Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα ταινία του Παπακαλιάτη,μου διαφεύγει ο τίτλος.

Μια στρατευμένη μαλακια και μισή,γεμάτη κοινοτοπίες,αναμενόμενες σκηνές και (ρηχότατους)διαλόγους.

Μπορεί κάποιος να μου πει σας παρακαλώ πολύ,γιατί αυτός ο υπέροχος ηθοποιός και άνθρωπος,ο σιμονς συμμετείχε;

Δεν συμφωνω αλλα ενταξει γνωμες ειναι αυτες. 

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Goodnight Mommy

KPMh6.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3086442/?ref_=nv_sr_1

Αυστραλεζικο θριλερ.Απο τα καλυτερα του 2015.Κορυφαια φωτογραφια και ατμοσφαιρα χωρις να τρομαζει με χαζα scary jumps οπως στα περισσοτερα αμερικανικα θριλερ.Αν εχετε γερο στομαχι δειτε την. 8/10

• Like 7
Δημοσ.

Goodnight Mommy

KPMh6.jpg

Αυστραλεζικοιακο θριλερ.Απο τα καλυτερα του 2015 2014 .Κορυφαια φωτογραφια και ατμοσφαιρα χωρις να τρομαζει με χαζα scary jumps οπως στα περισσοτερα αμερικανικα θριλερ.Αν εχετε γερο στομαχι δειτε την. 8/10

τυπογραφικα :  fixed :P

Δημοσ.

He never died 2015

Η σκηνοθεσία αδιάφορη

Το sound mixing σχεδόν κάκιστο

To μουσικό χαλί ηταν καπως hit n miss (κάποιες φορές)

Οι ερμηνιες δεν ηταν stellar (ουτε καν close)

Αλλα παρόλα αυτα, ηταν οχι κακο και με μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ.

Δημοσ.

Goodnight Mommy

KPMh6.jpg

Αυστραλεζικο θριλερ.Απο τα καλυτερα του 2015.Κορυφαια φωτογραφια και ατμοσφαιρα χωρις να τρομαζει με χαζα scary jumps οπως στα περισσοτερα αμερικανικα θριλερ.Αν εχετε γερο στομαχι δειτε την. 8/10

Φαινεται πολυ καλη αλλα δεν την βρισκω.

Αν θελεις στειλε μου ενα πμ :)

Δημοσ.

Grave of the Fireflies

Ως τώρα μου φαίνεται ότι είναι η πιο καταθλιπτική ταινία του Studio Ghibli που έχω δει.

Ένα σφίξιμο στην καρδιά σε παρά πολλές σκηνές :/

Το animation απλά έργο τέχνης, υπέροχο, τα χρώματα, τα πάντα.

Η μουσική όμως αυτή τη φορά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο (δεν συγκρίνεται με τα τέλεια soundtracks π.χ. Princess Mononoke & Nausicaa). Επίσης, θα ήθελα να κρατούσε παραπάνω η διάρκεια της ταινίας, κάποια πράγματα να είχαν αναλυθεί ίσως περισσότερο.

8.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Attack on titan the movie (2015)

Λοιπον δεν την ειδα ολη...Οταν αρχισε η ταινια την εκλεισα στα 10-15 λεπτα...Αυτο που δεν μου αρεσε και την εκλεισα

ειναι τα αθλια CGI. Φαινοταν παρα πολυ οτι ηταν πρασινο πανι, δλδ φαινοταν οι ηθοποιοι και απο πισω οι τιτανες ηταν

λες και ειχες βαλει ενα τεραστιο gifακι και επαιζε. Ηταν πως ειναι καποιες φωτος με θέα τον πυργο του αιφελ και πανε μπροστα απο την φωτο ατομα και βγαζουν φωτογραφιες, καπως ετσι....

Δεν το βαθμολογω καν αφου δεν την ειδα ολη..

• Like 1
Δημοσ.

The reverant.

Ωραία τοπία και κινηματογραφικές τεχνικές αλλά για μένα ηταν αδιάφορο.

The force awakens

Ομολογώ οτι δεν έχω δει star wars για να καταλάβω την νοσταλγία του παρελθόντος αλλά πραγματικα δεν καταλαβαίνω πως το είδατε αυτό το πράγμα... και δεν μιλάω καν για τα flares στην αρχή...

Δημοσ.

The reverant.

Ωραία τοπία και κινηματογραφικές τεχνικές αλλά για μένα ηταν αδιάφορο.

Εννοείς ότι ο Λεονάρδος δεν το παίρνει το Όσκαρ ούτε τώρα. Ακούω καλές κριτικές για την ταινία πάντως.

Υ.Γ. Από το θείο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...