Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το Intouchables αν και λεγονται καλα λογια μου φαινεται τοσο ξενερωτο και ''αναγουλιαρικο'' απο το εξωφυλλο και το trailer που δεν το εχω δει.

Εγώ την είχα λατρέψει. Εξαιρετική feel good ταινία με πολύ καλό χιούμορ. Δεν χάνεις τίποτα να την δεις ;)

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To intouchables το είχα δει τότε που είχε βγει, δεν μου είπε τίποτα...

Sorry άλλα πρέπει να είσαι λίγο σκατόψυχος για να μην σου πει τίποτα αυτή η ταινία. Ή παίζει να κοιμόσουν όταν την έβλεπες.

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω, δώσε μια ευκαιρία στο intouchables!

Ακόμα και φίλοι που χρησιμοποιούν για ταινίες του είδους χαρακτηρισμούς όπως "γλυκανάλατες" κλπ με το κιλό, η συγκεκριμένη τους άρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

intouchables

απίστευτα υπερεκτιμημενη. και Νο 38 στις καλύτερες ταινίες? ούτε καν.

γιατί έγινε τόσο "viral" δεν μπορώ να καταλάβω. μέγιστο ..με επιείκεια.. και ταβάνι 7/10

• Like 2
Δημοσ.

το intouchables ,εχει δυο τροπους να το δεις , μια απο την πλευρα με τον πλουσιο λευκο που νοικιαζει εναν μαυρο για υπηρετη και γινονται δυο φιλαρακια (Εφοσον ο λευκος τον εχει απολυτη αναγκη και εχει και κομποδεμα τετοιο που δεν γινεται καν λογος για κοστη  ) και μια , την αναλαφρη , που θα το δει καποιος σαν δυο "φιλαρακια" .

ειναι αλλη μια παραγωγη που υποκλινεται και διαφημιζει το χρημα . (μου αρεσε σαν ταινια στην αρχη και ισως την ξαναεβλεπα,  απλως οι δευτερες σκεψεις ηταν αρκετα δυσαρεστες ) 

ειδα και το you re next 2011  

με απαγοητευσε η τεχνητη νοημοσυνη των "κακων " απεναντι στην πρωταγωνιστρια , πιο ανυπαρκτοι και απο κακους σε βιντεο παιχνιδι για προσχολικα παιδια ησαν.  κατα τα αλλα το σεναριο ηταν καλουτσικο και η εκτελεση ως σπλατερ αλλα και ως θριλερ , καλη. λιγο προβλεπομενο το βρηκα (δεν θα την ξαναεβλεπα , ουτε ειχε κατι αξιομνημονευτο κατα την κριση μου) 

Δημοσ.

Ρομπότ ήταν οι κακοί και είχαν τεχνητή νοημοσύνη;

χαρακτηρες που πλαισιωναν το τροπο δρασης της πρωταγωνιστριας  δεν ειχαν κατι δηλαδη που να θυμιζε ανθρωπινη δραση με θεληση και ενδιαφερον για την ζωη τους . 

στο κατω κατω , το σεναριο τι ειναι ; ενας προγραμματισμος του πως θα εξελιχτει η μια ιστορια εφοσον ειναι φανταστικη.

Δημοσ.

το intouchables ,εχει δυο τροπους να το δεις , μια απο την πλευρα με τον πλουσιο λευκο που νοικιαζει εναν μαυρο για υπηρετη και γινονται δυο φιλαρακια (Εφοσον ο λευκος τον εχει απολυτη αναγκη και εχει και κομποδεμα τετοιο που δεν γινεται καν λογος για κοστη ) και μια , την αναλαφρη , που θα το δει καποιος σαν δυο "φιλαρακια" .

ειναι αλλη μια παραγωγη που υποκλινεται και διαφημιζει το χρημα . (μου αρεσε σαν ταινια στην αρχη και ισως την ξαναεβλεπα, απλως οι δευτερες σκεψεις ηταν αρκετα δυσαρεστες )

ειδα και το you re next 2011

με απαγοητευσε η τεχνητη νοημοσυνη των "κακων " απεναντι στην πρωταγωνιστρια , πιο ανυπαρκτοι και απο κακους σε βιντεο παιχνιδι για προσχολικα παιδια ησαν. κατα τα αλλα το σεναριο ηταν καλουτσικο και η εκτελεση ως σπλατερ αλλα και ως θριλερ , καλη. λιγο προβλεπομενο το βρηκα (δεν θα την ξαναεβλεπα , ουτε ειχε κατι αξιομνημονευτο κατα την κριση μου)

Από που κι ως που διαφημίζει το χρημα? Εγώ αυτό που είδα είναι ότι όσο χρημα κι αν έχεις δεν μπορει να αντικαταστήσει μια καλή φιλια και ότι ο πλούσιος γοητεύτηκε από την απλότητα, το χιούμορ, την καλοσύνη του φτωχού μαύρου, στοιχεία που φαίνεται ότι του λείπουν στον πλούσιο κύκλο του. Το ότι τον προσέλαβε για να τον βοηθάει λόγω αναπηρίας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν φίλοι, ούτε πρέπει να χαρακτηρισθεί σαν υπηρέτης του λευκού πλουσιου. Δουλειά του έδωσε. Δηλαδή ένας σερβιτόρος αποκλειεται να γίνει στενός φίλος με το αφεντικό?
  • Like 1
Δημοσ.

Από που κι ως που διαφημίζει το χρημα? Εγώ αυτό που είδα είναι ότι όσο χρημα κι αν έχεις δεν μπορει να αντικαταστήσει μια καλή φιλια και ότι ο πλούσιος γοητεύτηκε από την απλότητα, το χιούμορ, την καλοσύνη του φτωχού μαύρου, στοιχεία που φαίνεται ότι του λείπουν στον πλούσιο κύκλο του. Το ότι τον προσέλαβε για να τον βοηθάει λόγω αναπηρίας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν φίλοι, ούτε πρέπει να χαρακτηρισθεί σαν υπηρέτης του λευκού πλουσιου. Δουλειά του έδωσε. Δηλαδή ένας σερβιτόρος αποκλειεται να γίνει στενός φίλος με το αφεντικό?

αν θυμαμαι καλα ουτε την κορη του δεν ηξερε καλα ο πλουσιος .

δεν διαφημιζει το χρημα με την masserati , με την χλιδα στο σπιτι και ουτε αναγκη για κουβεντα το ποσο κοστιζει κατι ;

δεν πηγε ενας μαυρος να βοηθησει εναν λευκο τετραπληγικο επειδη ειναι καλος , πηγε για τα φραγκα . και ο πλουσιος ειχε την ευκαιρια να περασει τις στιγμες του με τον μαυρο γιατι ηταν τετραπληγικος και δεν μπορουσε να κουνηθει μονος του να μπει στο jet του και να παει σε καμια γαλλικη αποικια στην αφρικη να πιει το μαρτινι του σερβιρισμενο απο τους εκει μαυρους .

ο πλουσιος λευκος ειχε και μια κορη , που δεν βοηθαγε ουτε και νοιαζοταν για τον πατερα της .αυτο θυμιζει μια κατεστραμενη οικογενεια στην καλυτερη  .

εχει πολλα που κρυβει η λαμψη του πως ειναι τραβηγμενη η ταινια . 

Δημοσ.

χθες έδωσα έμφαση στο Ευρωπαϊκό cinema και οφείλω να ομολογήσω ότι χαμένος δεν βγήκα. 

Α. Sedotta e abbandonata (1964) Ιταλία

Μπορεί ο τίτλος να θυμίζει ταινία του Ξανθόπουλου με πρωταγωνίστρια τη Μάρθα Βούρτση, ωστόσο με εξέπληξε ευχάριστα καθώς ο συγκερασμός δράματος και κωμωδίας ήταν πραγματικά ελκυστικός.

Δικαιότατη η βαθμολογία του imdb (8.0) για μία απολαυστική ταινία που προτείνω ανεπιφύλακτα! 

http://www.imdb.com/title/tt0058564/?ref_=nm_knf_i3

B. Diably, diably (1991) Πολωνία

Γλυκιά ταινία με αριστοτεχνική σκηνοθεσία. Οι διάλογοι είναι ελάχιστοι αλλά αρκετοί για τις ανάγκες του φιλμ. Εξαιρετική η μουσική αλλά και η παλέτα χρωμάτων.

Χαμηλή η βαθμολογία του imdb (6.6). Νομίζω ότι ένα 7.5 θα ήταν σωστότερο. Δεν βάζω παραπάνω όχι γιατί δεν το αξίζει, αλλά επειδή θεωρώ ότι δεν είναι για όλους!

http://www.imdb.com/title/tt0101724/?ref_=fn_al_tt_1

Υγ. Στην πρώτη ταινία είδα την Stefania Sandrelli και συνειδητοποίησα για μία ακόμη φορά πόσο γοητευτικές είναι οι Ιταλίδες...

Δημοσ.

Πολλές ταινίες σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους όχι. Είναι και θέμα γούστου. Κάποιες σνομπάρονται απο κριτικούς και media για διάφορους λόγους και είναι καλύτερες απο κάποιες άλλες πιο διαφημισμένες. Τελευταία ξανά είδα το "Moon" του 2009 με τον Sam Rockwell. Κατά την γνώμη μου ταινιάρα. Δυστυχώς το Hollywood βγάζει σάπιες ταινίες πλέον, με μερικές εξαιρέσεις φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Predestination

Πολύ καλή mindfuck ταινία με δύο τίμιες ερμηνείες από τον Ehtan Hawk και την Sarah Snook. Πολύ δυνατό σενάριο με ένα πρωτότυπο angle στο θέμα που διαπραγματεύεται. Κρατάει το ενδιαφέρον χωρίς να κάνει κοιλιά με την σωστά χρονισμένη "σταδιακή αναδίπλωση" του πολύπλοκου story. Το γενικό νόημα είναι βαθύτερο από το επιφανειακό περιτύλιγμα. Είναι δύσκολο να πω παραπάνω χωρίς να γράψω spoiler.

Δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κάτι αρνητικό στην ταινία, απλά δεν έχει αυτό το "κάτι", δηλαδή σκηνές ερμηνίες ή καταστάσεις που μένουν χαραγμένες στην μνήμη. Επίσης η ατμόσφαιρα και η σκηνοθεσία είναι generic (αντίθετα; από το "Pi" η το "Martix" πχ). Για αυτούς τους λόγους δεν μπορώ να την θεωρήσω ως ταινία του 8+

7/10

Την ειδα προχθες μεχρι την μεση, επειδη ημουνα κομματια και εμεινα στον καναπε με τα σαλια να τρεχουν, και χθες την ολοκληρωσα.

Την ειδα ευχαριστα, ειχα μια αγωνια να τη δω ως το τελος για να κατανοησω τι βλεπω, αλλα διστυχως δεν πολυκαταλαβα τι εγινε. Δεν την κατηγορω, μαλλον εγω δεν εδωσα την δεουδα προσοχη αλλα δεν παιζει να κατσω να την ξαναδω παλι. Αν δεν σου κανει κοπος ριξε μια αναλυση, ειδικα στο τελος με το μωρο, με τον βομβιστη καπου το εχασα. Ηταν ολοι ο ιδιος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rurouni Kenshin

exclusive-rurouni-kenshin-movie-poster-1

http://www.imdb.com/title/tt1979319/?ref_=fn_al_tt_2

Τη στιγμη που περνουν οσκαρ αθλιες αμερικανικες ταινιες οι Ιάπωνες συνεχιζουν να φτιαχνουν διαμαντακια.Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες Samurai.Βασιζεται στο anime του 1996 και εχει γινει εξαιρετικη δουλεια.Κορυφαιες σκηνες μαχης πολυ καλο soundtrack που ταιριαζει γαντι στην ταινια πολυ καλες φιγουρες κακων και ενα αρκετα δεμενο σεναριο.Ειναι τριλογια οποτε υπαρχουν ακομα 2 συνεχειες. 9/10

Επεξ/σία από king2009
  • Like 2
Δημοσ.

Rurouni Kenshin

exclusive-rurouni-kenshin-movie-poster-1

http://www.imdb.com/title/tt1979319/?ref_=fn_al_tt_2

Τη στιγμη που περνουν οσκαρ αθλιες αμερικανικες ταινιες οι κινεζοι συνεχιζουν να φτιαχνουν διαμαντακια.Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες Samurai.Βασιζεται στο anime του 1996 και εχει γινει εξαιρετικη δουλεια.Κορυφαιες σκηνες μαχης πολυ καλο soundtrack που ταιριαζει γαντι στην ταινια πολυ καλες φιγουρες κακων και ενα αρκετα δεμενο σεναριο.Ειναι τριλογια οποτε υπαρχουν ακομα 2 συνεχειες. 9/10

Και τα 3 ηταν γαματα. Εχει βγει κ το attack on titan απο το anime, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι ψιλομουφα..

Δημοσ.

Την ειδα προχθες μεχρι την μεση, επειδη ημουνα κομματια και εμεινα στον καναπε με τα σαλια να τρεχουν, και χθες την ολοκληρωσα.

Την ειδα ευχαριστα, ειχα μια αγωνια να τη δω ως το τελος για να κατανοησω τι βλεπω, αλλα διστυχως δεν πολυκαταλαβα τι εγινε. Δεν την κατηγορω, μαλλον εγω δεν εδωσα την δεουδα προσοχη αλλα δεν παιζει να κατσω να την ξαναδω παλι. Αν δεν σου κανει κοπος ριξε μια αναλυση, ειδικα στο τελος με το μωρο, με τον βομβιστη καπου το εχασα. Ηταν ολοι ο ιδιος? 

το ειδα τυχαια και εγω πριν δυο μερες!Η αληθεια οτι την πρωτη ωρα σε παιρνει ανετα ο υπνος!Ειναι fucking mind αλλα οντως καπου χανεσαι σε αρκετα σημεια!Ναι νομιζω οτι σε ολα ηταν ο ιδιος

Link.png Site: Thegift

μόλις είδα το the gift περίμενα κάτι πολύ μέτριο απλά για να περάσω την ώρα μου...Γνώμη μ η καλύτερη συναισθηματικη ταινία του 2015...αξίζει να την δείτε!Το κυριότερο μήνυμα που περνάει είναι κυρίως η ειλικρίνεια που πρέπει να έχουμε στην ζωή μας και γενικότερα στους κοντινούς μας ανθρώπους...

προσπερνάω το 7.2 από imdb και βάζω 9,5/10 σαν συναισθηματικη ταινία και 8,5/10 σαν γενικό βαθμό ταινίας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...