Mau-Maus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt2126355/ San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα 6.5 / 10 δυο λογία για το έργο ... Αυτα δεν γίνονται ούτε στο σινεμά !!! έτσι απλά 3
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: Dope Άλλη μια καλή ταινία και για σήμερα. 3 φίλοι σε γκέτο , κολλημένοι με τα 90ς hip hop μπλέκουν χοντρά. Κωμωδία περιπέτεια και μπόλικος κοινωνικός σχολιασμός. 8,5/10 για το είδος της. Δεν την περίμενα τόσο καλή σίγουρα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2015 από Dakonblackblade 1
trayban Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 black mass επι 2 ωρες,έβλεπα τον ντεπ να το παίζει γκανγκστερ και βόρειοΙρλανδός ψυχακιας. 2 ώρες χαμένες απο τη ζωη μου...... 1
stratigos24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Eίδαμε εχθές το The Martian. Καλό, σε κρατάει, δεν κουράζει, περνάε η ώρα εύκολα. Σε καμία περίπτωση για 8+ βαθμολογία, μέχρι 7. (το ίδιο είπαν και οι άλλοι 3 που το είδα μαζί τους).
george_gr1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Jurassic world. Καλύτερη από ότι την περίμενα. Αν την είχα δει σε ηλικία που είδα το ένα θα είχα καθηλωθεί. Τώρα μου έδωσε χρόνο να ασχοληθώ και με viber, fb κτλ. Μια χαρά ήταν όμως, παρέα με sub και περιμένοντας τι περίπου θα δω, δε με χάλασε καθόλου.
*nenya* Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Χθες The Martian. Πάντα τέτοιου είδους ταινίες θέλω να τις βλέπω πρώτα στην μεγάλη οθόνη και μετά σπίτι. Για το Martian δεν διάβασα ούτε κριτικές ούτε το βιβλίο οπότε δεν γνωρίζω αν το ακολούθησαν πιστά. Διασκεδαστική και απολαυστική η ταινία με σωστές δόσεις χιούμορ και πανέμορφα πλάνα του Άρη αλλά και του διαστήματος. Και ντίσκο μουσική ε. Αν την κρίνουμε σαν να είναι σεμινάριο Αστροφυσικής τότε χάνουμε την μπάλα και θα πάρει πενταρακι. Αν την κρίνουμε σαν ταινία, σαν ψυχαγωγία, τότε ένα 7-8/10 είναι κομπλέ. Παραπάνω δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν είδα κάποια σεναριακή πρωτοτυπία όσον αφορά το τέλος της. Και το casting ούτε ζέστη ούτε κρύο. Με εξαίρεση τον Boromir που του έχω μια αδυναμία. Ο Matt οκ, τον περίμενα πολύ χειρότερο η αλήθεια είναι. Η κυρία απ'το Interstellar αδιάφορη. Το ίδιο και η άλλη. Μια χαρά νεράκι πέρασαν οι ώρες. Θα την ξαναδώ κάποια στιγμή.
viper2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Tales of Halloween 2015 Πολλές ιστορίες αλλά όλες ηταν βαρετές. Infini 2015 Είχε όλα τα καλά και όλα τις γνωστές κινηματογραφικές τεχνικές. Σε κάποια σημεία παιρνει στοιχεια απο event horizon και dead space αλλά το πρόβλημα είναι οτι έχει forced drama που το καταστρέφει. Λίγο πολύ του αξίζει ή βαθμολογία που έχει αλλά με λίγο παραπανω editing θα μπορούσε να γίνει αρκετά καλυτερο... 1
Arikado Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Priest 2011 Περιμενα να δω κατι τελειως διαφορετικο.Ενω το ολο στησιμο της ταινιας ειναι πολυ καλο και η πλοκη ισως χιλιοπαιγμενη θα μπορουσε να βγει πολυ καλυτερη. Δε θα πω πς με εντυπωσιασε ιδιατερα. 5/10
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δυο ταινίες Terminator Genisys - Κάτω του μετρίου. Ακουγα ιστορίες περί του καλύτερου Terminator μετά το πρώτο και το δεύτερο αλλά τα τελικά αυτό δεν λέει και πολλά όταν στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος. Πολύ κακό γράψιμο, το μαντάρα time line μπορώ να το αντέξω και να το προσπεράσω αλλά δεν μπορώ να προσπεράσω τους αδιάφορους χαρακτήρες. Μόνο η Calisee κάνει μια προσπάθεια στο να παίξει το χαρακτήρα της αλλά επειδή το γράψιμο είναι τόσο χάλια μαύρα ούτε αυτή καταφέρνει να κάνει τη διαφορά. Γενικά όμως όλοι οι χαρακτήρες ήταν εντελώς misscast εκτός από αυτόν που έπαιξε τον Τ-1000 ο οποίος μπορεί να μην είναι Robert Patrick αλλά πραγματικά πολύ καλή η εικόνα του. Πιστεύω αν είχε περισσότερο κεντρικό ρόλο θα τα κατάφερνε περίφημα. Λίγα τα καλά του, όπως τα ανάποδα quotes από παλιότερες ταινίες καθώς και το καλύτερο σχέδιο σε terminators που έχουμε δει ως τώρα. Από εμένα 4/10 και παρά το γεγονός ότι είναι καλύτερο από το 3 και 4 είναι στην ίδια κατηγορία οπότε παραμένει αδιάφορο. Anchorman - Το περίμενα πολύ καλύτερο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω το υποτιθέμενο χιούμορ εκτός από 3-4 σκηνές και ολόκληρη η ταινία είναι πάρα πολύ ρηχή ακόμα και για τα επίπεδα καφροκωμωδίας. Δυνατά ονόματα της χιουμοριστικής σκηνής και δεν κατάφεραν να κάνουν το χειλάκι μου να σκάσει χαμόγελα (εκτός από αυτές τις 3-4 φάσεις). 4/10 λοιπόν, την βάζω στην ίδια κατηγορία με κάτι Zoolander.
Dynamics Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Site: ThePrestige Είναι δυνατόν να μην έχω δει αυτή την εργαρα του νολαν?Φοβερή ταινία με πολύ πλοκή με φοβερούς ηθοποιούς,απλά αριστούργημα...10/10 από εμένα! 7
badweed Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Site: ThePrestige Είναι δυνατόν να μην έχω δει αυτή την εργαρα του νολαν?Φοβερή ταινία με πολύ πλοκή με φοβερούς ηθοποιούς,απλά αριστούργημα...10/10 από εμένα! σου προτεινω να δεις και το the illusionist του ιδιου ετους 4
kgian Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Phoenix http://www.imdb.com/title/tt2764784/ Είχε ατμόσφαιρα αλλά και κάτι σεναριακές τρύπες ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. 5/10 Terminator Genisys 3D Το 3D φωτεινό παρά την σκοτεινή και νυχτερινή πολλές φορές εξέλιξη της ταινίας. Απο βάθος και εφέ τίποτα συγκλονιστικό, αλλά προσφέρει immersion. Η ταινία όπως έχουν πει και άλλοι στα πλαίσια του pg13. Ποτέ δεν νιώθεις απειλή ή ότι δεν θα σταματήσει τίποτα τους terminators. Τα χρονικά παράδοξα, η προσπάθεια εξήγησής τους και ο John μπλιάχχ Βλέπεται αλλά πρόκειται για ταινία της σειράς.
forest66 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 The Martian (2015) 6.5-7.7/10 Ακομα και το τρειλερ για την ταινια ειναι τρελο spoiler. Αν πας να την δεις και δεν ξερεις απολυτος τιποτα λογικα θα του δωσεις μερικους ποντους παραπανω. Δυστυχως δεν ηταν αυτο που περιμενα. Φανερα ενθουσιασμενος απο το επικο Interstellar περιμενα μια ιστορια τουλαχιστον καινουργια στο The Martian. Την ιστορια την εχουμε ξαναδει. Τις αναποδιες της τελευταιας στιγμης και τον αυτοσχεδιασμο με επιτυχημενα αποτελεσματα τον εχουμε ξαναδει. Το μονο νεο ηταν οι πατατες made in mars. Γενικα δεν προσφερει τιποτα πρωτοτυπο. Του λειπει και συναισθημα νομιζω. Ηταν λιγο χλιαρη η αντεμετωπιση και απο τις 2 πλευρες (outerspace/Γη). 6.5 για την ιστορια 7.7 για την ταινια
skipperas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Site: KnockKnock (2015) Το απόλυτο σκουπίδι. Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι πως μερικοί ηθοποιοί διαβάζουν τα σκριπτ και αποφασίζουν να κάνουν τέτοιες ταινίες. Και εντάξει τα γκομενάκια που δε τα ξέρει ούτε η μάνα τους, αλλά και εσύ ρε Κιάνου? Σε είχα για σοβαρό.. 2/10 υγ: Είναι τόσο χάλι, που πέρναει πια στο άλλο άκρο και γίνεται ενδιαφέρουσα. 2
Daemonos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 I spit on your Grave - Τριλογία Το 1ο --> ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό (για αυτό που είναι) Το 2ο --> Εχμ... εντάξει, μάτριο. Το 3ο --> Είχε τις προδιαγραφές για να είναι καλύτερο από το 1ο αλλα τα γ@μίσανε στο τέλος. Κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις