eSATA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Z for Zachariah 4.2584/10 Ξεκίνησε δυνατά, κατέληξε σαπουνόπερα.
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Z for Zachariah 4.2584/10 Ξεκίνησε δυνατά, κατέληξε σαπουνόπερα. Οχι ρε φιλε καλο ητανε. Σε κραταει μεχρι το τελος. Θες να δεις που το παει.
W0zzAp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει ενα Martyrs το 2015. Τωρα αν προκειτε για remake ή sequel δεν ξερωΕιναι αμερικανικο remake.Δεν νομιζω να το δω,παντως μου αρεσε η original. 7.5 στον Πορφυρο Λοφο που σιγουρα ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. Δεν ειναι θριλερ, ειναι ενα γλαφυρο σκοτεινο παραμυθι με εξαιρετικη φωτογραφια και καλες ερμηνειες. Σιγουρα κατι διαφορετικο απ ο,το εχουμε δει τελευταια. Ωραια,ελπιζω η ταινια να μου αρεσει και γενικα να ειναι διαφορετικη απο τις υπολοιπες του ειδους του.
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 The Martian Ετσι κι ετσι.. Μοιαζει πολυ με το Gravity αλλα το Gravity ειναι πολυ καλυτερο. Βασικα σε τρελαινει με την αριθμολογια ολη την ωρα. Καπου χανεις την μπαλα με ολους αυτους τους αριθμους και τους υπολογισμους και κουραζει πολυ. Ειναι μια ταινια κατα παραγγελια της NASA αφου θελουν να περασουν ντε και καλα οτι η ζωη στον Αρη ειναι εφικτη
devil-ji Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 The Gift 2015 Καλουτσικο θριλερακι, μου αρεσε η πλοκη και η τελικη καταληξη. Mr. Holmes Οχι κατι ιδιαιτερο, αξιζει σιγουρα η ερμηνεια του Ιαν, απλα δεν εχει πολυ μυστηριο για σερλοκ
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Carriers (2009) Μια θανατηφόρα ίωση έχει προσβάλλει όλο τον πλανήτη και τέσσερις φίλοι που προσπαθούν να σωθούν, αποφασίζουν να τραβήξουν για μια παραλία του Μεξικού. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν διάφορα εμπόδια και όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους. Καλο παιδια το προτεινω 2
crom251 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλο το carriers οντως. Το ειχα δει παλιοτερα... 1
forest66 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τις βάζω μαζεμένες... και δεν είναι "μόλις" τις ειδα αλλά τις τελευταίες 5-6 μέρες... ************************************************************** Killing Them Softly (2012) Καποιος (Brad Pit) ειναι ο άνθρωπος που πρεπει να βαλει τα πραγματα στην θεση τους στον χωρο του υποκοσμου μετα απο υποπτες φερμες σε παρανομα καζινο... Αν η ταινια ηταν κανα 3ωρο ισως να την θεωρουσα καλυτερη. Πρωτη φορα το πιστευω αυτο για ταινια. Αλλα εχω την αισθηση πως ειχε αρκετα μεγαλες σκηνες παρουσιαζοντας τους χαρακτηρες ...χωρις και ιδιαίτερο ενδιαφερον η αληθεια.. χανοντας αρκετα στην ροη. Σκηνες που υπαρχουν σε γκανστερικες ταινιες και (τυπου) Ταραντινο ταινιες. Ασχετες ιστοριες δλδ και παρουσίαση γεγονότων. Οσο πλησιαζει στο τελος στοχευει στην υποθεση και αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον. 6,6/10 ************************************************************** Hard Eight (1996) Περιεργη ταινια, μου εβγαζε την αίσθηση οτι το σεναριο γραφοταν οσο γυριζοταν. Στηριζεται περισσοτερο στους χαρακτηρες παρα στην ιστορια που ισως πραγματικα δεν υπαρχει. Δεν με επεισε. Μπαζει σε αρκετα σημεια. Το στορι: καποιος "αναλαμβανει" ενα ζευγαρι υπο την προστασια του με διαφορα απροοπτα (?) 6,2/10 ************************************************************** Infernal Affairs (2002) Κάποιος συμφουριτης την ανέφερε παραπάνω. Πολυ καλο δυνατο casting. Απίστευτες ερμηνείες. Αν και θυμομουν πολυ καλα το στορι του The Departed την ευχαριστηθηκα την ταινια. Αξιζε. Τελικα η αμερικη αντιγράφει την Ασία στις ταινίες και η Ασια αντιγράφει την τεχνολογία.. 7,8/10 ************************************************************** Terminator Genisys (2015) Πολυ καλή! Άξια για ταινία Terminator, οχι σαν την απαράδεχτη προηγούμενη και τον άθλιο Bale. 7/10
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ωραιος forest. Θα δω το Hard Eight. Στο Terminator πρεπει να εχεις δει την προηγουμενη χαζομαρα με τον Bale για να καταλαβεις τι γινετε στο Genisys;
crom251 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μπορεις να δεις το Genisys και χωρις να εχεις δει το αλλο. Δεν υπαρχει καποια συνεχεια... By the way στο ιδιο επιπεδο ειναι αυτα τα 2 μην σου πω πως αυτο με τον bale ειναι καλυτερο... 1
Kostas93 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 fantastic 4 http://www.imdb.com/title/tt1502712/δεν αξίζει ούτε το χρόνο που δαπάνησα για να την δω, η βαθμολογία στο imdb τα λέει όλα, 4.1 και πολύ της είναι.
Arikado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ιnfin 2015 Ταινια scifi που θυμιζει λιιιγο Dead Space.Θα μπορουσε να γινει πολυ καλυτερη απο τι ηταν.Δεν ηταν καλη αλλα ουτε και ασχημη.Το σεναριο σου τραβαει αρκετα τν προσοχη στν αρχη κ μετα κανει το χανει.χιλιοπαιγμενο μεν αλλα εχει και τα καλα του. Αυστηρως ενα 5/10 μονο και μονο για τν ολη scifi ατμοσφαιρα.
D4rkshadow Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κατεβασα το minion για τα ανηψια και κατεληξα να το βλεπω μαζι τους και περασα παρα πολυ ευχαριστα και εγω( που δεν το περιμενα) και φυσικα τα ανηψια.
jpaokx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ειδα το Spectre. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Είχε όλα τα φόντα να εξελίσουν καλύτερα το στόρυ, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά βγήκε ένας αχταρμάς/κουλουβάχατα. Η υπερβολή, της υπερβολής, την υπερβολή, Ω ΥΠΕΡΒΟΛΗ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια, αλλά τόσο πολύ κούρασε σε σημείο που νόμιζα ότι έβλεπα τον Σταλόνε στο Expendables. 5/10 και ας λένε οι κριτικές για 82/100
badweed Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Carriers (2009) Μια θανατηφόρα ίωση έχει προσβάλλει όλο τον πλανήτη και τέσσερις φίλοι που προσπαθούν να σωθούν, αποφασίζουν να τραβήξουν για μια παραλία του Μεξικού. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν διάφορα εμπόδια και όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους. Καλο παιδια το προτεινω δεν τα λες ολα , οπως το οτι κουβαλανε και σανιδες του σερφ , για οταν φτασουν στην παραλια (εκτος αν αυτο ειναι η σωτηρια που προανεφερες ) .... την εβαλα να την δω ,ξεκινωντας , η εισαγωγη μου φανηκε γνωριμη , πραγματι την ειχα ξαναδει . προχωροντας την ταινια λιγο , οχι πολυ ,αρχισε να μην μου θυμιζει τιποτα , μαλον την ειχα παρατησει οπως θα εκανα και τωρα . γενικα οι χαρακτηρες κακοι εως αδιαφοροι , ανυπαρκτοι ως προς το σκηνικο που θελουν να παρουσιασουν . οι διαλογοι ; μεταξυ τους μεταξα , ελαχιστες ειναι αναφορες στο βιβλικο περιστατικο που τους περιτρυγιριζει και οριζει τις τυχες τους. η δραση ; πολυ ελαφρυ κολαζ πολυχρησιμοποιημενων ρουτινων δρασης χωρις και πολυ συνοχη με τα υπολοιπα δρωμενα ,ετσι , για το ξεκαρωμα . η συνεπεια του σεναριου ως μιας καταστασης που ολος ο κοσμος εχει μολυνθει ; γελοια ! αν ειχα πληρωσει και σινεμα θα σηκωνομουνα ορθιος στην αιθουσα στη μεση της ταινιας και θα φωναζα ΑΙΣΧΟΣ ! πρωταγωνιστει για αλλη μια φορα το πιστολι (παρολα αυτα θα ηθελε να ειναι μια ταινια επιστημονικης φαντασιας , δραματος και αγωνιας ) .... σε μια φαση ,εχουν εναν πατερα με το αρωστο κοριτσακι μαζι στο αυτοκινητο , και ενω εχουν φυγει ολοι εκτος απο μια κοπελα που φυλαει το αυτοκινητο και το μολυνσμενο παιδι ,το κοριτσακι το πιανει κριση ασματος , ενω δεν προλαβαινει να του προσφερει βοηθεια η κοπελια γιατι την ιδια στιγμη επιστρεφει η υπολοιπη ομαδα και δεν θελει να παρουν χαμπαρι οτι μπορει να μολυνθηκε , το ιδιο λεπτο , το κοριτσακι εχει ξεπερασει την κριση ασματος σαν να μην συνεβει ποτε και θελει πλεον να χεσει (επειδη βολευει την ροη του σεναριου για την αποπειρα παρουσιασης ενος δραματικου αποχωρισμου ) ..... ετυμηγορια : στα τγενα (πατημα απ τα τγενα και μετα πεταμα στα σκυλια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις