steliosntelos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδα το χιλιοπροτεινομενο Mulholland Drive. Δεν καταλαβα και πολλα. Ας ξηγηθει καποιος γιατι το google δεν με διαφωτισε.
skiabox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Mission Imposible : 9/10 επειδή θα ήθελα κάποια πιο όμορφη partner για τον Tom Cruise. Κατά τα άλλα καταιγιστική δράση και πολύ ωραίο σενάριο.
deesnider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 θα ήθελα κάποια πιο όμορφη partner για τον Tom Cruise. Διότι, όπως και να το δει κανείς, είναι πολύ ωραίος άντρας ο ποντικομουρομικρούλης... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Η Κοκκίνου είχε βγάλει ειδική έκδοση "Μωρό μου sorry μα είσαι 1.50 με το ζόρι..." 2
kgian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Shame (2011) http://www.imdb.com/title/tt1723811/ Εντάξει, καλά έπαιζαν οι ηθοποιοί, αλλά βρε παιδί μου η ταινία ήταν λίγο αργή. Σε σημεία μου θύμισε τους παπάδες που έχουν να πουν 3 λέξεις και τις τραβάνε 5 λεπτά. ΥΓ. Ο Fassbender πολύ προικισμένος... ΥΓ. 2 Το ξενοδοχείο υπάρχει στα αλήθεια και γίνονται αυτά που δείχνει στην ταινία.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδα το χιλιοπροτεινομενο Mulholland Drive. Δεν καταλαβα και πολλα. Ας ξηγηθει καποιος γιατι το google δεν με διαφωτισε. Nobody knows. Η προσωπική μου άποψη για την ταινία είναι ότι απλά για το γαμώτο είναι μπερδεμένη. Εχω δει αρκετές mindfuck ταινίες και αυτή είναι ανάμεσα στις κορυφές αλλά προσωπικά την θεωρώ μέτριου εως και χαμηλού επιπέδου μόνο και μόνο για τον παραπάνω λόγο. Δες άλλες ταινίες καλύτερα.
katergaris79 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ειδα το χιλιοπροτεινομενο Mulholland Drive. Δεν καταλαβα και πολλα. Ας ξηγηθει καποιος γιατι το google δεν με διαφωτισε. Απίστευτη ταινία. Υπέροχη. Νομίζω ότι οι πιο πολλοί έχουν καταλήξει στο ότι μέχρι τη μέση της ταινίας παρακολουθούμε το όνειρο της ξανθιάς. Κι αμέσως μετά το "ξύπνημα" βλέπουμε πως είναι στην πραγματικότητα η ζωή της. Γι' αυτό και πολλά πρόσωπα από το δεύτερο μισό (την πραγματικότητα) τα έχουμε δει με άλλες ιδιότητες στην αρχή. Αν το ξαναδείς με αυτό στο μυαλό σου θα δέσουν πάρα πολλά από όσα δεν κατάλαβες την πρώτη φορά. Με έβαλες στην πρίζα να το ξαναδώ! 1
doubtful Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Eyes Wide Shut (1999) (Μετα απο πολλα χρονια) Τι να πω για τη ταινια δεν ξερω. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ θα επρεπε να τη δουν. Ο καθενας θα παρει και απο κατι. Ειδα το χιλιοπροτεινομενο Mulholland Drive. Δεν καταλαβα και πολλα. Ας ξηγηθει καποιος γιατι το google δεν με διαφωτισε. Μετα τη ταινια πρεπει να κατσεις και να αναλυσεις το τι ειδες. Βοηθαει. Η μετα απο καιρο ξαναδες την.
steliosntelos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θα την ξαναδω καποια στιγμη μιας που τωρα ξερω 5 πραγματα παραπανω.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αργησα αρκετά αλλά Underworld: Awakening. Το μήλο έπεσε πολύ μακριά από τη μηλιά τελικά. Πέρα από κάποιες όμορφες σκηνές μάχης και κάποια ωραία fatality η ταινία ήταν κάτω του μετρίου και κατά πολύ χειρότερη από τα δυο πρώτα. Ακόμα και το μέτριο τρίτο μέρος είναι σαφέστατα ανώτερο. Βέβαια η Kate συνεχίζει να είναι γυναικάρα με τα όλα της και με μπόλικο "κύρος" όπως και ο μικρός ρόλος του Charles Dance που θα μπορούσε να ήταν κατά πολύ ανώτερος αν τον χρησιμοποιούσαν περισσότερο. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν εντελώς generic και κανείς δεν έδειχνε "συναίσθημα" ότι το γουστάρει αυτό που κάνει ακόμα και αν είναι cheesy. Δυστυχώς 4/10 από εμένα τη στιγμή που τα πρώτα δυο είναι κατηγορίας 8/10 και το τρίτο 5/10.
doubtful Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 The last house on the left μια ακομη σαβουροταινια. τη σταματησα στο 30λεπτο γιατι τελειωσε η υπομονη μου. Εννοιτε οτι δεν περνει βαθμολογια. Αξιζει να την δεις αν σε πληρωνουν την ωρα 5 ευρο.
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Vacation ενταξει ειχα πολυ καιρο να δω κωμωδια και να γελασω ετσι, σιγουρα θα το ξαναδω
fylatos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 U.N.C.L.E. Δεν έκανε δεπτερολεπτο κοιλιά, παρόλο που είχε προβλέψιμο σενάριο. Είχε κυνικό χιούμορ, εξαιρετική χρήση της μουσικής για να δώσει ένταση. Ως ταινία 6.5 ως περιπέτεια 8.5.
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Vacation ενταξει ειχα πολυ καιρο να δω κωμωδια και να γελασω ετσι, σιγουρα θα το ξαναδω Link;
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Link; http://www.imdb.com/title/tt1524930/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις