gavros10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μόλις είδα το carnage. Τι ταινιάρα ήταν αυτή. Έχω μείνει μ@λάκας, δεν ξέρω τι να γράψω, αριστούργημα. Οι ερμηνείες και το σενάριο τέλεια δουλεμένα. Άψογη ταινία. 10/10 και πιστέψτε με έχω να βάλω τέτοια βαθμολογία χρόνια. Την προτίνω ανεπιφύλακτα, δεν βαρέθηκα ούτε δευτερόλεπτο, ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα. Επιτέλους γιατι τις τελευταίες μέρες όλες οι ταινίες που είδα ήταν αποτυχίες... Υ.Γ. η Kate Winslet απο τις λίγες γυναίκες ηθοποιούς που πραγματικά τα έχουν όλα. Πανέμορφη αλλα και απίστευτη ηθοποιός. θα το δω συντομα, αλλα με ανησυχει επειδη ειναι 80 λεπτα. δεν ξερω τι μπορει να δειξει σε τοσο λιγο χρονο ps ειναι λιγο ακυρο αλλα που μπορουμε να συζητησουμε για αυτο http://www.techgear.gr/bittorrent-users-angry-over-mp4-file-format-40567/ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 θα το δω συντομα, αλλα με ανησυχει επειδη ειναι 80 λεπτα. δεν ξερω τι μπορει να δειξει σε τοσο λιγο χρονο ps ειναι λιγο ακυρο αλλα που μπορουμε να συζητησουμε για αυτο http://www.techgear....e-format-40567/ ? Είναι όσο πρέπει ρε. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Γενικότερα αυτή η ταινία είναι αλχημία, τα πάντα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Παιδιά πάντως να περιμένετε για μία περίεργη κοινωνική ταινία με πολυ χιούμορ. Θα πρότινα να μην το δείτε με παρέα, δεν είναι παρεΐστικη με την καμία παναγία. Στο υστερόγραφο σου το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι εμένα ο θείος εδω και 2+++ χρόνια μου τα στέλνει σε 720p ή 1080p. Απο το 512 kbps έσω να δώ xvid. Επίσης υπάρχουν δωρεάν προγράμματα που τα μετατρέπουν σε περίπτωση που το πρόβλημα σου είναι οτι η τηλεόραση σου παίζει μόνο xvid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ps ειναι λιγο ακυρο αλλα που μπορουμε να συζητησουμε για αυτο http://www.techgear.gr/bittorrent-users-angry-over-mp4-file-format-40567/ ? Επιτελους, καιρο αναρωτιεμαι για την υπαρξη πλεον του xvid... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Είναι όσο πρέπει ρε. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Γενικότερα αυτή η ταινία είναι αλχημία, τα πάντα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Παιδιά πάντως να περιμένετε για μία περίεργη κοινωνική ταινία με πολυ χιούμορ. Θα πρότινα να μην το δείτε με παρέα, δεν είναι παρεΐστικη με την καμία παναγία. Στο υστερόγραφο σου το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι εμένα ο θείος εδω και 2+++ χρόνια μου τα στέλνει σε 720p ή 1080p. Απο το 512 kbps έσω να δώ xvid. Επίσης υπάρχουν δωρεάν προγράμματα που τα μετατρέπουν σε περίπτωση που το πρόβλημα σου είναι οτι η τηλεόραση σου παίζει μόνο xvid. εμενα ο θειος μου φερνει τις ταινιες σε 720p, αμα δεν το βρει σε 1080p. το κανει αυτο σχεδον 1-2 χρονια. δεν ξερω αν ποιο παλια εβλεπα τοσες πολλες ταινιες. πολλες απο αυτες ομως τις βλεπω και στην τηλεοραση μου με media player. οι ταινιες σε xvid ειναι τα dvdrip συνηθως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ε όλα που γράφουν Xvid, BRrip.xvid, DvDrip.xvid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εγω έχω συνηθήσει τώρα και δε μπορώ να δω ταινία μικρότερη απο 1080p. Δε πανα θέλει και 4-5 μέρες να κατέβει... θα περιμένω . Μόνο αν είναι κάποια ταινία που δεν υπάρχει καθόλου σε 1080p τότε αναγκαστηκα την βλέπω σε 720p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εγω έχω συνηθήσει τώρα και δε μπορώ να δω ταινία μικρότερη απο 1080p. Δε πανα θέλει και 4-5 μέρες να κατέβει... θα περιμένω . Μόνο αν είναι κάποια ταινία που δεν υπάρχει καθόλου σε 1080p τότε αναγκαστηκα την βλέπω σε 720p. σε τηλεοραση τις βλεπεις; εγω τις βλεπω σε 21 ιντσων μονιτορ οποτε το 720p ειναι μια χαρα τις dvdrip δεν μπορω να τις δω καθολου. μου φαινεται λες και ειναι cam ή ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ε ρε VHS που σας χρειάζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsoss1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Παιδιά καλησπέρα σας είδα εχθές το Unknown και το what hapens in vegas μου άρεσαν και τα δυο πολύ το Unknown το περίμενα πιο καλό....αααα είδα και το faces in crowd της jovovich και δεν μου άρεσε καθόλου... θέλω να μου προτείνετε ένα μυστηρίου καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 like ρε τρελέ! Το Νονό πρώτη φορά θα το δεις??? Toν ειχα δει άλλη μια αλλά τραγικά μικρός. Δεν εκτιμούσα τότενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 50/50 ενταξει, τι να πω. ασχοληθηκαν με ενα λεπτο ζητημα, το εκτελεσαν πολυ καλα, υπηρχαν και στιγμες που γελασα ηταν μια παρα πολυ ωραια ταινια και πρεπει να την δειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Toν ειχα δει άλλη μια αλλά τραγικά μικρός. Δεν εκτιμούσα τότενες. Κι εγώ κάπως έτσι. Ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις λοιπόν. Μετά οι υπόλοιπες ταινίες του είδους θα σου φαίνονται οδοντόκρεμες. Μόλις είδα το Cafe de Flore. Δεν ήξερα πολλά για τη ταινία παρά μόνο κάποια σκόρπια σχόλια. Ξετρελάθηκα χωρίς να το περιμένω. Σχεδόν από όλες τις απόψεις η ταινία με ενθουσίασε. Δε θα πω άλλα καλύτερα όποιος τη δεί να μη ξέρει και πολλά, οι 3 γραμμές της υπόθεσης στο imdb αρκούν. 8,5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 awakening 2011 ωραια μουσικη αλλα δεν τραβαει το σεναριο μιας και εχει ξαναπαιχτει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ε ρε VHS που σας χρειάζεται... Τα VHS τα χω φάει με το κουτάλι ,μ αυτά μεγάλωσα.Απλως είναι θέμα συνηθειας αμα συνηθίσει το μάτι σου στο τέλειο,δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις,εγω τουλάχιστον.Επίσης τις βλέπω τις ταινίες σε 32" οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Σε 32άρα και 720p ταινία μια χαρά βλέπεται. Υπάρχουν αρχεία 720p με μέγεθος 6.6GB τα οποία έχουν πολύ καλή ποιότητα. Αλλά και μικρότερα αρχεία σε 4.36GB βλέπονται άνετα. Όσο μπορώ βέβαια και εγώ προτιμώ ποιότητα σε 1080p, αλλά δεν υπάρχει πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις