Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το maze runner 1.

Καλά πως μου είχε διαφύγει αυτό το διαμάντι;

8/10 άνετα

Και εγώ το ίδιο είχα πει όταν το είχα δει.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

inside out

Πολυ ωραια ταινια,η οποια ειναι και για μικρους αλλα και για μεγαλους.Την ευχαριστηθηκα.

Έλα, υπάρχουν και τέτοιες? Γιατί διάφοροι edgelords θέλουν να μας πείσουν πως οι ταινίες δε διακρίνονται σε καλές και κακές, αλλά σε ταινίες για ενήλικες που σέβονται τον εαυτό τους και ταινίες για παιδάκια του νηπιαγωγείου.

On topic είδα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα το inside out και συμφωνώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[new_link=http://www.imdb.com/title/tt1964418/?ref_=nv_sr_1]Tomorrowland[/new_link]

Kλασικη Disney ταινια με οτι συνεπαγεται αυτο οπως υψηλοτατο επιπεδο παραγωγης ,political correct   υφος  και φιλικο προς τις μικρες ηλικιες .Συνηθως μου προκαλουν εμετο κατι τετοια  αλλα η συγκεκριμενη βλεπεται, μεχρι εκει δεν ειναι για κατι παραπανω ομως  ..

Ο Clooney  παραταιρος με τον ρολο  δεν του ταιριαζε.

6/10

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Tomorrowland

Kλασικη Disney ταινια με οτι συνεπαγεται αυτο οπως υψηλοτατο επιπεδο παραγωγης ,political correct   υφος  και φιλικο προς τις μικρες ηλικες .Συνηθως μου προκαλουν εμετο κατι τετοια  αλλα η συγκεκριμενη βλεπεται μεχρι εκει δεν ειναι για κατι παραπανω ομως  ..

6,2/10

• Like 1
Δημοσ.

Tomorrowland

Kλασικη Disney ταινια με οτι συνεπαγεται αυτο οπως υψηλοτατο επιπεδο παραγωγης ,political correct   υφος  και φιλικο προς τις μικρες ηλικες .Συνηθως μου προκαλουν εμετο κατι τετοια  αλλα η συγκεκριμενη βλεπεται μεχρι εκει δεν ειναι για κατι παραπανω ομως  ..

6,2/10

Μου αρεσεις , αν ησουν γκομενα θα σε παντρευομουν .

• Like 3
Δημοσ.

Link.png Site: morethan blue

περιμενα να ναι πιο βαρυ,ομως εξελιχτηκε σαν εφηβικο/παιδικο ρομαντζο σε μεσες γραμμες κ πολυ αναμενομενο

Δημοσ.

The Martian [4/5]

Συναισθηματικά και οπτικά συναρπαστική, αυτή η ιστορία επιβίωσης στο διάστημα έχει ισόποσες ποσότητες χιούμορ και θεάματος, μετατρέποντας τη σε ένα must-see αστρικό επίτευγμα.

http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/10/the-martian-45.html

Δημοσ.

Aliens (1986)

Καμία σχέση με την αίσθηση που είχε η πρώτη ταινία. Και σ'αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η αλλαγή σκηνοθέτη: Scott στο Alien, Cameron στο Aliens. Η μέρα με την νύχτα. Στην 1η έβαλα 9/10, σ'αυτήν 5/10 γιατί είχε βαρετή σκηνοθεσία, αδιάφορο σενάριο, αδιάφορους ηθοποιούς που έλεγες θέλω να πεθάνουν όλοι [με εξαίρεση την Ripley βέβαια και το κοριτσάκι], χαζές αντιδράσεις στρατιωτικών που υποτίθεται ήταν εκπαιδευμένοι για ακραίες συνθήκες κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Για 8η φορα το πρωτο Ted.Δε χορταινω αυτη την ταινια οσες φορες και να τν δω.Επικο εξυπνο humor που λειπει απο πολλες συγχρονες κωμωδιες.

7.5/10 απο εμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[new_link=http://www.imdb.com/title/tt3397884/?ref_=fn_al_tt_1]Sicario [/new_link]

Την ειδα την Τεταρτη στa village Φαληρου  αιθουσα 5 , 7η σειρα στo  κεντρο. Ετσι δινουν αναλυτικη αναφορα DOP :P

Aτμοσφαιρικη ταινια με καλη σκηνοθεσια και ενδιαφερουσα  θεματολογια .Ο μεγιστος Del Toro επισκιαζει τους παντες για μια ακομα φορα  αλλωστε ειναι φτιαγμενος για τετοιους ρολους.

Υπαρχει ενα εξαιρετικο ντοκυμαντερ  σχετικα με το Μεξικανικo εμποριο ναρκωτικων  και ολη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα  το Narco Cultura  μην παραλειψετε να το δειτε .

7,7/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...