Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα η ταινία της χρονιάς. Εκεί που νομίζεις ότι το θέμα έχει εξαντληθεί έχεις δει την φρίκη με κάθε δυνατό τρόπο έρχεται κάτι τέτοιο και σε κάνει κομμάτια. Τρομακτικος ο background "θόρυβος"  δεν νομίζω να έχω ξαναδεί ταινία που ο ήχος να είναι σημαντικότερος από την κάμερα ακόμα και στην παρουσίαση της ιστορίας

Χθες βράδυ πήγα και την είδα κι εγώ τελικά.

Όντως, ο ήχος αλλά και το κάδρο έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο απ'την αρχή ως το τέλος.

Μου έφυγε ένα γελάκι όταν είδα πολλούς να μπαίνουν στην αίθουσα αγκαλιά με νάτσος, πατατάκια και κόκα κόλα. Σαν να μην είχαν ιδέα τί είδους ταινία θα έβλεπαν. Κανείς τους δεν κατάφερε να φάει τελικά. Στην αίθουσα επικρατούσε ησυχία σε όλη την διάρκεια της ταινίας.

Πολύ καλή η ερμηνεία του πρωταγωνιστή, αλλά και του άλλου που έπαιζε τον Abraam [είχε και ωραία φωνή]. Το μόνο που με κούρασε λίγο ήταν που το background ήταν σχεδόν συνέχεια θολό. Δηλαδή ίσως περίμενα να δω ακόμα πιο ωμά την φρίκη να παρουσιάζεται στην οθόνη.

Έφυγα με μια πίκρα, το περίμενα βέβαια...

9/10

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Hunger Games mockingjay part 2.

Kατω του μετριου και υποτιθεται πως ειμαι και ψιλοφαν του franchise αφου με ειχαν εντυπωσιασει τα βιβλια και γενικα ειμαι αρκετα επιεικης με τετοιου ειδους ταινιες. Νομιζω πως θα μπορουσαν να το ειχαν κανει μια αξιοπρεπη ταινια αντι να αρμεξουν την αγελαδα και να το χωρισουν στα δυο. Μην μπειτε καν στον κοπο να το δειτε στο σινεμα, περιμενετε να κυκλοφορησει σε οικιακη χρηση. 

Ετσι κι αλλιως προβλεψιμο ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος...

Δημοσ.

Hunger Games mockingjay part 2.

Kατω του μετριου και υποτιθεται πως ειμαι και ψιλοφαν του franchise αφου με ειχαν εντυπωσιασει τα βιβλια και γενικα ειμαι αρκετα επιεικης με τετοιου ειδους ταινιες. Νομιζω πως θα μπορουσαν να το ειχαν κανει μια αξιοπρεπη ταινια αντι να αρμεξουν την αγελαδα και να το χωρισουν στα δυο. Μην μπειτε καν στον κοπο να το δειτε στο σινεμα, περιμενετε να κυκλοφορησει σε οικιακη χρηση. 

Ετσι κι αλλιως προβλεψιμο ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος...

εν μερη συμφωνω.αλλα για καποιον που δεν εχει διαβασει τα βιβλια,το φιναλε δεν το λες ψιλοπροβλεψιμο,μια και ειπαρχουν καπιες μικρες εκπληξεις που δε περιμενα να τις δω.και ενα αλλο που με αρεσε ηταν ποιο σκοτεινο απ τα προηγουμενα και σε μια φαση θυμιζE χορορ αλλα ενταξει τα κλισε, και η ερμηνειες υπερβολικες, και οι διαλογοι και οτι ειναι ψιλοαργη παιζει παραγοντα να μη το δεις στο σινεμα.
Eγω με αρεσε που τα βλεπα πριν τα χριστουγεννα για αυτο και το τιμησα το φιναλε στο σινεμα.παρολλα αυτα μονο για κατεβασμα λεει
Δημοσ.

Χθες βράδυ πήγα και την είδα κι εγώ τελικά.

Όντως, ο ήχος αλλά και το κάδρο έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο απ'την αρχή ως το τέλος.

Μου έφυγε ένα γελάκι όταν είδα πολλούς να μπαίνουν στην αίθουσα αγκαλιά με νάτσος, πατατάκια και κόκα κόλα. Σαν να μην είχαν ιδέα τί είδους ταινία θα έβλεπαν. Κανείς τους δεν κατάφερε να φάει τελικά. Στην αίθουσα επικρατούσε ησυχία σε όλη την διάρκεια της ταινίας.

Πολύ καλή η ερμηνεία του πρωταγωνιστή, αλλά και του άλλου που έπαιζε τον Abraam [είχε και ωραία φωνή]. Το μόνο που με κούρασε λίγο ήταν που το background ήταν σχεδόν συνέχεια θολό. Δηλαδή ίσως περίμενα να δω ακόμα πιο ωμά την φρίκη να παρουσιάζεται στην οθόνη.

Έφυγα με μια πίκρα, το περίμενα βέβαια...

9/10

Για ποια ταινία μιλάμε?

Δημοσ.

Link.png Site: The Wave

Βαρεθηκα μεχρι να ερθει το action το οποιο κρατησε λιγο.Nothing special

6/10 i'd say

σωστα........και εγω ψιλοαπογοητευτικα.....περιμενα περισσοτερα.

Δημοσ.

Ένας άλλος Κόσμος

Παπακαλιάτης γιατί το star wars είναι overated. Πέραν της τρολιάς και του μαμωγαμικισμού (που περιέργως λείπει) η ταινία παραήταν ωραία για ελληνικά δεδομένα. Ερωτικοκοινωνική αλλα χωρίς να είναι όσο βαρετό ακούγεται. Είναι πολύ close to home για τους περισσότερους μια και είναι διήγηση απο 3εις παράλληλες ιστορίες οπότε όλο και κάτι θα σας αγγίξει. 

Μουσική κλασσικά είναι τοπ αλλα και σε όλα  τα άλλα έδωσαν ρέστα. Αν εξαιρέσεις ένα πολύ γλυκανάλατο side story, 1-2 κλισέ και μια υπερβολική ακυρότητα κάπου στο 70% της ταινίας, όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλογυρισμένα και καλοερμηνευμένα. 

That being said μου είχε αρέσει πολύ και το Αν, οπότε πάρτε το όπως νομίζετε. Αν πάει κάποιος χωρίς την προκατάληψη για τον Παπακαλιάτη και τον Ελληνικό κινηματογράφο γενικότερα, νομίζω οτι θα το ευχαριστηθεί.

Αλλα για να μην είμαστε και εκτός κλίματος να πούμε οτι η ταινία...

Γάμησε μάνες.

• Like 3
Δημοσ.

Ex machina

Ωραία ταινία. Είχε κάτι το μυστηριώδες και περίμενες να δεις πως θα εξελιχθεί. Μου άρεσε πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ειδα το everest

Δεν περιμενα να μου αρεσει αλλα τελικα εκανα λαθος 100%,ουτε πως καταλαβα πως περασε η ωρα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...