Sellers Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Site: KnockKnock (2015) Το απόλυτο σκουπίδι. Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι πως μερικοί ηθοποιοί διαβάζουν τα σκριπτ και αποφασίζουν να κάνουν τέτοιες ταινίες. Και εντάξει τα γκομενάκια που δε τα ξέρει ούτε η μάνα τους, αλλά και εσύ ρε Κιάνου? Σε είχα για σοβαρό.. 2/10 υγ: Είναι τόσο χάλι, που πέρναει πια στο άλλο άκρο και γίνεται ενδιαφέρουσα. Πραγματικά, ήταν απρόσμενα κακό. Και στο λεει απο τα πρωτα δευτερόλεπτα: ''ναι φιλε, μαλακία είμαι, αλλα θα με δεις''. 1
Haris San Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Black mass (2015) 7/10 Γενικα μου φανηκε λιγο βαρετη...Ο Johnny depp να πω την αληθεια δεν μου αρεσει σαν ηθοποιος τετοιου ειδους (gangsterοφαση) και δεν με επεισε με την φαση του σκληρου... Βαζω την βαθμολογια που βαζω για το story περισσοτερο επειδη ηταν βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα.. Την τεταρτη θα παω στο Martian μαλλον, καλυτερα να ειχα παει χθες και να εβλεπα το black mass στο σπιτι οταν εβγαινε..
Dynamics Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 σου προτεινω να δεις και το the illusionist του ιδιου ετους θα την κατεβασω και θα την δω!Σε ευχαριστω πολυ!
lefter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά, ήταν απρόσμενα κακό. Και στο λεει απο τα πρωτα δευτερόλεπτα: ''ναι φιλε, μαλακία είμαι, αλλα θα με δεις''. τα κοριτσια φταινε
Sellers Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 τα κοριτσια φταινε Ισχύει. Αν ήταν τίμιοι θα κοτσάρανε και ενα brazzers κατω δεξιά. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Jurassic World. Λοιπόν δεν ήταν τόσο άσχημη όσο περίμενα αλλά παραμένει ταινία για μια φορά, βραδάκι και ποπ κορν με παρέα. Κλασσική αμερικλανιά που δεν φτάνει ούτε καν την ποιότητα του πρώτου ή ακόμα και του δεύτερου. Παρά αυτά βλέπετε κάπως ευχάριστα και δεν ήταν το χάλι που ήταν το Terminator Genisys. Τουλάχιστον αυτός ο σκηνοθέτης ήξερε πως να φτιάξει μια διασκεδαστική ταινία ακόμα και αν ήταν πίτα στα plotholes. Επίσης αυτή που έπαιζε την Claire είναι γυναικάρα με τα όλα της και είναι καμπυλωτή καμπυλωτή και γιαμ γιαμ. Ετσι πρέπει να είναι οι γυναίκες. Επίσης λατρεύω να τις βλέπω να βρωμίζονται. Ο κύριος guardian of the galaxy καθόλου κακός αν και κλισέ "i look good in every scene" φάση. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν φυσικά support cast με μετρημένους τους ρόλους τους οπότε τίποτα το ιδιαίτερο. Τόσο είχαν, τόσο έκαναν. Τα εφέ άλλες φορές ήταν εντάξει και άλλες φορές το CGI πήγαινε σύννεφο. Θα προτιμούσα συνδυασμό animatronics και GCI. Από εμένα 5/10. Μέτρια με καλά και κακά στοιχεία. Αξίζει μια φορά αν τη δείτε αλλά όχι μόνοι σας. Εννοείται αν την έβλεπα σινεμά θα έκλαιγα τα λεφτάκια μου.
Arikado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Terminator Genisys Σαν θαυμαστης των ταινιων θα πω πως η τελευταια ταινια δεν ηταν και τοσο πατατα οσο βλεπω να γραφουν η να λενε.το σεναριο αν και ειχε τρυπες ηταν κατι το διαφορετικο.δεν θα πω τα κλασσικα αλλα αντιθετα μου αρεσε και μαλιστα αρκετα.δε θα πω ταινιαρα κλπ αλλα ηταν καλη.το σεναριο ναι ειχε τρυπες η Claire ναι καθε φορα που τν εδειχνε ελεγες My God An Angel. Δεν ηταν ασχημη σαν ταινια απλα το θεμα ειναι πως μπερδεψαν πολλα και το θεμα ειναι ωραια μετα τι??? Δηλαδη η συνεχεια??! Κατα τ αλλα 7/10 απο εμενα. Μην με κραξετε αλλωστε ολα ειναι θεμα γουστου. Οπως και με το Τhe Martian.Σε αλλους αρεσε σε αλλους παλι οχι.
*nenya* Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θυμήθηκα το Sweet Sixteen (2002). Διαμαντάκι η συγκεκριμένη ταινία και τέλεια σκηνοθεσία. Προφορές σκωτσέζικες και μπόλικη σλανγκ μέσα οπότε ίσως δυσκολέψει αρκετούς στην κατανόηση. Όμως αν αφαιρούσαν αυτά τα στοιχεία θα έχανε αυθεντικότητα. Η σκληρή ζωή ενός αγοριού που γίνεται βουτιά στον βούρκο όλο και πιο βαθιά... Θα ήθελα να είχε κρατήσει περισσότερο, νά'ταν ένα 2ωρο τουλάχιστον συνολικά, ώστε να έβλεπα κάποια συνέχεια εκεί στο τέλος. 9/10
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Mad Max fury road. Ταινιάρα, πραγματικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα reboot/new version της προκοπής. Ασταμάτητη δράση, γαμάτο μακιγιάζ, φωτογραφία και σκηνοθεσία και απίστευτα cool οχήματα. Ειδική αναφορά στο music truck με ταμπούρλα από πίσω και 10000Dbl ηχεία μπροστά με έναν τύπο να παίζει ηλεκτρική κιθάρα. Battle sounds με λίγα λόγια. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, είναι απλά απολαυστικότατη και είναι must ταινία για τους action φίλους. Μια AAA κόστους χολιγουντιανή ταινία το 2015 που έχει άνετα τη δύναμη να γίνει cult classic. Απλά δεν το πιστεύω.. 9/10 από εμένα. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 με ταμπούρλα από πίσω και 10000Dbl ηχεία μπροστά με έναν τύπο να παίζει ηλεκτρική κιθάρα. Και που έχει φλογοβόλο πάνω! 2
bluesattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ένα περιστέρι έκατσε σε ένα κλαδί συλλογιζόμενο την ύπαρξη του http://www.imdb.com/title/tt1883180/ Καλο
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και που έχει φλογοβόλο πάνω! Χαχα ναι, εντελώς bad-ass cool shit σκέψη. Το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα που του βρήκα είναι απλά ότι ο ίδιος ο Max δεν είναι και τόσο mad όσο ήταν ο παλιός που ήταν απλά ψυχάκιας (με το δίκιο του βέβαια). Κατά τα άλλα ο υπόλοιπος κόσμος ήταν σίγουρα mad. Μια ταινία που ενώ δεν θα έπρεπε έχει περισσότερο χαρακτήρα και πολλά περισσότερα αξιομνημόνευτα σκηνικά και χαρακτήρες από άλλες ταινίες. 1
badweed Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ένα περιστέρι έκατσε σε ένα κλαδί συλλογιζόμενο την ύπαρξη του http://www.imdb.com/title/tt1883180/ Καλο ειναι απο την τριλογια "τρια πουλακια καθονταν" ; αστειευομαι , με παραξενεψε ο τιτλος του 1
bluesattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ειναι απο την τριλογια "τρια πουλακια καθονταν" ; αστειευομαι , με παραξενεψε ο τιτλος του Bασικα ναι,τριλογια ειναι απ'οτι ξερω αλλα δεν εχω δει τα αλλα.Ειναι και τρελιαρικο καπως ,οποτε δεν πεφτεις και πολυ μακρια Χαχα ναι, εντελώς bad-ass cool shit σκέψη. Το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα που του βρήκα είναι απλά ότι ο ίδιος ο Max δεν είναι και τόσο mad όσο ήταν ο παλιός που ήταν απλά ψυχάκιας (με το δίκιο του βέβαια). Κατά τα άλλα ο υπόλοιπος κόσμος ήταν σίγουρα mad. Μια ταινία που ενώ δεν θα έπρεπε έχει περισσότερο χαρακτήρα και πολλά περισσότερα αξιομνημόνευτα σκηνικά και χαρακτήρες από άλλες ταινίες. Εμενα δεν μου αρεσε παντως που ηταν δευτεραντζα (βασικα με απογοητευσε και σαν ταινια αλλα τεσπα ) .Που ειναι το παλιο μπατσονι που ετρεχε ολομοναχο τον ζοφερο δρομο της εκδικησης ?
badweed Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 βλεπω στην εισαγωγη και ξεκιναει : "με την ταινια αυτη ο ροι αντερσον ολοκληρωνει την τριλογια του για τον ανθρωπο" και αμεσως μετα : "τρεις συναντησεις με τον θανατο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις