Eru Iluvatar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ex machina Έπιασε σε ένα μεγάλο βαθμό τι μπορεί να γίνει στο, μάλλον δυστοπικό, μέλλον λόγω του transhumanism ή ακόμα την τελική επικράτηση των ανδροειδών. Η εξέλιξη του βιολογικού ανθρώπου ίσως σταματήσει για κάτι διαφορετικό, τελείως μηχανικό και χωρίς γνήσια συναισθήματα. 8/10
fylatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Far from the madding crowd 2015. Ωραία ατμόσφαιρα εποχής, πιστευτοί χαρακτήρες και καλό casting. Φανταστικό soundtrack, έπιασε το νόημα του βιβλίου ως ταινία σε επίπεδο καλύτερο από διάφορα πχ της Jane Austen που έχουν γυριστεί κατά καιρούς. 7.5/10
daPro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Fruitvale Station Τη βρηκα στον external μου ξεχασμενη και ειπα να την δω τωρα να περασει η ωρα. Ειχα μηνες να δω ταινια και ποσο μαλλον νορμαλ ταινια (δλδ οχι θριλλερ υπερφυσικα κλπ).Μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα κυριως γιατι ειναι αληθινη ιστορια και γιατι δεν ειχε happy ending οπως στις περισσοτερες ταινιες. 7/10 απλά τραγικο..https://youtu.be/Q2LDw5l_yMI 1
Arikado Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Catwoman στν Alpha. Πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως τους αφηνουν να βγαζουν τετοιες ταινιες.Επικη πατατα. 4/10 μονο και μονο για τν sexy Hally Berry. 1
star12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Catwoman στν Alpha. Πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως τους αφηνουν να βγαζουν τετοιες ταινιες.Επικη πατατα. 4/10 μονο και μονο για τν sexy Hally Berry. βασικα η ταινια εγινε κλασσικη διοτι οχι μονο κερδισε τα χρυσα βατομουρα αλλα η ιδια η χαλι μπερι πηγε να το παραλαβει,,και ομολογησε πως η ταινια ηταν μαπα.αρα 2
alex_000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 [link=http://www.imdb.com/title/tt1392214/] Prisoners Επιτέλους ένα αστυνομικό thriller άξιο λόγου. Σε αυτή την ταινία όλα είναι σωστά. Υπόθεση αρκετά complex αλλά όχι υπερβολικά ώστε να κουράζει. Casting και ερμηνείες φοβερές (Paul Dano ειδικά.. αν και έχει λίγο screentime καταφέρνει να πείσει για τον απίστευτο χαρακτήρα που ερμηνεύει). Καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία που δημιουργεί suspecne όπου πρέπει, χωρίς να τρομάζει με cheap scare tricks. Καλογραμμένο σενάριο. Το μόνο που ίσως κουράσει κάποιους είναι η διάρκεια (2:30), αν και εμένα δεν με κούρασε καθόλου. Πολύ ενδιαφέρον, ένα μικρό true detective, και δεν μπορώ να πω ότι είμαι fan του είδους. 7.5 / 10 5
tony81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Είδα το βράδυ το Boulevard με τον Robbie Williams. 60 χρόνων ποτέ εκδηλωμενος γκέι γνωρίζει έναν πιτσιρικά και έχει ένα πλατωνικό έρωτα. Οκ καλή ταινία και για καποιους μπορεί κ ταινιαρα δεν έδειξε κάτι χυδαίο αλλά τις ανάλογες σκηνές με αγκαλιες και υπονοούμενα δεν τα μπόρεσα..
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 The face of another 1966 Αρκετα καλη ταινια με κάποια πλάνα και σκηνικά που απλώς δεν υπαρχουν (ιατρείο), philosophical meaty συζητήσεις και μια εμβάθυνση στον ανθρώπινο ψυχισμό και στην περιθωριοποίηση. Γενικά το μεγαλυτερο μέρος του ηταν εξαιρετικο αλλα σε ενα σημείο χρειαζεται το audio commentary (παιζει torrent) 1
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 The face of another 1966 Αρκετα καλη ταινια με κάποια πλάνα και σκηνικά που απλώς δεν υπαρχουν (ιατρείο), philosophical meaty συζητήσεις και μια εμβάθυνση στον ανθρώπινο ψυχισμό και στην περιθωριοποίηση. Γενικά το μεγαλυτερο μέρος του ηταν εξαιρετικο αλλα σε ενα σημείο χρειαζεται το audio commentary (παιζει torrent) Ελληνικοι υποτιτλοι πουθενα?
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ελληνικοι υποτιτλοι πουθενα? Δεν ξερω ρε μαν, o showtime δεν κατεβάζει ελληνικούς υποτιτλους.
george_gr1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εφοσον βαζουμε και βαθμολογια στις ταινις, καλο θα ηταν να αναφερουμε που και πως την ειδαμε. Σινεμα? Σινεμα 3d? Τv? Tv 3d? Laptop? Επηρεαζουν αρκετα τη βαθμολογια που θα δωσουμε σε καποια ειδη ταινιων. Το λεω επειδη εγω και αρκετα μελη επιλεγουν ταινιες απο εδω. Πχ εγω ειδα το avatar σε tv και του εδωσα ενα το πολυ 7, απορημενος για κατι 10αρια οι οποιοι μαλλον το ειδαν σε σινεμα 3d. Καποιος που ειδε μια ταινια σε λαπτοπ κ της εβαλε 9, σιγουρα θα την επιλεξω.
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι άμα είναι με εφέ η ταινία παίζει ρόλο το πως θα την δει για τις υπόλοιπες οκ
Daemonos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Mission Impossible - Rogue Nation Αρκετά καλό και ευχάριστο, όμορφες σκηνές δράσης και έξυπνο χιούμορ! 7/10 (κάποια κενά στο σενάριο) ------------------------------------------------------------------------------- The Cobbler Ναί μου άρεσε, πρωτότυπο σενάριο και καλό χιούμορ!! Είναι τρομερό πως αυτός ο Sandler μπορεί να παίζει τόσο καλά σε κωμωδία όσο και σε δράμα (2 αντίθετα θέματα) 7/10
george_gr1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις ειδα το American sniper! Πολυ ανωτερη απο οτι περιμενα, ο Κλιντ Ηστγουν "εγραψε" για μια ακομη φορα. Υπ'οψην απεχθανομαι τις συγχρονες πολεμικες Αμερικανιες. Ο σκοπος αυτης της ταινιας δεν ειναι να δειξει την υπεροχή του Αμερικανικου στρατου, στη θεση του πεζοναυτη σε αφηνει να φανταστεις οποιον θες. Μιλαμε επισης για μια ταινια που βασιζεται σε πραγματικα προσωπα. 8/10 απο εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις