Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ted 2

Κατά την άποψη μου καλύτερο από το πρώτο χωρίς να σπάει τη ροή που μάθαμε από το πρώτο. Εχει όμως καλύτερη αίσθηση του χιούμορ αυτή τη φορά και οι καφρίλες είναι περισσότερες. Πίστευα ότι χωρίς την Mila θα έχανε κάπως αλλά η καινούργια που ήρθε είναι ανταγωνιστική παρουσία και δεν έχει καμιά σχέση με τις κλασσικές ατσαλάκωτες που βλέπουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αρκετές περιπτώσεις που έσκασε χαμόγελο το στόμα μου και κάποιες περιπτώσεις που γέλασα πραγματικά. Κορυφή το σκηνικό στην Comic con. 

Από εμένα θα πάρει ένα 7/10 γιατί τη διασκέδασα και επειδή παρά το γεγονός ότι είναι ρηχή κάνει μια προσπάθεια για κάτι παραπάνω. 

Μπραβο το ειδα και εγω και  παρολο που δεν γελαω ευκολα  με κωμωδιες η συγκεκριμενη σειρα ειναι απο τις επιτυχημενες .Συμφωνω και εγω πως το 2 ειναι καλυτερο απο το 1.

H Jessica Barth    ειναι στην κατηγορια λιγο πιο sexy πεθαινεις ,100% ο τυπος μου .

7/10

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Pitch Black 2000

http://www.imdb.com/title/tt0134847/?ref_=tt_rec_tt

Δεν ηξερα πως αυτη ηταν η πρωτη ταινια του Ridick.πολυ καλη και

ευχαριστη.απο τις πρωτες ταινιες του Vin Diesel και ο ρολος του παει

γαντι θα ελεγα.βλεπετε ευχαριστα και μαλιστα δε καταλαβα πως περασε η ωρα!!!!

7/10

Δημοσ.

HUNGER GAMES PART 2

θα λεγα πως απ το προηγουμενο, ηταν σαφως καλυτερο και λιγο πιο σκοτεινο φυσικα.Αυτο που με αρεσε ηταν οι μικρες ανατροπες,η λιγο αγωνια τι θα συνεβαινε,και προς το φιναλε που χε μια συγκ στιγμη.Ενω εβλεπες και για τελευταια φορα τον φιλιπ σιμουρ χοφμαν
Αυτο που δε με αρεσε ηταν το PACING     στη ταινια.Δυστηχως το εργο τραβουσε πολυ, και φυσικα πολλοι διαλογοι ηταν αρκετα κλισε .Tα εφε δεν ηταν τιποτα γουαω,και  σε μερικες φασεις,φωναζε τη λεξη cgi.και τελοσ  η δραση δεν ηταν τοσο εντονη τουλαχιστον οπως ηταν στις πρωτες ταινιες,
Η τζενιφερ καλα επαιζε, απλα η ερμηνεια της ηταν λιγο too much     και οι αλλοι 2 μου φαινοταν ξενερωτοι με μηδεν χημεια μαζι της.
Για οποιον θελει να δει πως θα τελιωσει αυτη η σαγκα ταινιων επιτελους δε ν απογοητευει τοσο οπως το προηγ.Καθολα αυτα  δεν αξιζει για 100 τις 100 για σινεμα.
Δημοσ.

8483.jpg f

Καλή μακάβρια/μαύρη κωμωδία.Την ειδα ευχάριστα κ δεν βαρέθηκα,εχει καλο πιστολίδι,ενταση κ καποιες δοσεις χιουμορ (οχι οτι θα αρχισεις να γελας) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Pressure

Aγγλικη παραγωγη  low budget  για το ειδος της, με θεμα επαγγελματιες δυτες(commercial divers ) και κορεσμενες καταδυσεις (saturation bell etc ) σε αγωγους πετρελαιου . H ταινια ειναι  μετρια ,παρουσιαζει ενα ενδιαφερον  σε  οσους εχουν μια επαφη με το καταδυτικο αντικειμενο εχει 2-3 δυνατες σκηνες .

Αντικειμενικα ειναι  για 6.3/10 

Υποκειμενικα ομως  επειδη εγω ειμαι δυτης  θα τις βαλω 7/10 γιατι μπορω .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

gett the trial of viviane amsalem

http://www.imdb.com/title/tt3062880/?ref_=fn_al_tt_1

Ψιλοχάλια. Επαναλαμβανόμενη, βαρετή. Οι ηθοποιοί άσχημοι και αχώνευτοι. Τι να το κάνω που είχε ας πουμε καλή ερμηνεία της πρωταγωνίστριας αφού η ταινία δεν βλεπόταν...

ΥΓ. είχαμε και δικηγόρο στην παρέα που του αρέσουν τα δικαστικά και είχε φρίξει...

Δημοσ.

It follows 

http://www.imdb.com/title/tt3235888/?ref_=nv_sr_1

Πολύ καλό. Αναπάντεχα καλό θα έλεγα. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι θα ήθελα εξέλιξη στο στυλ του The ring και να πάει η ιστορία σιγά σιγά προς κάποια μεριά. Η συγκεκριμένη είναι απλά σκηνικό πάνω από σκηνικό μέχρι το τέλος. Μην περιμένετε εξηγήσεις και λοιπά για την πλοκή της ιστορίας. Είναι βατή και "εύκολη" στην παρακολούθηση αλλά έχει πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία και πολύ ωραία γενικότερη ατμόσφαιρα που σε έχει πάντα στην άκρη του καναπέ σου για το τι θα γίνει. Τη θεωρώ από τις καλές πρόσφατες τρόμου που μπορούν να τις δουν είτε μόνοι είτε με παρέα ο κόσμος. 

Εγώ θα της βάλω 7/10. 

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ. Ωραίο θρίλερ

Είδα το Boy A. Ωραίο δράμα με εξαιρετικές ερμηνείες. Βουρκωσανε και τα ματάκια. Το συνιστω.

Δημοσ.

το it follows το ειδα πριν λιγο καιρο και λογο του imdb ειπα να το δω...Ο καθενας εχει την γνωμη του αλλα δεν νομιζω οτι αυτο το πραγμα δε σε κραταει στην ακρη του καναπε...αν και δεν ειμαι φαν του θριλερ πιο πολυ αστεια την βρηκα την ταινια(ξερετε σε ποια σημεια)...και σιγουρα για μενα παντα οτι χειροτερο εχω δει το 2015!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...