Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Against The Sun

Against%2Bthe%2BSun%2B2015.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2557276/?ref_=fn_al_tt_1

Αληθινη ιστορια ναυαγιου το 1942.Εχει καποια καλα σημεια αλλα στην περισσοτερη ωρα της γινεται αρκετα βαρετη. 5.5/10

πωωω τραγική ταινία ...είδα 15 λεπτά μετά την ειδα σε fast forward σε 1 λεπτο και την διέγραψα

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xaxaxaxaxa.

Το κράξιμο τις περισσότερες φορές πάει αναλογικά και με τις προσδοκίες. Τη ταινία τη σώζει η καλή σκηνοθεσία και η μουσική επένδυση (πάντα καλή στα Bond), το 6,4 είναι μέσος όρος :)

Να σαι καλά φίλε μου, ελπίζω να σου αρέσουν, είμαστε όσο το δυνατόν πιο "αντικειμενικοί" :)

Πόσο δίκιο έχεις για το πόσο επηρεάζουν οι προσδοκίες και το τι περιμένεις από κάθε ταινία που παρακολουθείς!

Σε πολλές ταινίες έχω υπάρξει ασυνείδητα αυστηρός κριτής μόνο και μόνο επειδή μου είχαν δημιουργηθεί πολύ υψηλές προσδοκίες από αυτά που είχα ακούσει/διαβάσει και περίμενα την σκηνή σε όλη την ταινία που θα με εντυπωσιάσει και ποτέ δεν ερχόταν.

Αντίθετα σε ταινίες που δεν είχα ακούσει τίποτα και φαινομενικά ήταν πιο ¨μέτριες¨, τις ευχαριστήθηκα πιο πολύ.

Με λίγα λόγια, χειρότερα και από spoiler!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ω ναι. Αναμενω εντυπωσεις απο τον fotis13 :P

Kαι εγω αναμενω να την δω μολις ερθει στο videoclub που  ψωνιζω φιλε :)

Link.png Site: Mission:Impossible - Rogue Nation

H καινουρια της γνωστης σειρας  ,αν και δεν ειμαι fan  της και ο Τομ   πλεον οριακα περναει για τετοιους ρολους λογω  baby face  θα πρεπει να ομολογησω  πως ειναι με διαφορα η καλυτερη .

Το 2ωρακι κυλα ευχαριστα, βλεπεις αυτο που περιμενεις να δεις, με ενα  κλικ παραπανω απο το αναμενομενο στο επιπεδο  της πλοκης .

6.8/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Το προηγούμενο mission impossible ήταν τραγικό. Αν δεν είχαμε μαζευτεί παρέα και ήμουν μόνος πολύ πιθανό να το έκλεινα.

Το καινούριο δεν είχα μπει ούτε καν στο imdb να ρίξω μια ματιά και το έκανα τώρα διαβάζοντας το πάνω μήνυμα και όντως φαίνεται πιο "τίμιο".

• Like 1
Δημοσ.

You're Next (2011)

Καλούτσικο θριλεράκι. Μπορεί να μην τρόμαξα πουθενά αλλά την απόλαυσα την ταινία. Έβγαζε και λίγο γέλιο με κάποιες χαζές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών. Και είχε και έναν πρωτότυπο τρόπο θανάτου, την στιγμή του οποίου πετάχτηκα απ'τον καναπέ φωνάζοντας HELL YEAH BABY!

Το cast έβγαζε κάτι το ατάλαντο, με εξαίρεση την πρωταγωνίστρια.

Η διάρκεια της ταινίας μικρή, δεν κούρασε καθόλου. Οι δόσεις σπλατεριάς ήταν σχετικά οκ [αν και προσωπικά ίσως νά'θελα λίιιιγο παραπάνω :P].

Βλέπεται πολύ ευχάριστα με παρέα!

6/10

Δημοσ.

You're Next (2011)

Καλούτσικο θριλεράκι. Μπορεί να μην τρόμαξα πουθενά αλλά την απόλαυσα την ταινία. Έβγαζε και λίγο γέλιο με κάποιες χαζές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών. Και είχε και έναν πρωτότυπο τρόπο θανάτου, την στιγμή του οποίου πετάχτηκα απ'τον καναπέ φωνάζοντας HELL YEAH BABY!

Το cast έβγαζε κάτι το ατάλαντο, με εξαίρεση την πρωταγωνίστρια.

Η διάρκεια της ταινίας μικρή, δεν κούρασε καθόλου. Οι δόσεις σπλατεριάς ήταν σχετικά οκ [αν και προσωπικά ίσως νά'θελα λίιιιγο παραπάνω :P].

Βλέπεται πολύ ευχάριστα με παρέα!

6/10

Και εμένα μου είχε αρέσει αρκετά και η πρωταγωνιστρια πολύ bad ass δεν καταλάβαινε τίποτα. Ήταν ωραία και η κομπίνα που δεν φαινόταν μέχρι λίγο πριν το τέλος.

Δημοσ.

Link.png Site: Predestination

Πολύ καλή mindfuck ταινία με δύο τίμιες ερμηνείες από τον Ehtan Hawk και την Sarah Snook. Πολύ δυνατό σενάριο με ένα πρωτότυπο angle στο θέμα που διαπραγματεύεται. Κρατάει το ενδιαφέρον χωρίς να κάνει κοιλιά με την σωστά χρονισμένη "σταδιακή αναδίπλωση" του πολύπλοκου story. Το γενικό νόημα είναι βαθύτερο από το επιφανειακό περιτύλιγμα. Είναι δύσκολο να πω παραπάνω χωρίς να γράψω spoiler.

Δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κάτι αρνητικό στην ταινία, απλά δεν έχει αυτό το "κάτι", δηλαδή σκηνές ερμηνίες ή καταστάσεις που μένουν χαραγμένες στην μνήμη. Επίσης η ατμόσφαιρα και η σκηνοθεσία είναι generic (αντίθετα; από το "Pi" η το "Martix" πχ). Για αυτούς τους λόγους δεν μπορώ να την θεωρήσω ως ταινία του 8+

7/10

• Like 2
Δημοσ.

The Seventh Seal

http://www.imdb.com/title/tt0050976/?ref_=nv_sr_1

Δεν ειναι απλα ακομα μια ταινια αλλα ενα επος μια εμπειρια με παρα πολλους συμβολισμους και πολλες δυνατες σκηνες με επιβλητικη μουσικη.Μην την χασετε. 9/10

images?q=tbn:ANd9GcRBBYV7jWZcKMulWO_hTGC

Με έψησες ειδικά αν είναι το ίδιο καλή με το The Man from earth.

Δημοσ.

Είδα το Αnt Man ( 2015 ) , αν και στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός για τη ταινία λόγω της πατάτας με το ονομα Avengers 2, ομολογώ ότι σε γενικές γραμμές μου άρεσε η ταινία, είχε καλό κλήμα και σχετικά καλό χιούμορ. Ωραία και τα after credits scenes ( stan lee + teaser για το επόμενο avengers?? + χοουπ ant woman? ). Από τη μέση κι έπειτα σαν να το έτρεξαν λίγο, έδωσαν όλη τη δράση στα τελευταία λεπτά εκεί με τη μάχη στη εταιρεία και στο σπίτι. 

Γενικά βλέπεται ευχάριστα, κυρίως βραδινές ώρες πριν τον ύπνο ή αν θες να δεις κάτι να περάσει η ώρα.

7/10

Δημοσ.

Link.png Site: Intouchables

Ταινιαρα απλα...δεν ξερω πως δεν την ειχα δει τοσο καιρο!

Οποιος δεν την εχει δει πραγματικα αξιζει.

Eιναι απο τις λιγες ταινιες που ευχομαι να μην την ειχα δει για να την εβλεπα αποψε! 

Ειδα το  The Man from U.N.C.L.E. διαβαζοντας καλες κριτικες εδω μεσα. Πολυ καλη ταινια δεν το περιμενα, χαιρεσαι να την παρακολουθεις, την προτεινω.

• Like 1
Δημοσ.

Spectre.

Για Bond movie δεν έχω παράπονο. Καλό balance Μπλα μπλα/πιου πιου/σεξ και πολύ Ρώμη και Λονδινάρα. Πολύ επίκαιρο και ρεαλιστικό main story με αρκετή darkίλα προς το τέλος. Περίμενα οτι θα βαρεθώ τη ζωή μου αλλα οι 2+ ώρες που κράτησε πέρασαν αέρας.

Δυστυχώς η monica doesn't deliver όπως θα έπρεπε. Κρίμας.

3.14/4

pi is that you?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το Intouchables αν και λεγονται καλα λογια μου φαινεται τοσο ξενερωτο και ''αναγουλιαρικο'' απο το εξωφυλλο και το trailer που δεν το εχω δει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...