Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιστιμο το περιστερι , μου θυμισε λιγο το brazil του 1985

η τριλογια απαρτιζεται απο τα :

You, the Living

Songs from the Second Floor

και το A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence

το περιστερι γυρισμενο με σταθερη καμερα (σε διαφορα πλανα αλλα δεν κουνιεται ουτε χιλιοστο περα απο το πλανο , ποσο μου αρεσει αυτο απ την αντιθεση του χολυγουντιανου στυλ που ολα κουνιουνται προς παντου σε βαθμο ιλιγγου  ) . 

μια λιγο συννεφιασμενη οπτικη , μια διαχρονικη απογραφη της προσφατης ιστοριας , μερικες καθημερινοτητες , και μια μαλον περιφρονητικη ματια προς τον ανθρωπο ως το πλεον ικανο ειδος .

εχω την αισθηση οτι μερικα κομματια της ταινιας , δεν τα επιασα (να ηταν το οτι η προσοχη μου ηταν μοιρασμενη ;  να ειναι το στυλ της ταινιας ;   )

θα ηθελα να το ειχα δει με λιγο πιο προσοχη . 

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εverest

Σε κανει να νιωθεις τοσο μικρος τοσο αδυναμος μπροστα στη φυση.

Πραγματικα τρομερη ταινια!σου αφηνει αναμικτα συναισθηματα.

Ωραια φωτογραφια και γενικα το πως παρουσιαζει το Εβερεστ σε κανει να νομιζεις πως εισαι και εσυ εκει σε μια μερια και παρακακολουθεις απλα.

7,5/10 απο μενα.

Δημοσ.

Pan [1.5/5]

Αν είστε πραγματικά πεινασμένοι για μια άξια μεταφορά του Peter Pan στην μεγάλη οθόνη, δείτε την υποτιμημένη εκδοχή του 2003 σε σκηνοθεσία P.J. Hogan. Αυτή η νέα ταινία μετατρέπει το περίφημο χαμένο αγόρι σε μια χαμένη υπόθεση.

http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/10/pan-155.html

Δημοσ.

Πραγματικά, ήταν απρόσμενα κακό. Και στο λεει απο τα πρωτα δευτερόλεπτα: ''ναι φιλε, μαλακία είμαι, αλλα θα με δεις''.

Και ΜΟΝΟ για την Ana de Armas (δεξιά στην photo) αξίζει να την δείς

αχ...

knock-knock.jpg

Δημοσ.

Και που έχει φλογοβόλο πάνω! :D

Εντάξει αυτή η σκηνή μπορεί να την γουστάρεις, αλλά για κάποιον άλλο είναι αφορμή να βάλει mega.

Αλλά εντάξει κόλλαγε στην ένταση και την τρελα της ταινίας.

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει αυτή η σκηνή μπορεί να την γουστάρεις, αλλά για κάποιον άλλο είναι αφορμή να βάλει mega.

Αλλά εντάξει κόλλαγε στην ένταση και την τρελα της ταινίας.

Ε ναι, όλοι τρελαμένοι είναι εκεί πέρα. :P

Δημοσ.

Macbeth 2015,

8.5/10

Φανταστική σκηνοθετικά και ευρηματική. Εξαιρετική η Κοτιγιάρ και ο Φασμπεντερ.

Ταινία που σου μένει με σενάριο του 1603 που σου μένει και γαμάτη μουσική/ήχος.

Θα τη δω μόνος όταν ξαναβγεί.

Υγ δεν είναι για ραντεβού με γκομενα εκτός αν είναι ψαγμενη

Δημοσ.

Χθες το βράδι τιμής ένεκεν είδα το back to the future 2. Αγαπημένη τριλογία! Μου εκενε εντύπωση ενώ υπερβάλουν σε κάποιες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον (2015), δεν φαινετε να κατέχει κανεις κινητό τηλέφωνο, κάτι που ξεκίνησε μόλις λίγα χρόνια μετά τα γυρίσματα.

Δημοσ.

It's a wonderful life (1946)

10/10

Ότι και να πω για την συγκεκριμένη ταινία θα είναι λίγο, απλά όποιου του έχει διαφύγει να την δει! 

Συμφωνω καταπληκτικη ταινια. 

Την ειχα δει τα Χριστουγεννα του 2013.

Δημοσ.

Crimson Peak [2/5]

Σε μια εποχή που οι ταινίες τρόμου προσπαθούν να εκσυγχρονιστούν επαναλαμβάνοντας τα κλισέ της found-footage κινηματογράφησης και των ξαφνικών φόβων, είναι αναζωογονητικό να βλέπεις την επιστροφή του Guillermo del Toro με μια πραγματική προσπάθεια αναβίωσης του κλασικού βικτοριανού στοιχειωμένου σπιτιού. Τριξίματα και πόρτες ακούγονται στους σκοτεινούς διαδρόμους, σκιές εμφανίζονται στο ανατριχιαστικό ντεκόρ και η ετοιμόρροπη φύση του σπιτιού παρέχει μια αίσθηση θανάτου σε όλες τις σκηνές, είτε αυτές λαμβάνουν χώρα υπό το φως ή το σκοτάδι. Αλλά όσο κι αν διαπρέπει η ταινία στην ατμόσφαιρα και τις ερμηνείες, η πλοκή μοιάζει να υποφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για άλλη μια φορά το Black Belt (Kuro-obi) 

Πραγματικά εξαιρετική. Απλή, λυτή χωρίς το παραμικρό ίχνος φανταχτερών εφέ ή ιπτάμενων μαχητών κτλ κτλ. Απόλυτα ρεαλιστική. Η ιστορία είναι πάρα πολύ απλή αλλά έχει απίστευτο χαρακτήρα και η εκτέλεση είναι που μετράει. Ολοι οι ηθοποιοί είναι πάρα πολύ καλοί και βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο. Φανταστείτε το αυτό από ανθρώπου που (εκτός από 2-3) δεν είναι ηθοποιοί αλλά καρατέκα. Είναι από τις σπάνιες ταινίες του είδους και είναι κατηγορίας fighter in the wind αλλά το black belt είναι ακόμα καλύτερο. Το fighter in the wind έχει δακρύβρεχτο ενώ το black belt είναι περισσότερο ρεαλιστικό. 

Με σχετική χαλαρότητα και πάντα στα πλαίσια του είδους παίρνει 10/10 (ενώ σαν ταινία γενικότερα της βάζω ένα 8/10). 

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...