Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 San Andreas.... Απο τις χειροτερες ταινιες που ειδα φετος!!!! 4/10 με το ζορι.... την κατέβασα την πέρασα λίγο λιγο να δω την παίζει την έσβησα στο λεπτό δεν μπήκα καν στην διαδικασία να την βάλω ..
panther_512 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Mad Max: Fury Road. Πολύ καλό και με έκανε να αγοράσω το παιχνίδι αμέσως μόλις τελείωσε η ταινία. 1
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Site: R100 Λένε ότι ο Γιαπωνέζικος κινηματογράφος παράγει κυρίως 3 ήδη ταινιών. Samurai κ πολεμικών τεχνών, παράξενες-ανώμαλες ταινίες και αργές ταινίες στις οποίες δεν συμβαίνει τίποτα για ώρες.. Αυτή είναι σίγουρα στην 2η κατηγορία και μάλιστα το τερματίζει στο θέμα παραξενιάς και wtf-ισμού. Ενδιαφέρουσα για όποιον γουστάρει αυτού του είδους τον κινηματογράφο (όπως και εγώ) αλλά με πολλά ελαττώματα. Ατυχής μίξη κωμωδίας και δράματος (άστοχα, κωμικά στοιχεία). Επίσης η έλλειψη γενικότερου νοήματος και συγκεκριμένης κατεύθυνσης εν μέσω όλου του abstractness την καθιστούν βαρετή σε μερικά σημεία. Ότι πρέπει για ελαφριά ναρκωτικά. Όποιος δεν γνωρίζει αυτό το είδος "παράξενου" cinema και θέλει να δει κάτι διαφορετικό ας δει καλύτερα το gold fish ( Site: TsumetaiNettaigyo ) που είναι ταινιάρα. 5.5 / 10 note: Παίζει μία τύπισσα εν ονόματι Linsday Kay Haward που περνάει ένα κεφάλι την Gwendoline Christie (Brienne of Tarth sto GoT).
SpirosKerkyra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πηγή: Self/Less , φοβερή ταινία , ωραία πλοκή ! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra
forest66 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Filth (2013) περίεργη ταινία. Comedy, Crime, Drama όπως χαρακτηριζεται στο Imdb ...τείνει εύκολα στο drama. Ένας αστυνομικός έχει βάλει σκοπό να πάρει προαγωγή και θα πατήσει επί πτωμάτων. Άνθρωπος με διάφορα ψυχολογικά, χωρίς ηθικούς φραγμούς και αδίστακτος. Ταινία που ...εξελίσσεται. Διαστροφικη... Σίγουρα βαθμός πάνω από 7 που έχω ως ψυχολογικό όριο για τις "καλές" αλλά μπερδεμένος για ακριβές βαθμό. Προτείνεται 7+/10 1
Arwindan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Site: IlPostino: The Postman (1994) Συνήθως δεν κρίνω τις ταινίες σύμφωνα με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά (σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική κ.λπ.), αλλά ανάλογα με το τι συναισθήματα μου αφήνουν μετά το τέλος τους. Η συγκεκριμένη τα κατάφερε πραγματικά καλά σε αυτό τον τομέα. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι πραγματικά εκπληκτικοί. 8/10
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Poltergeist extended Δεν το σώζει τπτ The curse of downers grove Ανατροπή στην ανατροπή για ενα τέλος που τρώγεται. Δεν θα χάσεις τπτ ετςι και δεν το κατεβασεις... Lost after dark Ψέμματα να μην πω αλλα βαρέθηκα. Contracted phase 2 Μου άρεσε που του συνεχίζουν ακριβώς μετα το τέλος του πρώτου αλλα θα επρεπε να δώσεις βάρος στον κακο και στον ψυχισμό/origin του. Μέτρια πραγματα Tokyo drifter Well, μου άρεσε όλο αυτο το χρωμα και οι περίεργες τεχνικές αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι memorable...
panther_512 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Unfriended (Cybernatural) 2014 Horror τύπου "found footage". Παρακολουθείς τα πάντα από την οθόνη του υπολογιστή της πρωταγωνίστριας, καθώς μιλάει μέσω Skype με τους φίλους της. Μία-δυο σκηνές μου άρεσαν και τις βρήκα πρωτότυπες. Η τελευταία σκηνή χαζή. Αν έχετε χρόνο για πέταμα και όρεξη για B-movie, βλέπεται. 5.5/10
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Sorority Row. Άλλο ένα horror γτπ. Χάσιμο χρόνου, εννοείται τπτ το τρομακτικο. 3/10 (Σημ.: έχει βυζγια κ κωλους πάντως το ταινιακι.) 2
tony81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας που λέτε για σπλατεριες νομίζω hostel και wrong turn είναι από τις πιο..."καλές" πέρα από το saw βέβαια που εκεί σακουλεςςςς
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ομολογώ ότι σε κάποια Wrong Turn γέλασα πάντως το Hostel δεν το ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 The Transporter Refueled [0/5] Η ίδια η υπόσταση του «The Transporter Refueled» αποτελεί κατάφωρη προσβολή προς όλους όσους θα πληρώσουν για να την παρακολουθήσουν. Αν παρόλα αυτά αποφασίσετε να τη δείτε, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε… http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/09/the-transporter-refueled-05.html
Zaknafein Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Million Dollar Baby (2004) - http://www.imdb.com/title/tt0405159/ Δεν ξέρω πως μου είχε ξεφύγει αυτή η ταινιάρα... 9/10 χαλαρά. 6
fasttam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Eternal Sunshine of the Spotless Mind Κλασσική ρομαντική ταινία με χιλιοειπωμένο στόρυ---τουλάχιστον η βασική ιδέα. Γενικά το φιλμ ήταν λίγο υποτονικό που σε πολλά σημεία με έπιασα να σερφάρω το ιντερνετ απλώς ακούγοντας τους διαλόγους. Παίρνει ένα 6,5/10 P.S. Γενικά η ιδέα ότι τάχα βρίσκουμε μια μηχανή για να διορθώνουμε καταστάσεις δίχως τη διαδικασία της "κάθαρσης" που έρχεται με την πείρα και εμπειρία με βρίσκει αντίθετο. Πόσο διαφορετικές απόψεις μπορεί να υπάρχουν για μια ταινία Για μένα, ένα από τα πιο αληθινά έξυπνα σενάρια που έχω δει ποτέ. (Και η δεύτερη ταινία του Jim Carrey που άντεξα να δω). Η Kate Winslet καταπληκτική. Α, και μιλάει για διαφορετικά πράγματα από αυτά που γράφεις. 3
Mau-Maus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο διαφορετικές απόψεις μπορεί να υπάρχουν για μια ταινία Για μένα, ένα από τα πιο αληθινά έξυπνα σενάρια που έχω δει ποτέ. (Και η δεύτερη ταινία του Jim Carrey που άντεξα να δω). Η Kate Winslet καταπληκτική. Α, και μιλάει για διαφορετικά πράγματα από αυτά που γράφεις. Πόσο διαφορετικές απόψεις μπορεί να υπάρχουν για έναν ηθοποιό !!! ηθοποιαρα ο τζιμ , απο τους καλύτερους της γενιάς του κ απο τους πιο αδικημένους κατα την προσωπική μου άποψη πάντα ! σε ολα τα αλλα που λες συμφωνούμε , εργαρα , καταπληκτική Κέιτ , απίθανο σενάριο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις