Apoll Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Απόψε είδα στο Star Wars Force Awakens.... (Αγγλία) Εντυπώσεις δείτε στις αντίστοιχες συζητήσεις....
skiabox Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ένας άλλος Κόσμος Παπακαλιάτης γιατί το star wars είναι overated. Πέραν της τρολιάς και του μαμωγαμικισμού (που περιέργως λείπει) η ταινία παραήταν ωραία για ελληνικά δεδομένα. Ερωτικοκοινωνική αλλα χωρίς να είναι όσο βαρετό ακούγεται. Είναι πολύ close to home για τους περισσότερους μια και είναι διήγηση απο 3εις παράλληλες ιστορίες οπότε όλο και κάτι θα σας αγγίξει. Μουσική κλασσικά είναι τοπ αλλα και σε όλα τα άλλα έδωσαν ρέστα. Αν εξαιρέσεις ένα πολύ γλυκανάλατο side story, 1-2 κλισέ και μια υπερβολική ακυρότητα κάπου στο 70% της ταινίας, όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλογυρισμένα και καλοερμηνευμένα. That being said μου είχε αρέσει πολύ και το Αν, οπότε πάρτε το όπως νομίζετε. Αν πάει κάποιος χωρίς την προκατάληψη για τον Παπακαλιάτη και τον Ελληνικό κινηματογράφο γενικότερα, νομίζω οτι θα το ευχαριστηθεί. Αλλα για να μην είμαστε και εκτός κλίματος να πούμε οτι η ταινία... Γάμησε μάνες. Μόνο η 3η ιστορία μου άρεσε και μόνο η ερμηνεία του γέρου.
Sellers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 The Intern Ήξερα τι ετοιμαζόμουν να δω. Νομιζα οτι ο player ελεγε 75 λεπτά, και λεω δεν γαμιεται, ουτε 1 ωρα και ενα τεταρτο, Ντε Νιρο ειναι αυτός. Ο player όμως ελεγε κατι παραπάνω απο 2 ώρες. Η ταινια ηταν κακη, ακομα και για αυτο που ήταν. 1
Kasrith Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Beasts of No Nation. Δύσκολο περιεχόμενο, ωραία εκτέλεση. 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Shutter Island Ταινία τύπου film-noir η οποία διαπραγματεύεται τα ψυχολογικά πάθη του ανθρώπου. Εξαιρετικός ο DiCaprio! Σύντομα και με το Όσκαρ. Solid 5/7 3
Dynamics Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Shutter Island Ταινία τύπου film-noir η οποία διαπραγματεύεται τα ψυχολογικά πάθη του ανθρώπου. Εξαιρετικός ο DiCaprio! Σύντομα και με το Όσκαρ. Solid 5/7 ταινιαρα απλα!Ισως η καλυτερη ταινια του ντι καπριο... 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Beasts of No Nation. Δύσκολο περιεχόμενο, ωραία εκτέλεση. Ωραια φανηκε απο το τρειλερ.Will watch/10
orfeas26 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 James Bond Spectre Ωραια ταινια, μου αρεσε αρκετα,περασε ευχαριστα η ωρα! Επισης μου αρεσε και το soundtrack!
Xorxhs! Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο γιος του Σαούλ. Δεν παίζει σε πολλούς κινηματογράφους, σε 4 όταν το είδα στον Δαναό στους Αμπελόκηπους (συμπαθητικός κινηματογράφος- δεν είχα ξαναπάει) , και τώρα που ξανακοίταξα μόλις σε 2, στο Άστορ και στο Χαϊδάρι (Άνοιξη digital cinema). Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες ταινίες που έχω δει ποτέ. Είναι του Λάζλο Νέμες (βοηθός του Μπέλα Ταρ), και πρόκειται για την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, γυρισμένη σε τετράγωνο κάδρο, που μπορεί αρχικά να προκαλεί ερωτηματικά, αλλά το κλειστοφοβικό σκηνικό που έχει στηθεί δικαιολογεί απόλυτα αυτή την επιλογή. Το θέμα της ταινίας πριν την δει κάποιος μοιάζει εξαντλημένο, έχουμε δει δεκάδες ταινίες με φόντο το ολοκαύτωμα, αλλά η συγκεκριμένη έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Η ιστορία εστιάζει πάνω στον Σαούλ, ο οποίος είναι Σοντερκομάντο, έτσι ονόμαζαν οι ναζί τους Εβραίους που επέλεγαν για να κάνουν τις ..δύσκολες δουλειές, καθάρισμα πτωμάτων, ξεσκαρτάρισμα ρούχων, αντικειμένων κλπ., χαρίζοντάς τους λίγο χρόνο εφιαλτικής καθημερινότητας. Ο Σαούλ, που δείχνει σχεδόν συμβιβασμένος με την φρίκη που ζει, έχει έναν και αποκλειστικό στόχο, να καταφέρει να βρει έναν Ραββίνο για να θάψει ένα παιδί, που πιστεύει πως είναι ο γιος του. Η ατμόσφαιρα και η σκηνοθεσία βάζουν τον θεατή ουσιαστικά μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ανατριχιαστικοί ήχοι, σκληρές εικόνες, αποπνικτική ατμόσφαιρα, και μία κάμερα που σχεδόν σε όλη την ταινία ακολουθεί την πλάτη του Σαούλ, αφήνοντας αυτόν που παρακολουθεί να καταλάβει πως δεν θα δει κάτι που απλά θα τον σοκάρει, αλλά θα εξηγήσει μία ιστορία, βαθιά ανθρώπινη. 85 κόμποι στο στομάχι, και 10ράκι. Μόνο cinema παίζει? Κυκλοφόρησε, 'ηλεκτρονικά?'
rupak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Focus , πολύ καλή ταινία με μεγάλη αγωνία...και ωραίο σενάριο! Ωραία χαλαρή ταινιούλα και αν ξέρεις τι θα δεις δεν απογοητεύεσαι. Φυσικά όμως όχι κάτι το σπουδαίο. Goosebumps Ταινία για μωρους και μωρά Αν μεγάλωνες διαβάζοντας τα βιβλία της σειράς ίσως την έβλεπες υπό ένα πιο νοσταλγικό πρίσμα, μιας και κάτι παραπάνω δεν προσφέρει Ex machina Ωραία ταινία. Είχε κάτι το μυστηριώδες και περίμενες να δεις πως θα εξελιχθεί. Μου άρεσε πολύ! Πολύ καλό το ex machina! Πολύ καλό σενάριο, αν και όχι πρωτότυπο και πολύ καλή υλοποίηση. Το τέλος ίσως αφήσει και λίγη τροφή για σκέψη. Φοβερός ο Oscar Isaac όπως συνηθίζει. Μολις ειδα το everest Δεν περιμενα να μου αρεσει αλλα τελικα εκανα λαθος 100%,ουτε πως καταλαβα πως περασε η ωρα Το Everest και το The walk ήταν οι πιο ωραίες αληθοφανείς (based on a true story) ταινίες που είδα τελευταία. Σου περνάνε την ένταση και το ευχαριστιέσαι! Προτείνονται! 1
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο cinema παίζει? Κυκλοφόρησε, 'ηλεκτρονικά?' Δεν νομίζω, παίζεται ακόμα πάντως. Δύσκολα θα το βρεις σύντομα, δεν είναι ιδιαίτερα εμπορική ταινία για να πέσουν με τα μούτρα να την ανεβάσουν. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Star Wars: The Force Awakens Πολύ καλό, αλλά κάτι έλειπε---ίσως το δέος μιας νέας αρχής. Θέλει ακόμα για να αναπτυχθεί η νέα ιστορία. Βαθμός: 7,5/10 Καλά, ο Kylo Ren φαίνεται ότι δεν έχει τη στόφα του να γίνει Darth ακόμη' τέτοιο νευρόσπασμα που είναι. Ο master mind μάλλον είναι ο Darth Plagueis the Wise (πατέρας του Ανακίνου, μετέπειτα Darth Vader, (ίσως) μετενσαρκωμένος ως Jar-Jar Binks). Flies away ... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2015 από Eru Iluvatar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, ο Kylo Ren φαίνεται ότι δεν έχει τη στόφα του να γίνει Darth ακόμη' τέτοιο νευρόσπασμα που είναι. Ο master mind μάλλον είναι ο Darth Plagueis the Wise (πατέρας του Ανακίνου, μετέπειτα Darth Vader, (ίσως) μετενσαρκωμένος ως Jar-Jar Bings). Μια χαρά potential έχει, μιας κι είναι κι αυτός κλαψομούνης σαν τον Anakin...
Voodooman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 The Martian. Αστροναύτης ξεμένει κατά λάθος στον Άρη και, όσο αυτός παλεύει για την επιβίωσή του, αρχίζουν οι προσπάθειες για την διάσωσή του. Καθόλου άσχημη ταινία, αλλά κάπως άχρωμη. Ούτε τόσο δυνατή εικαστικά και σκηνοθετικά όσο αντίστοιχες "τεχνοκρατικές" παραγωγές του Ron Howard ή του Nolan πχ, ούτε τόσο αγχωτική. Και, κλασικά, βρήκα και εδώ την έλλειψη κεντρικού θέματος και "μηνύματος" που απουσιάζει από τις περισσότερες ταινίες του Scott. Οι οπαδοί του είδους φυσικά να την δείτε, αλλά, λογικά, ούτε και εσείς θα τρελαθείτε. 3
trayban Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η νέα ταινία του Παπακαλιάτη,μου διαφεύγει ο τίτλος. Λυσσαξε το εταιρον ήμισυ να τη δούμε. Μια στρατευμένη μαλακια και μισή,γεμάτη κοινοτοπίες,αναμενόμενες σκηνές και (ρηχότατους)διαλόγους. Μπορεί κάποιος να μου πει σας παρακαλώ πολύ,γιατί αυτός ο υπέροχος ηθοποιός και άνθρωπος,ο σιμονς συμμετείχε; Ευτυχώς είδα το sicario και ήρθα στα ίσα μου.το 8 που έχει,το αξίζει εως τη τελευταία σκηνή. Απεικονίζει την ωμότητα της περιοχής και των καταστάσεων με τα οποία καταπιάνεται ακριβέστατα,διχως να ξεπατικωνεται σε περιττές σκηνές βίας.έχει κάποιες σκηνές ηρεμίας-σιωπής θα έλεγα,τις οποίες ακολουθούν βίαια ξεσπάσματα,τόσο όσον αφορά τα τεκταινόμενα Αλλά και την ένταση. Επίσης όσον αφορά το επιχειρησιακό σκέλος,είναι ακριβής με μια μικρή ίσως παραφωνία,με έναν εκ των συντελεστών. Εύκολα ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους. Αυτή η μπλαντ ρε παιδι μου,και με μαυρισμένο μάτι και κακοποιημένη,τι όμορφη γυναίκα που είναι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις