Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Layer cake.

Πάρα πολύ καλή crime movie με Daniel Craig και άλλους καλούς ηθοποιούς. Μουσική, σκηνοθεσία κλπ άψογα. Αξίζει πραγματικά.

Snatch.

Όλα τα λεφτά. Εγγύηση ο σκηνοθέτης Guy Richie.

Όντως αρκετά καλό το Layer Cake, ήταν ίσως η ταινία που μου σύστησε καλύτερα τον D. Craig.

Προτείνεται σε λάτρεις του είδους.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως αρκετά καλό το Layer Cake, ήταν ίσως η ταινία που μου σύστησε καλύτερα τον D. Craig.

Προτείνεται σε λάτρεις του είδους.

Γενικά λατρεύω αυτού του είδους. Δεν είναι τόσο γνωστή αλλά είναι διαμαντάκι.

Δημοσ.

Γενικά λατρεύω αυτού του είδους. Δεν είναι τόσο γνωστή αλλά είναι διαμαντάκι.

Την είχα πετύχει στην τηλεόραση πριν αρκετό καιρό και έκατσα την είδα ενώ σπάνια να δω ταινία στην τηλεόραση και μου άρεσε πολύ. Παίζει και ο hardy που δεν ήταν και τόσο γνωστός τότε.

Δημοσ.

ΜΕ ψησατε να το δω,λογικα σημερα μιας κ δεν εχει βραδινη εξοδο ..

Αξίζει. Ειδικά αν σου αρέσει αυτού του είδους

Την είχα πετύχει στην τηλεόραση πριν αρκετό καιρό και έκατσα την είδα ενώ σπάνια να δω ταινία στην τηλεόραση και μου άρεσε πολύ. Παίζει και ο hardy που δεν ήταν και τόσο γνωστός τότε.

Ναι. Έχει γερό καστ.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα εχει beverly hiils cop 2 στον ant1,ξερω δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα αγαπαμε 80s ταινιες κ eddie murphy

Είναι classic. Είχε βγάλει πολύ καλές ταινίες πριν πέσει

• Like 1
Δημοσ.

American Hero (2015)

Μια λίγο πιο ρεαλιστική ή αν θέλετε προσγειωμένη απεικόνιση ενός ατόμου με υπερφυσικές δυνάμεις.

Καλούτσικη ταινιούλα.

Δημοσ.

Ο γιος του Σαούλ.

Δεν παίζει σε πολλούς κινηματογράφους, σε 4 όταν το είδα στον Δαναό στους Αμπελόκηπους (συμπαθητικός κινηματογράφος- δεν είχα ξαναπάει) , και τώρα που ξανακοίταξα μόλις σε 2, στο Άστορ και στο Χαϊδάρι (Άνοιξη digital cinema).

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες ταινίες που έχω δει ποτέ.

Είναι του Λάζλο Νέμες (βοηθός του Μπέλα Ταρ), και πρόκειται για την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, γυρισμένη σε τετράγωνο κάδρο, που μπορεί αρχικά να προκαλεί ερωτηματικά, αλλά το κλειστοφοβικό σκηνικό που έχει στηθεί δικαιολογεί απόλυτα αυτή την επιλογή.

Το θέμα της ταινίας πριν την δει κάποιος μοιάζει εξαντλημένο, έχουμε δει δεκάδες ταινίες με φόντο το ολοκαύτωμα, αλλά η συγκεκριμένη έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Η ιστορία εστιάζει πάνω στον Σαούλ, ο οποίος είναι Σοντερκομάντο, έτσι ονόμαζαν οι ναζί τους Εβραίους που επέλεγαν για να κάνουν τις ..δύσκολες δουλειές, καθάρισμα πτωμάτων, ξεσκαρτάρισμα ρούχων, αντικειμένων κλπ., χαρίζοντάς τους λίγο χρόνο εφιαλτικής καθημερινότητας.

Ο Σαούλ, που δείχνει σχεδόν συμβιβασμένος με την φρίκη που ζει, έχει έναν και αποκλειστικό στόχο, να καταφέρει να βρει έναν Ραββίνο για να θάψει ένα παιδί, που πιστεύει πως είναι ο γιος του. 

Η ατμόσφαιρα και η σκηνοθεσία βάζουν τον θεατή ουσιαστικά μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ανατριχιαστικοί ήχοι, σκληρές εικόνες, αποπνικτική ατμόσφαιρα, και μία κάμερα που σχεδόν σε όλη την ταινία ακολουθεί την πλάτη του Σαούλ, αφήνοντας αυτόν που παρακολουθεί να καταλάβει πως δεν θα δει κάτι που απλά θα τον σοκάρει, αλλά θα εξηγήσει μία ιστορία, βαθιά ανθρώπινη.

85 κόμποι στο στομάχι, και 10ράκι.

Σιγουρα η ταινία της χρονιάς. Εκεί που νομίζεις ότι το θέμα έχει εξαντληθεί έχεις δει την φρίκη με κάθε δυνατό τρόπο έρχεται κάτι τέτοιο και σε κάνει κομμάτια. Τρομακτικος ο background "θόρυβος"  δεν νομίζω να έχω ξαναδεί ταινία που ο ήχος να είναι σημαντικότερος από την κάμερα ακόμα και στην παρουσίαση της ιστορίας

• Like 2
Δημοσ.

American Hero (2015)

Μια λίγο πιο ρεαλιστική ή αν θέλετε προσγειωμένη απεικόνιση ενός ατόμου με υπερφυσικές δυνάμεις.

Καλούτσικη ταινιούλα.

Ετυχε να την δω χτες .

Δεν με εντυπωσιασε..ειχε πολλα αδυναμα σημεια

1.Προπονειται για να κανει τι ? Μια σκηνη οπου παει στην γιαφκα του κακου ?και αυτο ηταν?Ουτε καν τι εγινε εκει μεσα δεν ειδαμε.

Περιμενα η ταινια να πλατιασει πιο πολυ σε αυτο το σημειο..οτι μπαινει στον ισιο δρομο και γινεται καποια επικη μαχη με τον τοπικο ναρκεμπορα..

Σπαταλειται ολη η ταινια στο πως κανει παρτυ , μπαφους , κοκες και χαμουρεματα..

Οκ το καταλαβαμε..εχει θεματα..τα λυνει...αποφασιζει να χρησιμοποιησει την δυναμη του για καλο..και...η χρηση της ηταν μια μονο σκηνη.

2.Περιμενα καποια εξελιξη στην δυναμη του..

3.Περιμενα καποιο φιναλε..να γινει κατι συνταρακτικο..ειτε σαν twist..ειτε σαν σκηνικο.κατι τελοσπαντων...η ταινια πεταξε τιτλους τελους και ημουν σε φαση "wtf...αυτο ηταν?τελειωσε?"

Προσωπικα πιστευω οτι το κονσεπτ της ταινιας ειχε πολυ ψωμι αλλα κλασικα ειναι απο τις ταινιες "εχει ψωμι αλλα βαρεθηκαμε να σκεφτουμε κατι καλυτερο ή απλα τελειωσαν τα λεφτα"

Ηταν ενα κακοφτιαγμενο hancock .

Επισης ειδα τις εξης (μερικες ειναι και λιγο παλιες)

1.Dogma 1999 - καλο καστ , ωραια ταινια.Αγγιζει και θρησκευτικα ζητηματα με χιουμορ.

2.Lifeforce 1985 - δεν τις κανουν τις ταινιες πλεον οπως τοτε..μονο και μονο για την πρωταγωνιστρια που παιζει στο 90% της ταινιας γυμνη...αξιζει να την δει καποιος...το τελειοτερο κορμι που θα δειτε γυμνο..σε ταινια..επι μακρωθεν :)

3.Pan 2015 - νταξ κλασικο θεμα..με τον πητερ παν..αν και ειναι prequel..πως ολα ξεκινησαν..δεν με χαλασε.καλη ταινιουλα..με δυνατες στιγμες..και την πιο αληθοφανη εξηγηση καταγωγης του πητερ παν.

4.The wave 2015 - κλασικη ταινια καταστροφολογιας απο την Φινλανδια..απλα μια φιλοτιμη προσπαθεια.

5.Pixels 2015 - για τους νοσταλγους των 80ς

6. Ride along 2014 - μια ακομα ταινια του ανερχομενου κωμικου kevin hart . Αρκετα διασκεδαστικη οπως και η αλλη που ειχε παιξει η Get hard .

7. Willow 1988 - αυτη θα την δω σημερα..πρεπει να ειναι καλη αν και παλια.

8.Goosebumps 2015 - απλα να περναει η ωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Zodiac(2007)

Με

Κουρασε η ταινια!!! Η πλοκη της ειναι αργη και απο καποιο σημειο κ μετα ξεχνας/μπερδευεις ονοματα

Αν κρατουσε μια ωρα λιγοτερη θα ταν πολυ καλυτερα.

Επισης για κποιον που δε ξερει οτι προκειται γι αληθινη ιστορια, το τελος ειναι αρκετα ξενερωτικο

Κι επειδη η φιλη μου μπερδεψε τους τιτλους ειδα κι ενα zodiac του 2014, το οποιο ΑΝ ειχε ηθοποιους αξιολογους και μπατζετ της προκοπης ωστε να βλεπουμε ωραια εφε, θα ηταν ταινιαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Zodiac(2007)

Με

Κουρασε η ταινια!!! Η πλοκη της ειναι αργη και απο καποιο σημειο κ μετα ξεχνας/μπερδευεις ονοματα

Αν κρατουσε μια ωρα λιγοτερη θα ταν πολυ καλυτερα.

Επισης για κποιον που δε ξερει οτι προκειται γι αληθινη ιστορια, το τελος ειναι αρκετα ξενερωτικο

Κι επειδη η φιλη μου μπερδεψε τους τιτλους ειδα κι ενα zodiac του 2014, το οποιο ΑΝ ειχε ηθοποιους αξιολογους και μπατζετ της προκοπης ωστε να βλεπουμε ωραια εφε, θα ηταν ταινιαρα.

μηπως του 2005?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...