ptridimas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Noi e la Giulia (2015) Ιταλική κωμωδία γύρω από μια νεοσυσταθείσα παρέα αποτυχημένων επαγγελματιών που αποφασίζουν να ανοίξουν μια αγροτουριστική μονάδα και τα μπλεξίματά τους με την τοπική μαφία. Βλέπεται πολύ ευχάριστα και θα της έδινα σίγουρα περισσότερο από το 6,1 που της δίνει το imdb. Btw una fatsa una ratsa οι Έλληνες με τους Νοτιο-Ιταλούς "Ιστορίες γι' αγρίους/wild tales/Relatos salvajes". Ισπανική. Μαύρη κωμωδία. Γαμάει. Αργεντίνικη μεν, γαμάει δε 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ούτε για τη Καίτη; Αν έχει βγει Parody XXX είναι σίγουρα καλύτερο...
revolver1990 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ούτε 1+1... Τολμώ να πω ούτε το bandwidth.
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ανήθικη πρόταση . φοβερή , δείτε την Στα αγγλικά πως λέγεται?
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στα αγγλικά πως λέγεται? http://www.athinorama.gr/cinema/movie.aspx?id=1004745 να το βλέπει κ ο απο πάνω οτι δεν βοηθάει χωρίς λινκ 3
viper2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Pitfall 1962 Δεν μπορω να πω πολλά πραγματα για αυτη την ταινια μιας και εχει κάποια απο τα καλυτερα πλάνα που εχω δει... Για να είμαι πιο συγκεκριμένος: ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε τα landscape πλάνα και έβαλε ηθοποιούς για δημιουργήσει ενα απο τα καλυτερα hunting sequence σε thriller. Ο κακός ηταν τόσο "καλός" που θα τον δείτε και σε αλλες ευρωπαϊκές και αμερικανικες ταινίες. That said, ενα μέρος του στορυ θα το καταλάβετε μιας και το έχετε ξαναδεί σε άπειρες σειρές. Η συμβουλή μου ειναι οτι, αν έχετε ιαπωνική εβδομαδα προβολών τότε, αυτη η ταινια δεν πρεπει να λείπει απο τον δίσκο. =] 1
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Pitfall 1962 Δεν μπορω να πω πολλά πραγματα για αυτη την ταινια μιας και εχει κάποια απο τα καλυτερα πλάνα που εχω δει... Για να είμαι πιο συγκεκριμένος: ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε τα landscape πλάνα και έβαλε ηθοποιούς για δημιουργήσει ενα απο τα καλυτερα hunting sequence σε thriller. Ο κακός ηταν τόσο "καλός" που θα τον δείτε και σε αλλες ευρωπαϊκές και αμερικανικες ταινίες. That said, ενα μέρος του στορυ θα το καταλάβετε μιας και το έχετε ξαναδεί σε άπειρες σειρές. Η συμβουλή μου ειναι οτι, αν έχετε ιαπωνική εβδομαδα προβολών τότε, αυτη η ταινια δεν πρεπει να λείπει απο τον δίσκο. =] Ωραιος μπήκε για κατέβασμα μαζί και με άλλες του ιδιου σκηνοθέτη δεν τις ήξερα καθόλου. 1
Mikeasdf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Fruitvale Station Τη βρηκα στον external μου ξεχασμενη και ειπα να την δω τωρα να περασει η ωρα. Ειχα μηνες να δω ταινια και ποσο μαλλον νορμαλ ταινια (δλδ οχι θριλλερ υπερφυσικα κλπ).Μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα κυριως γιατι ειναι αληθινη ιστορια και γιατι δεν ειχε happy ending οπως στις περισσοτερες ταινιες. 7/10 1
king2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εξαιρετικο animation ωραιο story που βγαζει και συγκινηση και αφθονο γελιο και πανεμορφο οπτικα.Αξια πηρε οσκαρ καλυτερου animation. Το 3D δεν λεει πολλα μεχρι ενα σημειο αλλα προς το τελος ειναι εξαιρετικο. 9/10 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εξαιρετικο animation ωραιο story που βγαζει και συγκινηση και αφθονο γελιο και πανεμορφο οπτικα.Αξια πηρε οσκαρ καλυτερου animation. Το 3D δεν λεει πολλα μεχρι ενα σημειο αλλα προς το τελος ειναι εξαιρετικο. 9/10 πολυ ωραια ταινια οντως αλλα για το oscar θα διαφωνισω ομως καθως υπηρχε και το εξαιρετικο The lego movie το οποιο βεβαια δεν ηταν καν υποψηφιο.........
king2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πολυ ωραια ταινια οντως αλλα για το oscar θα διαφωνισω ομως καθως υπηρχε και το εξαιρετικο The lego movie το οποιο βεβαια δεν ηταν καν υποψηφιο......... Δεν το έχω δει το lego movie οπότε δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Θα το δω και θα συγκρίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις