Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cinema το είδες?

Ναι, πέμπτη σειρά κέντρο.

Τι σε νοιάζει που το είδα?

Μας νοιαζει ρε , γιατι αν το ειδες σινεμα μπορει να μην θελουμε να παμε αυτη την περιοδο να εχουμε αλλες δουλειες .Αν το ειδες αλλου μας ειναι πιο ευκολο .

Τελειωνε τωρα πες που  γιατι πρεπει να ειναι ταινιαρα ...

• Like 1
Δημοσ.

Σινεμά το είδα. Δε το ευχαριστήθηκα όσο αν το έβλεπα στο tablet μου φορώντας μόνο το σώβρακό μου αλλά είχα δυο μήνες να βγω από το σπίτι και η ψυχολόγος μου επέμενε ότι πρέπει να κάνω την υπέρβαση και να βρεθώ ανάμεσα σε κόσμο.

• Like 15
Δημοσ.

Μας νοιαζει ρε , γιατι αν το ειδες σινεμα μπορει να μην θελουμε να παμε αυτη την περιοδο να εχουμε αλλες δουλειες .Αν το ειδες αλλου μας ειναι πιο ευκολο .

Τελειωνε τωρα πες που  γιατι πρεπει να ειναι ταινιαρα ...

.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και για να μην ειμαι offtopic

Fearless 1993

Αρχιζω να ερωτευομαι το σινεμα του Peter Weir σε σημειο αηδιας. Αναλυτικοτατη ψυχολογικη εξερευνηση του χαρακτηρα και ενα απο τα καλυτερα σκηνοθετικα climax που εχω δει. 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα είδα το Link.png Site: Meand Earl and the Dying Girl  ...Πολύ ωραία ταινία που προσφέρει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς την βλέπεις,Ένα 9/10 από μένα εύκολα

Δημοσ.

Κάτσε για να καταλάβω...χειρότερη κι απ'το μπερντμαν;;; :Ο

Βασικά για πες τί σε χάλασε ακριβώς. Κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

Είδα το maze runner 1.

Καλά πως μου είχε διαφύγει αυτό το διαμάντι;

8/10 άνετα

Σιγα το διαμάντι παιδική ταινία για 15χρονα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Τerminator Genisys, ωραία η ταινία, εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρά από τα προηγούμενα της σειράς, περισσότερο σαν συνέχεια ( reboot ) με βάση τα νέα πρότυπα ταινιών, των τελευταίων ετών του είδους μου φάνηκε. 

Επικό το χαμόγελο του Αρνι :P 

Βλέπεται ευχάριστα , ειδικά βράδυ άμα δεν έχεις τίποτα άλλο να δεις.

Επίσης, Εμίλια Κλαρκ :o 

Δημοσ.

Alien. Το πρώτο.

Το βλέπω ξανά μετά από καμιά 15αρια χρόνια. Κορυφαίο απλά. Πόσο μπροστά απ'την εποχή του, πόσο άψογη σκηνοθεσία κ μουσική, πόσο σωστή η δόση τρόμου;

9/10

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...