Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

The Girl With The Dragon Tattoo 720p

μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει...εκει που νομιζεις οτι τελειωνει εκεινη συνεχιζει.Η κοπελα τα σπαει απλα.!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ κάπως έτσι. Ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις λοιπόν. Μετά οι υπόλοιπες ταινίες του είδους θα σου φαίνονται οδοντόκρεμες.

Μόλις είδα το Cafe de Flore.

Δεν ήξερα πολλά για τη ταινία παρά μόνο κάποια σκόρπια σχόλια. Ξετρελάθηκα χωρίς να το περιμένω. Σχεδόν από όλες τις απόψεις η ταινία με ενθουσίασε. Δε θα πω άλλα καλύτερα όποιος τη δεί να μη ξέρει και πολλά, οι 3 γραμμές της υπόθεσης στο imdb αρκούν.

8,5/10

Μακαρι να δουν πολλοι τη συγκεκριμενη ταινια.Για εμενα ηδη ειναι στην ελιτ των καλυτερων ταινιων ever.Σιγα σιγα προβαλλεται η ταινια παντου και για πρωτη φορα βλεπω ταινια να δεχεται τετοιες διθυραμβικες κριτικες.Εκτος βεβαια των Ελληνων κριτικων οπως ο Παπαμιχος.Η κατρακυλα δεν εχει ορια για τους Ελληναρες κριτικους.

Κι ο Μήτσης στο Αθηνόραμα τα ίδια. Απορώ αν τις βλέπουν καν τις ταινίες πριν γράψουν κριτική μερικοί.

Αστα.Μην το ψαχνεις.Τα εχουμε πει πολλες φορες.Εγω πλεον τους διαβαζω για να γελαω.

Εγω δεν διαβάζω γενικότερα κριτικές. Δεν έχουν κάτι να μου πούν, γιατι οι ταινίες είναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικές. Δεν είναι ένα παιχνίδι, μία τηλεόραση, που με αντικειμενικά κριτήρια μπορούν να δώσουν μία ποιότητα γενικών γραμμών.

Μία ταινία που για εμένα είναι αριστούργημα για κάποιον άλλον μπορεί να είναι βασανιστήριο και το ανάποδο. Μία ταινία μπορεί να είναι αριστούργημα με budget μερικά χιλιάρικα ή και το ανάποδο. Στο κινηματογράφο γενικότερα, δεν υπάρχουν αυτό που λέμε στάνταρντ, αρχές και κανόνες. Οπότε ούτε με απασχολεί αλλα ούτε με εκνευρίζει τι γράφουν οι έλληνες κριτικοί (την άποψη τους λένε, δεκτόν)

υπερβολικοι ειστε, εγω οπως ειπα και πιο πριν τη βρηκα μετρια...γενικα πιστευω πως αν η ταινια δεν σε πεισει για τη συνδεση μεταξυ των δυο ιστοριων οπως εμενα,δεν λεει και πολλα...και η προηγουμενη ταινια αυτουνου παλι ειχε καλες κριτικες αν και προσωπικα επισης την ειχα βρει αδιαφορη...

γουστα ειναι αυτα...μην τρελαινεστε...

http://www.youtube.com/watch?v=cXu2MhWYUuE

Ένας πλούσιος παραπληγικός προσλαμβάνει έναν έγχρωμο μικροαπατεώνα που απλά θέλει το επίδομα της πρόνειας. Τα υπόλοιπα στην οθόνη σας μιας και είναι πολύ εύκολο να spoilerιάσω στην περιγραφή.

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, εκπληκτικό φίλμ σε όλα του. Απολαυστικό δίωρο πραγματικά.

Μόλις είδα το The Grey. Δεν ήταν καλή τελικά. Οι ηθοποιοί ήταν μια χαρά και το θέμα με τους λύκους δεν μου φάνηκε περίεργο. Κάθε άλλο, έχω δεί αρκετά ντοκυμαντέρ και αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με πράγματα που έχω δεί. Αλλα το σενάριο είχε πολλά προβλήματα. Σε μια ταινία επιβίωσης, ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Επίσης πρέπει να προσέξεις πολυ τους θανάτους. Οι περισσότεροι ήταν αστείοι βγαλμένοι απο το "Βλέπω τον Θάνατο σου - Στο δάσος-" και προβλέψιμοι (ήξερες ποιος θα πεθάνει 10 λεπτά πρίν).

Πολλά σημεία ήταν καλα άλλα σαν σύνολο η ταινία ήταν ένα τίποτα. Ένα 5/10 καθαρά επειδή έπαιζε ο Neelson αλλιώς κανα 3/10 όπως θα έβαζα και στο "Wrong turn" που παίζει να ήταν και πιο ενδιαφέρον.

Κρίμα γιατι με έπιασε και πονοκέφαλος, πάω να την πέσω.

Ed Wood

Χωρίς να γνωρίζω πολλά για τη πραγματική ζωή του Ed Wood δίνω τα εύσημα τόσο στον Barton όσο και στον Depp -του οποίου η ερμηνεία ήταν πάνω του μετρίου- γιατί δεν επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της γελοιοποίησης ενός χαρακτήρα που κάλλιστα θα μπορούσαν, αλλά τον αντιμετώπισαν με σεβασμό. Οι χαρακτήρες της ταινίας είναι σχεδόν όλοι "περίεργοι" (όχι μόνο ο Ed Wood αλλά και όσοι τον περιβάλουν) οπότε ο Burton είναι σαν να παίζει στην έδρα του. Γενικώς δεν είναι μια συνηθισμένη βιογραφική ταινία...

7/10

Μόλις είδα το carnage. Τι ταινιάρα ήταν αυτή. Έχω μείνει μ@λάκας, δεν ξέρω τι να γράψω, αριστούργημα. Οι ερμηνείες και το σενάριο τέλεια δουλεμένα.

Άψογη ταινία. 10/10 και πιστέψτε με έχω να βάλω τέτοια βαθμολογία χρόνια. Την προτίνω ανεπιφύλακτα, δεν βαρέθηκα ούτε δευτερόλεπτο, ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα.

Επιτέλους γιατι τις τελευταίες μέρες όλες οι ταινίες που είδα ήταν αποτυχίες...

Υ.Γ. η Kate Winslet απο τις λίγες γυναίκες ηθοποιούς που πραγματικά τα έχουν όλα. Πανέμορφη αλλα και απίστευτη ηθοποιός.

γιατι σε ακουσα; γιατι δεν ειδα trailer? γιατι δεν ακουσα το ενστικτο μου;

ηθελα να την σταματησω απο το πρωτο 20λεπτο. αλλα καθε φορα που ξανα-εμπαιναν μεσα στο σπιτι με ετρωγε η περιεργια να δω τι θα γινει μετα

η πηνελοπη με εκνευρησε παρα πολυ, αμα την ειχα μπροστα μου θα την εσπαγα στο ξυλο. η kate winslet μου αρεσε παρα πολυ

παίδες μην τρελαίνεστε.

Πχ η κριτική για το Hugo. Οι περισσότεροι λένε καλά λόγια λόγω Σκορτσέζε. Παίρνει καλές κριτικές και τέτοια. Υπάρχουν όμως λίγες κριτικές που την θάβουν. Εγώ τις τελευταίες τις θεωρώ σωστές. Το θέμα είναι να βρεις τον κριτικό που εμπιστεύεσαι. Υπάρχουν παντού πιέσεις για θετικές κριτικές. Δεν υπάρχει όμως για αρνητική. Οπότε η πιθανότητα η αρνητική κριτική να είναι και αντικειμενική είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα η θετική κριτική να είναι αντικειμενική.

γιατι σε ακουσα; γιατι δεν ειδα trailer? γιατι δεν ακουσα το ενστικτο μου;

ηθελα να την σταματησω απο το πρωτο 20λεπτο. αλλα καθε φορα που ξανα-εμπαιναν μεσα στο σπιτι με ετρωγε η περιεργια να δω τι θα γινει μετα

η πηνελοπη με εκνευρησε παρα πολυ, αμα την ειχα μπροστα μου θα την εσπαγα στο ξυλο. η kate winslet μου αρεσε παρα πολυ

Sorry ρε πραγματικά την θεωρώ αριστούργημα. Εμένα με ξετρέλανε σαν ταινία.Σου είπα όμως οτι είναι περίεργη ταινία έτσι και όχι παρΐστικη... Εγω πάντως θα την ξαναδώ κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...