Eru Iluvatar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Teanage Mutant Ninja Turtles Μου θύμησε τα νιάτα μου. Δεν είχε κάτι που να μη μου αρέσει. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Για το είδος της: 7/10 1
speedy23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 A most violent year που μονο violent δεν ηταν (εκτος απο μια σκηνη) Δεν με πειραξε αυτο βεβαια αλλα το γεγονος οτι ουσιαστικα δεν υπηρξε κορυφωση. Breakout year για τον Oscar Isaac παντως. 1
Daemonos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω στα προσεχώς για να δω το Lake Mungo, το έχει δει κανείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Inside Out [5/5] Μια ταινία που θα σταματήσει την καρδιά σας με έναν μόνο αναστεναγμό και στη συνέχεια θα την ξεκινήσει εκ νέου χάρη στο γέλιο που θα σας προκαλέσει. Ένα φωτεινό κομμάτι της ιστορίας του κινηματογράφου, γεμάτο ευφυΐα, φαντασία, ρυθμό και μια βαθιά ταυτιζόμενη με τις εμπειρίες μας πλοκή που αγγίζει μικρούς και μεγάλους. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/09/inside-out-55.html
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) The face of another 1966 Αρκετα καλη ταινια με κάποια πλάνα και σκηνικά που απλώς δεν υπαρχουν (ιατρείο), philosophical meaty συζητήσεις και μια εμβάθυνση στον ανθρώπινο ψυχισμό και στην περιθωριοποίηση. Γενικά το μεγαλυτερο μέρος του ηταν εξαιρετικο αλλα σε ενα σημείο χρειαζεται το audio commentary (παιζει torrent) Το video essay αξίζει ετςι και δείτε την ταινια Έχω στα προσεχώς για να δω το Lake Mungo, το έχει δει κανείς?Το σκηνικό με το κινητό ειναι απο τα πιο disturbing καρέ που εχω δει ever... In other news Woman in the dunes 1964 Δεν μπορεις να πεις πολλά γιαυτη την ταινια μιας και ανήκει στις κλασικές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Απο άποψη σεναρίου ο καθένας θα δει οτι θελει και θα το διαβάσει όπως θελει. Απο την visual πλευρά, πρώτη φορά είδα cinematographer να κανει την άμμο να μοιάζει τρομακτική, ερωτική, νοήμων και ζωντανή (ψέμματα να μην πω, φθονώ). Επίσης τα σκηνικά ειναι σχεδόν απίστευτα παρόλο που ειναι ενα That said, όσο τρόμο και αν σου προκαλεί η ταινια, δεν μπορω να την συγκρίνω με το pitfall ή το face of another... :-/ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2015 από viper2005
johnny.tifosi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Airplane! (1980) Πολύ, μα πάρα πολύ γέλιο. Αποφάσισα να την δω έχοντας διαβάσει ότι είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες, και ήταν σίγουρα μαζί με τους Monty Python. Must see. 9/10 2
badweed Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 2 επικες παραγωγες . απο την χρυση εποχη του κινηματογραφου . το ενα καλυτερο απο το αλλο . το ενα ηταν το το " Site: Cleopatra " του 1963 και το αλλο , the fall of the roman empire του 1964 το ενα παρουσιαζει την ανοδο , και η αλλη την πτωση της ρωμαικης αυτοκρατοριας . και τα δυο διαδραματιζονται κατω απο αυτοκρατορικη σκοπια. επισης ενα καλο που ειχα δει παλι προσφατα , ειναι το Site: theegyptian του 1954 η οποια διαδραματιζεται στην αιγυπτο του 1352 πχ .
Arwindan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Site: NaturalBorn Killers (1994) Ιδιαίτερη σκηνοθεσία η οποία δείχνει ότι ο Ταραντίνο έβαλε και αλλού το χεράκι του εκτός από το σενάριο. Από εκεί και πέρα δεν έχει νομίζω κάτι ιδιαίτερο να δείξει. Ίσως μπορούσα να του βάλω λίγο παραπάνω αλλά η Juliette Lewis είναι πραγματικά από τις πιο αντιπαθητικές ηθοποιούς για μένα. 6.5/10 1
deesnider Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ^^^ Really man, comic sans!? off topic (απλώς το θυμήθηκα) : Πρέπει να είμαι ένας απ' τους ελάχιστους που τους αρέσει η συγκεκριμένη γραμματοσειρά! Προφανώς είναι γελοίο το να την επιλέξει κάποιος σε επίσημο έγγραφο π.χ., αλλά δεν κατανοώ και όλο το κράξιμο που δέχεται από την άλλη. Να ήταν τουλάχιστον δυσανάγνωστη, να έλεγα πάει στο διάολο, αλλά δεν είναι... 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 @deesnider Τον πειράζω λίγο. Δεν με ενοχλεί καθόλου η συγκεκριμένη γραμματοσειρά στο φόρουμ.
thomasG4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Southpaw Το story είναι χιλιοειπωμένο αλλά η εκτέλεση της ταινίας και οι ερμηνείες είναι που κάνουν τη ταινία να έχει ενδιαφέρον. Αξίζει τις δυο ώρες πάντως. 7.5/10
Arwindan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ^^^ Really man, comic sans!? Ναι μου αρέσει αρκετά Site: ChungkingExpress (1994) Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σενάριο και τα γεγονότα που παρουσιάζει δεν είναι κοσμοϊστορικά ή σημαντικά. Παρουσιάζει δύο αστυνομικούς οι οποίοι ερωτεύονται όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις ταινίες, αλλά με τον απλό καθημερινό, βαρετό τρόπο. 7/10 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από Arwindan 1
Arikado Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 San Andreas.... Απο τις χειροτερες ταινιες που ειδα φετος!!!! 4/10 με το ζορι....
Eru Iluvatar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Eternal Sunshine of the Spotless Mind Κλασσική ρομαντική ταινία με χιλιοειπωμένο στόρυ---τουλάχιστον η βασική ιδέα. Γενικά το φιλμ ήταν λίγο υποτονικό που σε πολλά σημεία με έπιασα να σερφάρω το ιντερνετ απλώς ακούγοντας τους διαλόγους. Παίρνει ένα 6,5/10 P.S. Γενικά η ιδέα ότι τάχα βρίσκουμε μια μηχανή για να διορθώνουμε καταστάσεις δίχως τη διαδικασία της "κάθαρσης" που έρχεται με την πείρα και εμπειρία με βρίσκει αντίθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις