Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ και γω! Ο επόμενος που θα συμφωνήσει να στείλει μήνυμα ΣΥΜΦ στο 2525 :-)

Πέρα από την πλάκα η ταινία δεν βλέπεται ούτε με στοίχημα!

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ και γω! Ο επόμενος που θα συμφωνήσει να στείλει μήνυμα ΣΥΜΦ στο 2525 :-)

Πέρα από την πλάκα η ταινία δεν βλέπεται ούτε με στοίχημα!

Μια χαρά ήταν σε 3D εντάξει. Δεν υπάρχουν και πολλές ταινίες με δεινοσαυρους οπότε για αυτό που δείχνει είναι μια χαρά. Το πρώτο jp εννοείται δεν το πιάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι διαλο τοσο τον έχω αδικήσει;

γιατι τον θεωρώ απλά ανύπαρκτο...

O Goldblum είναι μορφή, δεν είναι απλά ηθοποιός...

• Like 9
Δημοσ.

Ήταν η πρώτη θέαση για την συγκεκριμένη ταινία. Ανάμικτα συναισθήματα. Καταπιάνεται με σχέσεις, τα πάνω και τα κάτω οταν μπει 3ο πρόσωπο στη μέση.

Στην ταινία ίσως περιγράφεται ο ορισμός της ειλικρίνειας!

Αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπιζουν έτσι μερικά πράγματα να πω μπράβο..?! 

Δεν ξέρω αν είναι εφικτό.

Έπρεπε όμως να ήταν λίγο μεγαλύτερη για να δείξει κάποια πράγματα πιο αναλυτικά.

Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον η ταινία, είναι και οι 2 γυναίκες στις αδυναμίες μου!

7,2/10

Δημοσ.
Des hommes et des dieux

http://www.imdb.com/title/tt1588337/

Για να δούμε, ωραία αρχίζει ωραία πλάνα, ψαλμωδίες, ηρεμία, αγροτική ζωή  -_- , εντάξει, απλά είμαι λίγο κουρασμένος. Τρακτέρ, ψαλμωδίες, φύτεμα  -_-  -_-  -_- . Πω , πτώμα είμαι.  -_-  -_-

Στον δίπλα καναπέ ο φίλος ροχάλιζε. Μάλλον η ταινία έφταιγε τελικά. Αν έχετε αυπνίες προτιμήστε την. Τελικά την κλείσαμε μισή ώρα πριν το τέλος. Οι ταινίες που έχω παρατήσει σε αυτό το στάδιο σε όλη μου την ζωή δεν πρέπει να είναι πάνω από 5....

Δημοσ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το Birdman είναι ταινία που πρέπει να δεις παραπέρα απο το κλασσικό πως θα περάσει η ώρα μου καλά με μια ταινία, για να την εκτιμήσεις. Τεχνικά είναι πρωτοποριακή και θίγει αρκετά ζητήματα. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν κοιτάνε για περαιτέρω νοήματα όταν βλέπουν ταινίες ή απλά δεν τους άγγιξαν τα συγκεκριμένα ζητήματα που έθεσε η ταινία. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και τη θεωρώ απο τις κορυφαίες ταινίες του περασμένου έτους.

Για μένα ήταν πολύ απρόσμενη ταινία, με ένα θέμα που στην πραγματικότητα δεν είναι και πολύ μακριά από τον καθένα μας.

Για να το πω με άλλα λόγια (και λίγο μακρύτερα από το χαζό "πρόκειται για inside joke του Hollywood") είναι ένας μουσικός που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία κι από τότε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά (και δε μπήκαν κατά λάθος όλα αυτά τα ξανά) του ζητιέται να φτιάξει "κάτι σαν κι αυτό το κομμάτι", να κλειδώσει το στυλ και να το παίζει ξανά και ξανά εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

Ή ακόμα πιο απλά, είναι ένας άνθρωπος που ο τρόπος ζωής του στα 20 τον οριοθέτησε για όλους εμάς τους υπόλοιπους, ξεχνώντας ότι οι εμπειρίες και ο χρόνος μπορεί να βάλουν τον τωρινό μας εαυτό να παίξει ξύλο με τον παλιό.

Κι αυτό το "ξανά και ξανά" ο Ιναρίτου το κινηματογράφησε εκπληκτικά, μου άφησε την αίσθηση ότι ο Κήτον γύριζε πάνω στη ρόδα για τα χάμστερ και δίνοντας την "απελευθέρωση" όχι στα πιάτο, αλλά αφήνοντας τον καθένα από εμάς να συμπληρώσει τα κενά.

Άλλωστε στην παρένθεση της ταινίας υπάρχει και η διευκρίνηση: The Unexpected Virtue of Ignorance...

Και στα on topic: Jurassic World, Terminator Genisys.

Νομίζω ότι το ανιψάκι μου που είναι 14 είχε περισσότερες πιθανότητες να φτιάξει κάτι καλύτερο.

Die F... T Rex die!

Die F.. cyborg die!

• Like 1
Δημοσ.

child 44 http://www.imdb.com/title/tt1014763/

lawless http://www.imdb.com/title/tt1212450/

7/10 περίπου η καθεμία.

Καλό cast και οι 2, hardy,oldman,Jason Clark παίζουν και στις 2, και μετά υπάρχουν ξεχωριστά σε κάθε μία και άλλα αρκετά μεγάλα ονόματα.

Μόνο παράπονο, πως το child 44 θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη ταινία αν δε μιλούσαν αγγλικά με ψευτορώσικη προφορά, αλλά αν μάζευαν ρώσσους ηθοποιούς πιθανότατα να την έβλεπαν πολύ λιγότερα άτομα. Όπως και να έχει, πέρασε ευχάριστα η ώρα και με τις 2.

Δημοσ.

Παρακαλω οι βαθμολογιες για να ειναι πιο ακριβης να ειναι του τυπου 7,24719/10 και οχι απλα ενα ξερο 7,2/10.

• Like 4
Δημοσ.

Cast Away

131129042952584233.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0162222/?ref_=nv_sr_1

Αρκετα καλη ταινια με εναν εξαιρετικο tom hanks.Η αρχη αρκετα χλιαρη αλλα δεν αργει να μπει στο βασικο θεμα της ταινιας.Το τελος δεν μου αρεσε περιμενα κατι διαφορετικο.Το βασικο κομματι της ηταν κορυφαιο απο καθε αποψη χωρις υπερβολες οπως εχουν αλλες ταινιες.

8/10 και θα εβαζα και παραπανω αν ειχε ενα καλυτερο τελος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλω οι βαθμολογιες για να ειναι πιο ακριβης να ειναι του τυπου 7,24719/10 και οχι απλα ενα ξερο 7,2/10.

θα τις προτιμουσα σαν οποιοδηποτε κλασμα , 4/5 , 1/2  , 2/100 , 1/1  , οπου το ο παρονομαστης θα ειναι το σε ποσες πτυχες επενδυει η ταινια (πλοκη , ηθοποιια , σασπενς , γραφικα , εφε , κουστουμια , μακιγιαζ , σκηνικα ,μουσικη , σεναριο ,διαλογοι , λεξιλογιο ) και ο αριθμητης , σε ποσα ειχε επιτυχια . 

επισης , για ταινιες που το σεναριο τους ειναι η επαναλαμβανομενη ρουτινα καθε ετους , θα εβαζα και μια μεταβλητη , οπου θα διαιρει το αποτελεσμα του κλασματος με τις φορες που εχει παιχτει το σεναριο . 

το καλο και το κακο , προσδιοριζονται απο το ποσο πετυχημενα αναπαρεστησαν αυτο που θελαν να παρουσιασουν .

δηλαδη επιτυχημενη ταινια με ληστεια σε τραπεζα, με εφμπιαι και βαρωνους ναρκωτικων  , που θα εχει ενα κλασμα   8/12 (ειχε δωδεκα πτυχες και στις 8 τα πηγε ικανοποιητικα) θα εχει και εναν αυξοντα αριθμο που θα περιγραφει ποσες ταινιες με αναλογο σεναριο εχουν προηγηθει , ας πουμε στην περιπτωση της ταινιας μας , οτι ειναι 600 οι ταινιες με παρεμφερες σεναριο ,

η βαθμολογια της ταινιας θα ειναι καπως ετσι . (1/600) *(8/12)  = 0,00111  (οπου 1 ειναι το διαχρονικο αριστουργημα που αλλαζει τα δεδομενα  ) 

Επεξ/σία από badweed
Δημοσ.

Link.png Site: GOON

90 λεπτά γλυκιάς αντρικής κωμωδίας με τον Stiffler. Ιδανική για παρέα. Hockey, βία, καφρίλα και ένας αγαθός τραμπούκος στο γήπεδο. Γέλασα αρκετά , μαλάκα Τόλη ελπίζω να τη δεις γαμώ τον Καναδά σου. 7/10 για το είδος της

• Like 1
Δημοσ.

Cast Away

131129042952584233.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0162222/?ref_=nv_sr_1

Αρκετα καλη ταινια με εναν εξαιρετικο tom hanks.Η αρχη αρκετα χλιαρη αλλα δεν αργει να μπει στο βασικο θεμα της ταινιας.Το τελος δεν μου αρεσε περιμενα κατι διαφορετικο.Το βασικο κομματι της ηταν κορυφαιο απο καθε αποψη χωρις υπερβολες οπως εχουν αλλες ταινιες.

8/10 και θα εβαζα και παραπανω αν ειχε ενα καλυτερο τελος

καλα μιλαμε εδω στην κυριολεξια ο τομ χανκς επαιξε μπαλα μονος του 

• Like 1
Δημοσ.

καλα μιλαμε εδω στην κυριολεξια ο τομ χανκς επαιξε μπαλα μονος του 

Στην κυριολεξία 

castaway533.jpg

• Like 8
Δημοσ.

The Visit (2015)

Ασυνηθιστη ταινια που ειναι στην κατηγορια τρομου,αλλα περιεχει και κωμωδια και δραμα. Πολυ καλη θα ελεγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...