Fotis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ted 2 Κατά την άποψη μου καλύτερο από το πρώτο χωρίς να σπάει τη ροή που μάθαμε από το πρώτο. Εχει όμως καλύτερη αίσθηση του χιούμορ αυτή τη φορά και οι καφρίλες είναι περισσότερες. Πίστευα ότι χωρίς την Mila θα έχανε κάπως αλλά η καινούργια που ήρθε είναι ανταγωνιστική παρουσία και δεν έχει καμιά σχέση με τις κλασσικές ατσαλάκωτες που βλέπουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αρκετές περιπτώσεις που έσκασε χαμόγελο το στόμα μου και κάποιες περιπτώσεις που γέλασα πραγματικά. Κορυφή το σκηνικό στην Comic con. Από εμένα θα πάρει ένα 7/10 γιατί τη διασκέδασα και επειδή παρά το γεγονός ότι είναι ρηχή κάνει μια προσπάθεια για κάτι παραπάνω. Μπραβο το ειδα και εγω και παρολο που δεν γελαω ευκολα με κωμωδιες η συγκεκριμενη σειρα ειναι απο τις επιτυχημενες .Συμφωνω και εγω πως το 2 ειναι καλυτερο απο το 1. H Jessica Barth ειναι στην κατηγορια λιγο πιο sexy πεθαινεις ,100% ο τυπος μου . 7/10 3
Arikado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Pitch Black 2000 http://www.imdb.com/title/tt0134847/?ref_=tt_rec_tt Δεν ηξερα πως αυτη ηταν η πρωτη ταινια του Ridick.πολυ καλη και ευχαριστη.απο τις πρωτες ταινιες του Vin Diesel και ο ρολος του παει γαντι θα ελεγα.βλεπετε ευχαριστα και μαλιστα δε καταλαβα πως περασε η ωρα!!!! 7/10
star12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 HUNGER GAMES PART 2 θα λεγα πως απ το προηγουμενο, ηταν σαφως καλυτερο και λιγο πιο σκοτεινο φυσικα.Αυτο που με αρεσε ηταν οι μικρες ανατροπες,η λιγο αγωνια τι θα συνεβαινε,και προς το φιναλε που χε μια συγκ στιγμη.Ενω εβλεπες και για τελευταια φορα τον φιλιπ σιμουρ χοφμαν Αυτο που δε με αρεσε ηταν το PACING στη ταινια.Δυστηχως το εργο τραβουσε πολυ, και φυσικα πολλοι διαλογοι ηταν αρκετα κλισε .Tα εφε δεν ηταν τιποτα γουαω,και σε μερικες φασεις,φωναζε τη λεξη cgi.και τελοσ η δραση δεν ηταν τοσο εντονη τουλαχιστον οπως ηταν στις πρωτες ταινιες, Η τζενιφερ καλα επαιζε, απλα η ερμηνεια της ηταν λιγο too much και οι αλλοι 2 μου φαινοταν ξενερωτοι με μηδεν χημεια μαζι της. Για οποιον θελει να δει πως θα τελιωσει αυτη η σαγκα ταινιων επιτελους δε ν απογοητευει τοσο οπως το προηγ.Καθολα αυτα δεν αξιζει για 100 τις 100 για σινεμα.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 f Καλή μακάβρια/μαύρη κωμωδία.Την ειδα ευχάριστα κ δεν βαρέθηκα,εχει καλο πιστολίδι,ενταση κ καποιες δοσεις χιουμορ (οχι οτι θα αρχισεις να γελας) 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: Pressure Aγγλικη παραγωγη low budget για το ειδος της, με θεμα επαγγελματιες δυτες(commercial divers ) και κορεσμενες καταδυσεις (saturation bell etc ) σε αγωγους πετρελαιου . H ταινια ειναι μετρια ,παρουσιαζει ενα ενδιαφερον σε οσους εχουν μια επαφη με το καταδυτικο αντικειμενο εχει 2-3 δυνατες σκηνες . Αντικειμενικα ειναι για 6.3/10 Υποκειμενικα ομως επειδη εγω ειμαι δυτης θα τις βαλω 7/10 γιατι μπορω . Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από Fotis13 2
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που δεν ειμαστε δυτες, θα την καταλάβουμε? 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που δεν ειμαστε δυτες, θα την καταλάβουμε? Εσυ και ο DOP ναι , οι αλλοι οχι . 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εμεις που δεν ειμαστε δυτες, θα την καταλάβουμε? Θα τη καταλάβουμε αλλά θα βάλουμε 6,3 2
doubtful Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Sileni η αλλιως Lunacy (2005) Πολυ καλη ταινια!!! Και δεν το περιμενα. 9/10
kgian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 gett the trial of viviane amsalem http://www.imdb.com/title/tt3062880/?ref_=fn_al_tt_1 Ψιλοχάλια. Επαναλαμβανόμενη, βαρετή. Οι ηθοποιοί άσχημοι και αχώνευτοι. Τι να το κάνω που είχε ας πουμε καλή ερμηνεία της πρωταγωνίστριας αφού η ταινία δεν βλεπόταν... ΥΓ. είχαμε και δικηγόρο στην παρέα που του αρέσουν τα δικαστικά και είχε φρίξει...
doubtful Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 I Stand Alone (1998) Ταινιαρα. Οποιος δεν την εχει δει μην χανει αλλο χρονο. Must watch ! 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 It follows http://www.imdb.com/title/tt3235888/?ref_=nv_sr_1 Πολύ καλό. Αναπάντεχα καλό θα έλεγα. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι θα ήθελα εξέλιξη στο στυλ του The ring και να πάει η ιστορία σιγά σιγά προς κάποια μεριά. Η συγκεκριμένη είναι απλά σκηνικό πάνω από σκηνικό μέχρι το τέλος. Μην περιμένετε εξηγήσεις και λοιπά για την πλοκή της ιστορίας. Είναι βατή και "εύκολη" στην παρακολούθηση αλλά έχει πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία και πολύ ωραία γενικότερη ατμόσφαιρα που σε έχει πάντα στην άκρη του καναπέ σου για το τι θα γίνει. Τη θεωρώ από τις καλές πρόσφατες τρόμου που μπορούν να τις δουν είτε μόνοι είτε με παρέα ο κόσμος. Εγώ θα της βάλω 7/10. 2
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ. Ωραίο θρίλερ Είδα το Boy A. Ωραίο δράμα με εξαιρετικές ερμηνείες. Βουρκωσανε και τα ματάκια. Το συνιστω.
Dynamics Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 το it follows το ειδα πριν λιγο καιρο και λογο του imdb ειπα να το δω...Ο καθενας εχει την γνωμη του αλλα δεν νομιζω οτι αυτο το πραγμα δε σε κραταει στην ακρη του καναπε...αν και δεν ειμαι φαν του θριλερ πιο πολυ αστεια την βρηκα την ταινια(ξερετε σε ποια σημεια)...και σιγουρα για μενα παντα οτι χειροτερο εχω δει το 2015! 3
rupak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μια χαρά! Αρκετή δράση και πλοκή τόσο-όσο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από rupak
Προτεινόμενες αναρτήσεις