Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει!!! 9-9.5/10 θα την εβαζα!!

Ομως δεν μου ανοιγει τα spoiler tags για να δω τι γραφεις για το τελος...Αμα θες στειλε pm για να δω τι γραφεις για το τελος!

Το γράφω και με άσπρα γράμματα παρακάτω. Απλά μαρκαρε τα:

Διαβάζω στο νετ ότι το τέλος υποτίθεται ότι

μας αφήνει διχασμένους στο αν όντως τελικά αυτός ήταν απο το Κ-PAX ή αν ήταν απλά για τα σίδερα. Αλλά εμένα μου δώθηκε η εντύπωση πως όντως ήταν απο το K-Pax. Αλλιώς μένουν παρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως που εξαφανίστηκε η Μπες, πως ήξερε τόσα πράγματα απ οαστρονομία, και πως ήξερε κάτι που και οι ίδιο οι αστρονόμοι δεν ήξεραν κ.λ.π

Όχι ότι το ενδεχόμενο να μην ήταν δεν αφήνει ερωτήματα, αλλά πολύ πιο μικρά απο τα παραπάνω.

Πολύ καλή ταινία όντως, θα ήθελα να τη ξαναδώ. Απο ότι θυμάμαι το τέλος το αφήνει λίγο ανοιχτό με τις περισσότερες πιθανότητες βέβαια να συγκλίνουν σε αυτό που λες και στο spoiler. Ο Spacey ήταν πολύ καλός πράγματι.

Γενική παρατήρηση: Δε ξέρω αν συμφωνείτε αλλά οι ταινίες που διαδραματίζονται σε ψυχιατρεία είναι στη πλειοψηφία τους πολύ καλές...

Στις σκηνές με την ύπνωση ήταν φοβερός.

Τα ψυχιεατρεία όντως έχουν κάτι το ελκυστικό. Σαν τις σειρές του Κοκκινόπουλου ένα πράμα.

Η ταινια απανταει τι ειναι τελικα ο Σπεισι,μετα το τελος των credits:

Τον δειχνει να επιστρεφει στον πλανητη του.

Αααα τσι αλήτες...

Το πήγα στο τέλος ρε συ αλλά δεν δείχνει αυτό που λές. Απλά

είναι ο γιατρός και κοιτάει τα αστέρια με τηλεσκόπιο. Παίζει και άλλη έκδοση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραια,οποτε σου γραφω και εγω την γνωμη μου με ασπρα:

Πιστευω οτι οντως ηταν απο τον πλανητη k-pax...Γιατι οπως ειπες δεν θα ηξερε τοσα πραγματα. Τωρα στο τελος εφυγε για τον πλανητη του και πηρε μαζι του και την αλλη τροφιμο...Οπως ειχε πει δεν ειναι αυτη που βλεπουμε η κανονικη του μορφη αρα υποθετουμε οτι μπηκε στο σωμα του Porter και μολις βγηκε απο αυτον και εφυγε για τον πλανητη του,μας εδειχναν τον κανονικο Porter o οποιος ειχε τρελαθει μετα την δολοφονια της οικογενειας του!

Είδα το Gattaca... Δεν μου φάνηκε και τόσο καλή δουλειά. Περίμενα κάτι καλύτερο απο τα λόγια που έχω ακούσει. Πιάνει ένα καλό θέμα και το αναδεικνύει έμμεσα ερκετά πετυχημένα αλλα δεν μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρον η υλοποίηση σαν σύνολο. Δεν θα με χάλαγε και να μην την είχα δεί. 6/10

Είδα το Shame στο κινηματογράφο OPERA 1.Δεν ήταν κακια ταινία.Οι περισσότερες gumnes σκηνές den σοκάρουν ούτε καλόγερους.

Το μεγάλο του μειονέκτημα ήταν το σενάριο.Δεν ήταν κάτι με αρχή,μέση και τέλος.Με το που βγαίνεις από τον κινηματογράφο την έχεις ξεχάσεις.

Τι το φοβερό βρήκες αν επιτρέπεται πέραν του ότι κατάφεραν ότι τρομακτική σκηνή υπήρχε να τη χωρέσουν στο trailer?

edit: Μόλις είδα ότι στο imdb έχει 3,6. Δεν είναι η βίβλος οι βαθμολογίες του imdb αλλά τόσο έξω αποκλείετα να πέφτουν.

Τι το φοβερό βρήκες αν επιτρέπεται πέραν του ότι κατάφεραν ότι τρομακτική σκηνή υπήρχε να τη χωρέσουν στο trailer?

edit: Μόλις είδα ότι στο imdb έχει 3,6. Δεν είναι η βίβλος οι βαθμολογίες του imdb αλλά τόσο έξω αποκλείετα να πέφτουν.

χαχα γενικα ταινιες με τετοια θεματα μαρεσουν

Δεκτόν αλλά και πάλι δε θα έπρεπε να τις ιεραρχείς κάπως? Εννοώ, αν στο Devil Inside βάζεις 9/10, στον Εξορκιστή τι θα βάλεις? 18/10? :)

Είδα το Shame στο κινηματογράφο OPERA 1.Δεν ήταν κακια ταινία.Οι περισσότερες gumnes σκηνές den σοκάρουν ούτε καλόγερους.

Το μεγάλο του μειονέκτημα ήταν το σενάριο.Δεν ήταν κάτι με αρχή,μέση και τέλος.Με το που βγαίνεις από τον κινηματογράφο την έχεις ξεχάσεις.

Λέει να πάρεις και γυναίκα ή θα με βρίσει?

Λέει να πάρεις και γυναίκα ή θα με βρίσει?

Μια χαρα ταινια ειναι το Shame αλλα λιγοι θα το εκτιμησουν.Αν εισαι παντρεμενος παρε και τη γυναικα σου.Αλλιως δεν το συνιστω με καποια που απλα εχεις σχεση.Μια φιλη σου που γουσταρεις για κατι επιπλεον μπορεις να παρεις επισης.

Δεν μοιάζει πολύ η υπόθεση με μια παλαιότερη ταινία: The Edge του 1997 με τον Anthony Hopkins και τον Alec Baldwin;

Το ξέρω ότι πρωτότυπα σενάρια υπάρχουν πλεον λίγα.

Goon

goon-movie-poster.jpg

βαθμολογία: 8/10

ανάλαφρη κωμωδία χωρίς ιδιαίτερα νοήματα, ειδικά γι' αυτούς που τους αρέσει λίγο το Hockey (και το ξύλο)!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...