Arikado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Uncle απιθανη και απολαυστικη ταινια! 7/10
badweed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Uncle απιθανη και απολαυστικη ταινια! 7/10 μηπως λειπει καποιος προσδιορισμος απο τον τιτλο της ταινιας ;
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 source code 7/10 wolf totem 6.6/10
kgian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Kingsman: secret service Έξυπνη και πρωτότυπη ταινία που έδωσε νέα πνοή στο είδος. Δείτε την! 1
Arikado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως λειπει καποιος προσδιορισμος απο τον τιτλο της ταινιας ; http://www.imdb.com/title/tt1638355/ The man from Uncle. Οντως!!! 1
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τις ταινιες που ... Δεν εχουν τελος απλα δε τις μπορω! Δεν εχω χειροτερο απ το να κοβεται η ταινια εκει που το περιμενεις κ να μενεις με την ηλιθια εκφραση του τι εγινε τωρα. Vatican tapes ενω πηγαινε για 6 επεσε στο 5 Βασικα η κοπελιτσα επαιζε πολυ καλα οι αλλοι απλα δεν ηταν κακοι.
*nenya* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 The Lazarus Effect Nothing to see here. Move along. Βασικά όσοι βλεπουμε thriller&horror έχουμε δει ξανά και ξανά σχεδόν την ίδια πλοκή με την συγκεκριμένη ταινία. Σε άλλους θα θυμίσει Frankenstein, σε άλλους Pet Sematary, σε άλλους Supernatural (τα μάτια της Olivia heheheh). Τουλάχιστον κρατάει λίγο οπότε δεν είναι βασανιστήριο. Ένα 5/10 γιατί ο σκύλος είχε ερμηνευτικό ταλέντο. Επίσης νομίζω ότι ο νεαρός έπαιζε και στο Days of Future Past, καλουλης.
jokerakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τις ταινιες που ... Δεν εχουν τελος απλα δε τις μπορω! Δεν εχω χειροτερο απ το να κοβεται η ταινια εκει που το περιμενεις κ να μενεις με την ηλιθια εκφραση του τι εγινε τωρα. Που να δεις το Enemy....
star12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Pay the Ghost ο νικ κειτζ μετα απο τους τρομοκρατες,τους κακους,τους λιγο καλους και τους ξενους κακους αφου τους @#@#@#@ ολους επανερχεται στη νεα του ταινια αυτη τη φορα να κυνηγα .....τον κασπερ Βασικα η θυλικη βερσιον του. Aκριβως ο νικ στη νεα του ταινια ερχεται αντιμετωπος με φαντασματα και ατακες τυπου στυλ WHEREIS THE CRYING WOMAN???? ΑΠΟΡΙΕΣ θα καταφερει να νικησει το κακο πνευμα;; ο αστυνομος θα τον πιστεψει τελικα οτι ψαχνει να βρει φαντασμα;; η γυναικα του θα τον χωρισει;;; και το αιωνιο ερωτημα που διαπλαναται μετα τους τιτλους του εργου Τελικα...το φαγαν το ΠΑΓΩΤΟ;;;; Δειτε την και θα σας λυθουν οι αποριες.Η δικια μου απορια παντως πως γινεται σε καθε σοβαρη ταινια που παιζει να τη κανει κωμωδια μονο αυτος ξερει.Αντε και το επομενο του εργο να ναι με αλιενς φανταστειτε το νικ στο διαστημοπλοιο μονος με το αλιεν στο διαστημα τον καημενο...το αλιεν 3
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παραξενη ταινια μοναδικη στο ειδος της.Σκηνοθεσια και οι ηθοποιοι σε κορυφαιο επιπεδο αλλα καπου το χανει στο σεναριο(αν υπαρχει κιολας).Δειτε το μεθυσμενοι αλλιως θα ξενισει αρκετους. 7/10 Κλασικη marvel ταινια.Τρελα εφε καλο 3D σε καποιες σκηνες λιγο ρομαντζο με χαζα αστεια.Βλεπεται αλλα ειναι 100% pop corn movie τιποτα παραπανω. 6.5/10 2
dekulinkgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Cooties Για το ειδος του καλουτσικη.Περασε ευχαριστα το σαββατοβραδο.
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt0091059/?ref_=nv_sr_2 Ωραια ταινια καπως παιδικη που σε ταξιδευει και περιεχει και δωσεις μυστηριου.Κλασικη. 7/10 1
dekulinkgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.imdb.com/title/tt0091059/?ref_=nv_sr_2 Ωραια ταινια καπως παιδικη που σε ταξιδευει και περιεχει και δωσεις μυστηριου.Κλασικη. 7/10 πωω ρε συ king τι μου θυμισες τωρα!!!Την ειχα δει πιστιρικας οταν ειχε βγει.Την βαζω να την ξαναδω για να την θυμηθω.Να δω αν ειναι οντως τοσο καλη οσο την θυμαμαι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από dekulinkgr 1
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 πωω ρε συ king τι μου θυμισες τωρα!!!Την ειχα δει πιστιρικας οταν ειχε βγει.Την βαζω να την ξαναδω για να την θημηθω.Να δω αν ειναι οντως τοσο καλη οσο την θυμαμαι. Θα την απολαύσεις φίλε μου. Προσφέρει χιούμορ μυστήριο ταξίδι στο άγνωστο. Λογικά τότε που την ειδες ήσουν μικρός και σου έμεινε τώρα θα τις εκτιμήσεις πολύ καλύτερα.
voldemort Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ξανά χθες: The Fifth Element Τά'χω ξαναπεί, λατρεύω την συγκεκριμένη ταινία και θα διασκεδάσω κάθε φορά που την βλέπω. Milla κουκλάρα. +1 Την εχω και σε originale dvd οπως ολες τις αγαπημενες ταινιες μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις