Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα το tree of life

εκτος απο την κοντρα του μικρου με τον πατερα του, και κατι ψιλα ακομα δεν καταλαβα πολλα

ακομα δεν εχω καταλαβει τι ρολο επαιζε ο sean penn και γιατι υπηρχε

το τελος... με τιποτα οπως και την τοσο αναλυτικη αναπτυξη του συμπαντος. αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει

Δημοσ.

Είδα το "The descendants" και δυστηχώς δεν κατάλαβα για ποιον λόγο δημιουργήθηκε τόσος ντόρος γύρω από την ταινία....

Μέτριο ταινιάκι απ' όλες τις απόψεις. Δεν βαρέθηκα στην θέαση του αλλά δεν βρήκα τίποτα που να τo κάνει ξεχωριστό......ίσως εκτός από την κόρη του Clooney :P

6/10

Δημοσ.

Κ-PAX

Πρώτον: Ο Σπέισυ είναι απο τους σημαντικότερους εν ζωή ηθοποιούς. Δεν λέω ο σπουδαιότερος γιατί ίσως να υπερβάλλω.

Δεύτερον: Διαβάζω στο νετ ότι το τέλος υποτίθεται ότι

μας αφήνει διχασμένους στο αν όντως τελικά αυτός ήταν απο το Κ-PAX ή αν ήταν απλά για τα σίδερα. Αλλά εμένα μου δώθηκε η εντύπωση πως όντως ήταν απο το K-Pax. Αλλιώς μένουν παρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως που εξαφανίστηκε η Μπες, πως ήξερε τόσα πράγματα απ οαστρονομία, και πως ήξερε κάτι που και οι ίδιο οι αστρονόμοι δεν ήξεραν κ.λ.π

Όχι ότι το ενδεχόμενο να μην ήταν δεν αφήνει ερωτήματα, αλλά πολύ πιο μικρά απο τα παραπάνω.

Όπως και να έχει. Ενα 7,8 η ταινία και ένα 9,5 ο Σπέισυ.

Δημοσ.

ειδα επιτελους (σε φοβερη ποιοτητα κιολας :mrgreen: ) το Underworld Awakening, πολυ καλη ταινια την προτεινω ανεπιφυλακτα, επεισης απο το τελος και μονο καταλαβαινεις οτι θα υπαρχει και συνεχεια αφου μενουν καποιες εκρεμοτητες ακομη :mrgreen:

ανυπομονω για το καινουριο :mrgreen:

Ισως βιαζομε λιγακι αλλα εχει ακουστει τιποτα για την συνεχεια και για το ποτε να το περιμενουμε?

Δημοσ.

Δεν υπερβαλεις λιγακι....? τοσο καλη?

Δεν υπερβαλλω.Ειναι καλυτερο απο το Μαθηματα Αμερικανικης Ιστοριας.Καθισε να το δεις και τα ξαναλεμε!

Δημοσ.

ειδα επιτελους (σε φοβερη ποιοτητα κιολας :mrgreen: ) το Underworld Awakening, πολυ καλη ταινια την προτεινω ανεπιφυλακτα, επεισης απο το τελος και μονο καταλαβαινεις οτι θα υπαρχει και συνεχεια αφου μενουν καποιες εκρεμοτητες ακομη :mrgreen:

ανυπομονω για το καινουριο :mrgreen:

Ισως βιαζομε λιγακι αλλα εχει ακουστει τιποτα για την συνεχεια και για το ποτε να το περιμενουμε?

Εγώ έχω ακούσει. Θα έχει και γιο. Και θα είναι πανίσχυρος. Θα μπορεί να τρώει 3 σφαίρες πριν πεθάνει όπως και ο πατέρας του. Επίσης ο κακός λύκος θα καταλάβει πως το να χτυπάς τα βαμπίρ σαν χταπόδια δεν αποδίδει και θα αποφασίσει να τα αποκεφαλίζει μόλις τα πιάνει. Επίσης μετά από 30 χρόνια έγκλειστη σε μια υπόγεια φυλακή το πρώτο πράγμα που θα βρίσκει , είναι το σώβρακό της , άπλυτο ,δίπλα στο θάλαμο κρυογεννητικής. Και πλέον δεν θα πηδάει προς τα πάνω και θα αποδρά. Θα έχει ένα κλειδί κρεμασμένο στο θάλαμο. Ακόμα θα βάλουν τον υποχρεωτικό-γκόμενο-βαμπίρ-από-το-πουθενά να πεθαίνει και να τον ανασταίνει βάζοντας το χέρι στον εγκέφαλο.

Δεν ξέρω αν γέλασε κανείς (πρέπει να έχει δει και την σαβούρα πρώτα) αλλά εγώ χαμογέλασα με τα γραφόμενά μου και αυτό είναι κάτι.

