι απλά την κατέβασε από kickass οπότε φυσιολογικά είναι κάτι εύκολο να βρεθεί. Δεν πρέπει να έχει βγει dc του Avengers age of ultron http://screenrant.com/avengers-age-ultron-directors-cut/
liakinen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν ο φίλος ikaruga μπορεί να θυμηθεί την διάρκεια των extra σκηνών (περίπου 7 λεπτά, cameo loki) τότε κάτι πρέπει να υπάρχει κάπου εκεί έξω γιατί το έχω ακούσει και από γνωστό μου πρίν λίγες μέρες. Εγώ επειδή Βλέπω μόνο 1080p internal encodes δεν βρήκα κάτι.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά δεν μπορώ να θυμηθώ, ήταν μεγάλη ταινία και με τα διαλύματα που κάναμε την είδαμε σε πάνω από τρεις ώρες. Θυμάμαι όμως ότι είδα κάποιες έξτρα σκηνές που δεν είχα δει εγώ στη δική μου έκδοση (όπως του Thor μέσα στη σπηλιά που μιλούσε με τους θεούς ή τι διάολο ήταν αυτοί) και μου έκανε εντύπωση πως μερικά έξτρα λεπτά μπορούσαν να ενισχύσουν τόσο την ταινία.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Joy [2/5] Τόσο ο «Οδηγός Αισιοδοξίας» όσο και το «The Fighter» είναι δυο τρανταχτά παραδείγματα ταινιών του που διέθεταν μεγάλες εκρήξεις ενέργειας σωστά εξημερωμένες. Και εδώ έγκειται το πρόβλημα του «Joy», καθώς ο σκηνοθέτης μοιάζει να χάνει την ισορροπία του, και το χάος που συνήθως ενορχηστρώνει με επιτυχία, τον κυριεύει. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/12/joy-25.html
Voodooman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Star Wars: The Force Awakens Η συνέχεια της γνωστής εποποιίας. Όλα όσα λέει ο trayban παραπάνω ισχύουν ακριβώς. Να προσθέσω μόνο ότι η ταινία ξεμπροστιάζει με τον πλέον τελεσίδικο τρόπο τα τρία εκτρώματα του Lucas. Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τί γινόταν στο κεφάλι του όταν έγραφε, σκηνοθετούσε και μοντάριζε τα Episodes I,II,III. και ακόμη ότι τα εφέ του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από πλευράς ποιότητας και ποσότητας. Καμία σχέση με τα τραγικά εφέ τύπου transformers και Marvel, εδώ τίποτα δεν φαίνεται ψεύτικο, τίποτα υπερβολικό. Για δύο ώρες ξέχασα και το τελευταίο μου πρόβλημα και το χαμόγελό μου έκανε να εξαφανιστεί κανένα δίωρο μετά το τέλος της ταινίας. 6
GIOVINCO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 The Revenant 7/10 Πολυ καλες ερμηνειες, ατμοσφαιρα, αισθηση κλωτσια στα ... σε ολη τη διαρκεια του αλλα φουλ βαρεμαρα ο ρυθμος του και το σεναριο. Sent from my iPhone using Insomnia
SpirosKerkyra Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι έφτασε στη πυγή και δεν ήπιε νερό ( όσκαρ ) ο Ντι Κάπριο δηλαδή ;
Daemonos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Anguish Πάρα πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό! Το σενάριο πολύ καλό και αρκετά αληθινό! - βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα - Με κράτησε μέχρι το τέλος και έκλεισε κάνοντας με να θέλω και 2ο! 1
viper2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ανησυχώ πολύ όταν διαβάζω εδώ μέσα τόσα θετικά σχόλια για ταινία του Χριστόδουλου Παπασαλιάρη. Όχι τόσο για το επίπεδο των μελών, όσο για την προοπτική η ταινία να είναι καλή. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όσοι δίνουν θετικά σχόλια σε αυτή την ταινία μάλλον δεν θα έχουν δει το I stand alone... Πάλι έφτασε στη πυγή και δεν ήπιε νερό ( όσκαρ ) ο Ντι Κάπριο δηλαδή ; Ναι, βασικά παιζει να το πάρει ο Hardy στην συγκεκριμένη ταινία...
xavier Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όσοι δίνουν θετικά σχόλια σε αυτή την ταινία μάλλον δεν θα έχουν δει το I stand alone... Ναι, βασικά παιζει να το πάρει ο Hardy στην συγκεκριμένη ταινία... ε δεν γινεται να παρει του 1ου ρολου ο hardy, μπορει για το legends ή για το mad max. για το revenants μπορει να παρει του 2ου ρολου...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όσοι δίνουν θετικά σχόλια σε αυτή την ταινία μάλλον δεν θα έχουν δει το I stand alone... Α, επιτέλους. Μόλις άκουσα ότι η νέα ταινία του Παπακαλιάτη είναι καλή, το πρώτο που σκέφτηκα είναι "αυτό σημαίνει ότι ξεπατίκωσε κάποια-ες καλή-ές ταινία-ες, πρέπει να μάθουμε ποια-ες είναι". Κάποιος κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις