Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε παλι  τα ιδια .

Καμμια ταινια εχεις σκοπο να δεις ? :)

βρε στριμμενε εμενα μ αρεσε τι θες εσυ τωρα :P :P καλα εν τω μεταξυ στα βιλατζ μονο εμεις(με 3 φιλες μου) υπηρχαμε στην αιθουσα ριξαμε τρελο γελιο

• Like 2
Δημοσ.

The last house on the left

μια ακομη σαβουροταινια. τη σταματησα στο 30λεπτο γιατι τελειωσε η υπομονη μου.

Εννοιτε οτι δεν περνει βαθμολογια. Αξιζει να την δεις αν σε πληρωνουν την ωρα 5 ευρο.

Νιώθω ακριβώς το ίδιο αυτή την στιγμή. Βρίσκομαι στα πρώτα 30' του Birdman, το οποίο όσοι με ξέρουν μου έλεγαν να το δω αφού μ'αρέσουν πιο περίεργες και κουλτουρε ταινίες.

Ω θεοί! Μέχρι τώρα δεν έχω βρει ουσία, βρίσκω μόνο ότι είναι πολύ δήθεν. Η σκηνοθεσία με έχει εκνευρίσει επίσης απίστευτα. Αυτό το κυκλικό και μετά zoom in/zoom out με ζαλίζει κάπως.

(Σημ.: αγαπημένο μου είδος σκηνοθεσίας είναι αργά πλάνα που γεμίζουν σταδιακά και υπάρχει κυρίως focus στα πρόσωπα των ηθοποιων.)

So far, το Birdman μου δίνει την εντύπωση ότι φτιάχτηκε απ'το χόλιγουντ για το χόλιγουντ και το κοινό χεσμενο τελείως. Δεν νιώθω ούτε συμπάθεια ούτε αντιπάθεια για κανέναν χαρακτήρα. Αδιαφορία ίσως.

Θα προσπαθήσω να την δω όλη μήπως φτιάξει το πραμα παρακάτω (δεν έχω κ μεγάλες ελπίδες όμως...).Ααα και να αναφέρω και τον ήχο των ντραμς που καλύπτουν συχνα την ομιλια!!!

Δημοσ.

Το τελευταιο Hitman μου αρεσε τολμω να πω ισως καλυτερο απο το προηγουμενο.6/10 απο εμενα ασε που μου ανοιξε την ορεξη να ξαναπαιξω τα games :D

Δημοσ.

προχθες ειδα το mission impossible rogue nation!για μενα το καλυτερο της σειρας!!πολυ καλη πλοκη,δραση απο την αρχη μεχρι το τελος σε κραταει!!!στα 53 του χρονια ο tom σπερνει,πολυ καλος!!!

Δημοσ.

Νιώθω ακριβώς το ίδιο αυτή την στιγμή. Βρίσκομαι στα πρώτα 30' του Birdman, το οποίο όσοι με ξέρουν μου έλεγαν να το δω αφού μ'αρέσουν πιο περίεργες και κουλτουρε ταινίες.

Ω θεοί! Μέχρι τώρα δεν έχω βρει ουσία, βρίσκω μόνο ότι είναι πολύ δήθεν. Η σκηνοθεσία με έχει εκνευρίσει επίσης απίστευτα. Αυτό το κυκλικό και μετά zoom in/zoom out με ζαλίζει κάπως.

(Σημ.: αγαπημένο μου είδος σκηνοθεσίας είναι αργά πλάνα που γεμίζουν σταδιακά και υπάρχει κυρίως focus στα πρόσωπα των ηθοποιων.)

So far, το Birdman μου δίνει την εντύπωση ότι φτιάχτηκε απ'το χόλιγουντ για το χόλιγουντ και το κοινό χεσμενο τελείως. Δεν νιώθω ούτε συμπάθεια ούτε αντιπάθεια για κανέναν χαρακτήρα. Αδιαφορία ίσως.

Θα προσπαθήσω να την δω όλη μήπως φτιάξει το πραμα παρακάτω (δεν έχω κ μεγάλες ελπίδες όμως...).Ααα και να αναφέρω και τον ήχο των ντραμς που καλύπτουν συχνα την ομιλια!!!

"Νιώθω ακριβώς το ίδιο αυτή την στιγμή".....με την συγκεκριμένη ταινία. 

δώσε λίγο χρόνο και δες την με το κατάλληλο mood. 

με την σκέψη "ότι φτιάχτηκε απ'το χόλιγουντ για το χόλιγουντ" δεν θα την αντέξεις.... αυτό το κλισέ που κυκλοφόρησε για αυτή την ταινία νομίζω έκανε αρκετά κακό και τελικά δεν ταίριαζε (είχε το ίδιο αντίκτυπο και σε έμενα στην αρχή)

είναι πολύ καλή, πολύ ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

"Νιώθω ακριβώς το ίδιο αυτή την στιγμή".....με την συγκεκριμένη ταινία. 

δώσε λίγο χρόνο και δες την με το κατάλληλο mood. 

με την σκέψη "ότι φτιάχτηκε απ'το χόλιγουντ για το χόλιγουντ" δεν θα την αντέξεις.... αυτό το κλισέ που κυκλοφόρησε για αυτή την ταινία νομίζω έκανε αρκετά κακό και τελικά δεν ταίριαζε (είχε το ίδιο αντίκτυπο και σε έμενα στην αρχή)

είναι πολύ καλή, πολύ ατμόσφαιρα.

Κοίτα, δεν γνωρίζω τί κλισέ κυκλοφόρησαν για την συγκεκριμένη ταινια, δεν έχω διαβάσει κριτικές (ξέρω μόνο ότι κέρδισε Όσκαρ). Οπότε περιγράφω την εικόνα και τα συναισθήματα που μου δημιούργησε. Τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι θετικά...Τελικά κατάφερα και την είδα όλη με μεγάλη υπομονή. Τα τελευταία 5' μου άρεσαν μόνο τελικά. Βάζω 3/10, είναι προσωπική μου άποψη και βαθμολογία, και δεν θα την προτείνω σε κανέναν.
  • Like 1
Δημοσ.

Ξαναείδα ( το είχα δει στο Σινεμά ) το Jurassic World, προσωπικά ως μεγάλος φαν του JP μάρεσε πάρα πολύ , με πολλά easter eggs-αναφορές στην πρώτη ταινία. Για τους φανς είναι άξια, για όποιον δεν έχει δει κανένα θα του φανεί κάπως οικογενειακή περιπετειούλα.

Σήμερα βραδάκι , το πρόγραμμα έχει Southpaw 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κατεβασα για αποψε το Catch me if you can. Μου εχει ξεφυγει και λενε οτι ειναι καλη.

ταινία που μόλις είδατε, όχι που μόλις κατεβάσατε :P

Δημοσ.

Tomboy (2011)

8/10

Φοβομουν οτι θα ειναι μαλακια, θα ειναι δηθεν, αλλα οχι, καλο ειναι. Το περναει το μηνυμα του.
Αυτα τα παιδια παιζουν το ρολο τους καλυτερα απο εννηλικες. μπράβο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...