Ανανεώνοντας την κριτική μου ρίχνω 1/10 στο Underworld Awakening και μη πάει κανείς να την δει , δεν χάνει τίποτα. Μόνο για γέλια.

Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει. Θα έχει και γιο. Και θα είναι πανίσχυρος. Θα μπορεί να τρώει 3 σφαίρες πριν πεθάνει όπως και ο πατέρας του. Επίσης ο κακός λύκος θα καταλάβει πως το να χτυπάς τα βαμπίρ σαν χταπόδια δεν αποδίδει και θα αποφασίσει να τα αποκεφαλίζει μόλις τα πιάνει. Επίσης μετά από 30 χρόνια έγκλειστη σε μια υπόγεια φυλακή το πρώτο πράγμα που θα βρίσκει , είναι το σώβρακό της , άπλυτο ,δίπλα στο θάλαμο κρυογεννητικής. Και πλέον δεν θα πηδάει προς τα πάνω και θα αποδρά. Θα έχει ένα κλειδί κρεμασμένο στο θάλαμο. Ακόμα θα βάλουν τον υποχρεωτικό-γκόμενο-βαμπίρ-από-το-πουθενά να πεθαίνει και να τον ανασταίνει βάζοντας το χέρι στον εγκέφαλο.

Δεν ξέρω αν γέλασε κανείς (πρέπει να έχει δει και την σαβούρα πρώτα) αλλά εγώ χαμογέλασα με τα γραφόμενά μου και αυτό είναι κάτι.

Ανανεώνοντας την κριτική μου ρίχνω 1/10 στο Underworld Awakening και μη πάει κανείς να την δει , δεν χάνει τίποτα. Μόνο για γέλια.

τι ακριβως δεν σου αρεσε εσενα?

καταρχην σαρεσε ολη η τριλογια και δεν σαρεσε το τεταρτο μερος?

αυτα ειναι θεμα γουστου,εγω μια χαρα την βρηκα την ταινια.

Δημοσ.

Κ-PAX

Πρώτον: Ο Σπέισυ είναι απο τους σημαντικότερους εν ζωή ηθοποιούς. Δεν λέω ο σπουδαιότερος γιατί ίσως να υπερβάλλω.

μας αφήνει διχασμένους στο αν όντως τελικά αυτός ήταν απο το Κ-PAX ή αν ήταν απλά για τα σίδερα. Αλλά εμένα μου δώθηκε η εντύπωση πως όντως ήταν απο το K-Pax. Αλλιώς μένουν παρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως που εξαφανίστηκε η Μπες, πως ήξερε τόσα πράγματα απ οαστρονομία, και πως ήξερε κάτι που και οι ίδιο οι αστρονόμοι δεν ήξεραν κ.λ.π

Όχι ότι το ενδεχόμενο να μην ήταν δεν αφήνει ερωτήματα, αλλά πολύ πιο μικρά απο τα παραπάνω.

Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει!!! 9-9.5/10 θα την εβαζα!!

Ομως δεν μου ανοιγει τα spoiler tags για να δω τι γραφεις για το τελος...Αμα θες στειλε pm για να δω τι γραφεις για το τελος!

Δημοσ.

Κ-PAX

Πολύ καλή ταινία όντως, θα ήθελα να τη ξαναδώ. Απο ότι θυμάμαι το τέλος το αφήνει λίγο ανοιχτό με τις περισσότερες πιθανότητες βέβαια να συγκλίνουν σε αυτό που λες και στο spoiler. Ο Spacey ήταν πολύ καλός πράγματι.

Γενική παρατήρηση: Δε ξέρω αν συμφωνείτε αλλά οι ταινίες που διαδραματίζονται σε ψυχιατρεία είναι στη πλειοψηφία τους πολύ καλές...

Δημοσ.

Γενική παρατήρηση: Δε ξέρω αν συμφωνείτε αλλά οι ταινίες που διαδραματίζονται σε ψυχιατρεία είναι στη πλειοψηφία τους πολύ καλές...

Είναι γιατί νιώθουμε ποιο οικείο το περιβάλλον!

Δημοσ.

Κ-PAX

Η ταινια απανταει τι ειναι τελικα ο Σπεισι,μετα το τελος των credits:

Τον δειχνει να επιστρεφει στον πλανητη του.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι ακριβως δεν σου αρεσε εσενα?

καταρχην σαρεσε ολη η τριλογια και δεν σαρεσε το τεταρτο μερος?

αυτα ειναι θεμα γουστου,εγω μια χαρα την βρηκα την ταινια.

είναι τέρμα τραγική φτάνει και περισσεύει, το μόνο που θα την έσωνε είναι να μην έβρισκε τα ρούχα της η Kate και να κυκλοφορούσε γυμνή σε όλη την ταινία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...