viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείς ότι ο Λεονάρδος δεν το παίρνει το Όσκαρ ούτε τώρα. Ακούω καλές κριτικές για την ταινία πάντως. Υ.Γ. Από το θείο; Δεν μπορώ να πω, ειχε αρκετο action αλλά απο το σκηνικό με την αρκούδα και μετα απλως εκανα αλλά πραγματα... =] 1
xavier Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να πω, ειχε αρκετο action αλλά απο το σκηνικό με την αρκούδα και μετα απλως εκανα αλλά πραγματα... =] θα το παλεψει...τραβηξε πολλα στην ταινια...
Ntoubroutza Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Sicario Καλή για να τη δεις μια φορά,χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.Μεγάλη η βαθμολογία το 8 που έχει στο imdb
dkotanid Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Sicario Καλή για να τη δεις μια φορά,χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.Μεγάλη η βαθμολογία το 8 που έχει στο imdb Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ...
Ntoubroutza Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Hunger games Επανάσταση 1 και 2. Αδιάφορη για μένα.Μόνο το Φωτιά άξιζε.Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιες ταινίες τις τραβάνε από τα μαλλιά χωρίς να ξέρω τον λόγο. Inside Out Πολύ καλό Mad Max Fury Road Κάκιστη. 8.4 βαθμολογία (για γέλια).ΑΠό τις ταινίες που περίμενα πως και πως και μόλις την είδα απογοητεύτηκα. Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ... Θεωρώ πως ο μόνος που σώζει την ταινία είναι ο Del Toro.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναείδαμε το Avengers: Age of ultron αλλά αυτό που έχει μέσα όλες τις κομμένες σκηνές και....αναθεωρώ την άποψη μου από την κινηματογραφική έκδοση που με απογοήτευσε. Αυτή μου φάνηκε ότι έχει μια συνοχή και πολύ καλύτερο character building ακόμα και αν αρκετές κομμένες σκηνές ήταν για τα "ψιλά" ενώ άλλες κομμένες σκηνές ήταν πραγματικά απίστευτο που τις έκοψαν από την κινηματογραφική έκδοση. Οποιος λοιπόν θέλει να τη δει πρέπει να δει αυτήν την έκδοση και να πετάξει την κινηματογραφική στα σκουπίδια. Αυτήν την έκδοση λοιπόν βάση στο πόσο την ευχαριστήθηκα της βάζω 8/10. Η πρώτη για εμένα συνεχίζει να είναι καλύτερη αλλά τουλάχιστον αυτή η version στέκεται επάξια δίπλα της σε αντίθεση με την κινηματογραφική έκδοση που ήταν μετριότατη.
liakinen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Sicario 6.5/10 Είχα πολύ ψηλά τον πήχη για την συγκεκριμένη (από τα reviews και scores στα γνωστά site) αλλά τελικά ήταν μια απλά καλή ταινία άνω του μέσου όρου. Περίμενα βάθος στο θέμα και τον κόσμο των καρτέλ και η ταινία απλά έξυσε την επιφάνεια. Δεν έχει βάθος ok λες περιμένω δράση και ωμότητα και πάσχει και εδώ (δυο σκηνές “ωμές” , άλλες ταινίες με mafia, καρτέλ κτλ. το έχουν αποδώσει καλύτερα) και από δράση οι κακοί άντε να ήταν 20 - 25. Αν προσθέσω ότι αρκετοί είναι αυτοί που δεν θα καταλάβουν τίποτα από την επιχείρηση (τι προσπαθούν να κάνουν ,ποιος είναι ποιος και για ποιον δουλεύει) πέφτει ακόμα παρακάτω η ταινία. Στα θετικά ο μέγιστος Del Toro που του πηγαίνουν γάντι τέτοιοι ρόλοι (αυτό το ύφος, αυτό το ύφος…) 1
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 The Christmas Secret http://www.imdb.com/title/tt3626180/ Πολυ ευχαριστη ταινια
W0zzAp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ειδα το Creed και ειχα δει πολυ υψηλες βαθμολογιες απο κοινο και κριτικους οποτε σαν Rocky fan περιμενα πολλα απτην ταινια.Σιγουρα απο ολα τα Rocky αυτη η ταινια ειχε τις καλυτερες ερμηνιες,πολυ καλο το στορυ και δεν την βαριεσαι καθολου.Ισως οχι τοσο καλη οσο η πρωτη αλλα στανταρ η δευτερη καλυτερη.Απο αρνητικα ειναι η ελλειψη μουσικης Rocky ή κατι παρομοιο να σε κανει να κουνηθεις απτην θεση σου,το ρομαντικο κομματι που μου ηταν πολυ αδιαφορο και με πειραξε λιγο ο τελικος αγωνας που δεν τον ενιωσα οπως θα επρεπε,με τον αντιπαλο να μου ειναι και αυτος αδιαφορος.Πολυ καλοι οι Michael B Jordan και Sylvester Staλlone(ο οποιος ειναι υποψηφιος για χρυση σφαιρα) στους ρολους τους.Επισης να πω οτι η ταινια εχει αρκετο δραμα ισως περισσοτερο απο οσο πρεπε.Νομιζω οτι ειναι υπερβολικα υψηλες η βαθμολογιες,αλλα σιγουρα μια must see ταινια,ειδικα για αυτους που εχουν δει και τα προηγουμενα Rocky. http://www.imdb.com/title/tt3076658/ http://www.metacritic.com/movie/creed http://www.rottentomatoes.com/m/creed_2015/ 1
tonypapadovic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναείδαμε το Avengers: Age of ultron αλλά αυτό που έχει μέσα όλες τις κομμένες σκηνές και....αναθεωρώ την άποψη μου από την κινηματογραφική έκδοση που με απογοήτευσε. Αυτή μου φάνηκε ότι έχει μια συνοχή και πολύ καλύτερο character building ακόμα και αν αρκετές κομμένες σκηνές ήταν για τα "ψιλά" ενώ άλλες κομμένες σκηνές ήταν πραγματικά απίστευτο που τις έκοψαν από την κινηματογραφική έκδοση. Οποιος λοιπόν θέλει να τη δει πρέπει να δει αυτήν την έκδοση και να πετάξει την κινηματογραφική στα σκουπίδια. Αυτήν την έκδοση λοιπόν βάση στο πόσο την ευχαριστήθηκα της βάζω 8/10. Η πρώτη για εμένα συνεχίζει να είναι καλύτερη αλλά τουλάχιστον αυτή η version στέκεται επάξια δίπλα της σε αντίθεση με την κινηματογραφική έκδοση που ήταν μετριότατη. ikaruga για ποια έκδοση ακριβώς μιλάς; Στο blu ray έχει κομμένες σκηνές ανάμεσα στα extras αλλά όχι κάποιου είδους extended cut. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλο cut πέρα από το theatrical.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 sicario Δεν εχει πολλες στιγμες δρασης αλλα αυτες οι 2-3 που εχει ειναι πολυ καλες κατα την γνωμη μου,η σκηνοθεσια πολυ καλη,καλη κ η μουσικη,αριστες ερμηνιες κ απο τους 3 πρωταγωνιστες,σεναριο καπως πολυπλοκο αλλα καλο,ομορφα πλανα,ομορφα τοπια,αψογη night vision σκηνη.Γενικα μια πολυ καλη ταινια δρασης για εμενα .
Dynamics Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ειδα αυτες τις μερες το θριλερ που ειπατε ποιο πανω goodnight mommy αποτυχια απλα...0/10 απο εμενα! Sicario και εγω περιμενα κατι καλυτερο αλλα ειναι σε χαμηλα νερα τιποτα το τρομερο 6/10 απο εμενα μιας και περασε ευχαριστα η ωρα. baahubali απο ινδια μερια...Ειπα να κανω το κοπο να δω τι ταινιες βγαζουν στην ινδια...ωραια τοπια και σκηνοθεσια..αλλα τα υπολοιπα απλα για γελια...το 8.7 στο imdb ειναι αστειο απλα...2.30 ωρες ταινια..στην 1 ωρα δεν αντεξα το εβγαλα συνολικη βαθμολογια δεν μπορω να βαλω μιας και δεν την ειδα ολοκληρη αλλα για μια ωρα που ειδα περιπου 4/10 η βαθμολογια
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναείδαμε το Avengers: Age of ultron αλλά αυτό που έχει μέσα όλες τις κομμένες σκηνές Τιτλοφορειται κάπως αυτο; Director's cut κι ετσι;
joakim Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ειδα αυτες τις μερες το θριλερ που ειπατε ποιο πανω goodnight mommy αποτυχια απλα...0/10 απο εμενα! Sicario και εγω περιμενα κατι καλυτερο αλλα ειναι σε χαμηλα νερα τιποτα το τρομερο 6/10 απο εμενα μιας και περασε ευχαριστα η ωρα. baahubali απο ινδια μερια...Ειπα να κανω το κοπο να δω τι ταινιες βγαζουν στην ινδια...ωραια τοπια και σκηνοθεσια..αλλα τα υπολοιπα απλα για γελια...το 8.7 στο imdb ειναι αστειο απλα...2.30 ωρες ταινια..στην 1 ωρα δεν αντεξα το εβγαλα συνολικη βαθμολογια δεν μπορω να βαλω μιας και δεν την ειδα ολοκληρη αλλα για μια ωρα που ειδα περιπου 4/10 η βαθμολογια ψαξε για αλλες ινδικες,θα παθεις πλακα τι εχουν βγαλει οι ανθρωποι.
Dynamics Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ψαξε για αλλες ινδικες,θα παθεις πλακα τι εχουν βγαλει οι ανθρωποι. το μπουχαμπαλι η οπως το λενε εγραφε πως ηταν η καλυτερη για φετος στο μπολιγουντ....Τι να πω θα μου παρει καιρο να ξανα δω ταινια απο την Ινδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις