Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να τελειώσει το offtopic και να μην τρελαίνονται μερικοί και επιτίθονται σε όσους δε τους αρέσει μια ταινία,θα πω την άποψή μου.

Γενικά,οι blockbuster ταινίες,δεν είναι η συμπάθεια μου.Μιλάω βέβαια για τις ταινίες με τα ειδικά εφέ που απλά γίνονται για αυτό το λόγο.Να εντυπωσιάσουν απλά τον θεατή,ακόμη και αν το σενάριο είναι μετριότατο.

Είναι όμως και εκείνες οι ταινίες με τα ειδικά εφέ που έχουν κάτι να "πουν",όπως το Avatar,το Inception κ.α.Έχουν σενάριο!

Η συγκεκριμένη ταινία όμως για την οποία όλη η συζήτηση,τι στο καλό είχε για να μπορούμε να μιλάμε για "ταινιάρα";

Κατ' αρχάς,είναι μια μίξη από την τριλογία Mad Max με τον Mel Gibson(που φυσικά όλες μαζί είναι κλάσεις ανώτερες απ' την τωρινή,ειδικά η πρώτη).

Ο Max,πρώην μπάτσος που σκοτώνεται η οικογένειά του(πρώτη ταινία),η πόλη όπου κάνει κουμάντο ο Τζο(τρίτη ταινία με την Tina Turner)και ο νάνος μαζί με τον Rictus γιοι του Τζο(επίσης τρίτη ταινία με τον έξυπνο νάνο και τον χαζό ψηλό).

Από 'κει και πέρα,την όλη καταδίωξη την είδαμε και στην δεύτερη ταινία Mad Max από την τριλογία.Τπτ το καινούργιο δλδ!

Εντυπωσιακά τα πλάνα,τα αυτοκίνητα,περνά γρήγορα η ώρα,αλλά από 'κει και πέρα τπτ απολύτως.Ούτε θρίλερ δε το λες,παρότι η όλη δράση.Δε σε κρατά καν σε αγωνία!

Γι' αυτό πιστεύω και αυτοί οι ηθοποιοί.Tom Hardy και Charlize Theron,μόνο σε τέτοια ταινία θα μπορούσαν να παίξουν.Σε ταινία με εφέ και χωρίς ουσία.

Το 6 που της έδωσα,είναι επιεικής βαθμός και σίγουρα δεν αξίζει παραπάνω!

Και κάπου εκεί , για αυτούς που ξέρουν , απαξιώθηκε τελείως η άποψή σου. Σεβαστή αλλά ανάξια λόγου.

• Like 12
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και κάπου εκεί , για αυτούς που ξέρουν , απαξιώθηκε τελείως η άποψή σου. Σεβαστή αλλά ανάξια λόγου.

σταματα σε παρακαλω. ο @techm το δηλωσε. ΤΕΛΟΣ ΤΟ OFFTOPIC

Δημοσ.

Coherence

Και γ@μω τις ταινίες!

Πολύ ωραία κινηματογράφηση με την κάμερα στο χέρι να γυρνάει σε όλους τους πρωταγωνιστές και να κορυφώνεται η αγωνία.

Μ' άρεσε ο τρόπος που προσπαθούσαν να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα για το τι συμβαίνει.Μπορεί να κατέληγαν κάπου,αλλά και πάλι κάτι έλειπε.

8/10

• Like 3
Δημοσ.

Είναι όμως και εκείνες οι ταινίες με τα ειδικά εφέ που έχουν κάτι να "πουν",όπως το Avatar,το Inception κ.α.Έχουν σενάριο!

Η συγκεκριμένη ταινία όμως για την οποία όλη η συζήτηση,τι στο καλό είχε για να μπορούμε να μιλάμε για "ταινιάρα";

Δεν ξέρω τί βρίσκουν οι υπόλοιποι στην ταινία, θα σου πω τί βρίσκω εγώ.

Η υπόθεση είναι σχεδόν ανύπαρκτη, η πλοκή το ίδιο, οι ερμηνείες ασήμαντες και , γενικά, το έχουμε δει το έργο χιλιάδες φορές.

Αυτό που την ξεχωρίζει, είναι ότι φαίνεται να έχει "ψυχή". Η σκηνοθεσία και ο τεχνικός τομέας βγάζουν μία ζωντάνια. μία όρεξη για αυτό που κάνουν, δεν φαίνεται να το έκαναν για να γυρίσουν απλά μία συνέχεια του Mad Max. Δεν μας έδωσαν την επόμενη ταινία-σταθμό,αλλά ένα διωράκι "ποιοτικού" κυνηγητού, που σέβεται τον εαυτό του και εμάς.

Ξέρεις τί έχω να σούρω εγώ στο Avatar και στο Inception που άρεσαν σε εσένα; Τί νόημα έχει να θίγω όμως τα γούστα σου, σκοπός εδώ είναι να αναφέρουμε τί ταινίες είδαμε και αν αξίζουν ή όχι σύμφωνα με εμάς. 

Αλλά πρέπει να προσέχουμε και τί γράφουμε. Ο Tom Hardy, μεταξύ άλλων, έχει παίξει στο Locke και στο Child 44, αλλά και στο Inception που εκτιμάς!..

Until Death εχθές στο Star.

Ρε σεις, ο Ιωάννης Κλαύδιος όχι μόνο μπορεί να παίξει σε καλές ταινίες, αλλά μπορεί να παίξει και αρκετά καλά. Ήταν από τις ταινίες που τυχαία έπιασα στο ζαπινγκ και με κόλλησε. Τόσο που πριζώθηκα τώρα να δω και το JCVD, που, από ό,τι διάβασα, είναι μάλλον η πιο καλή του  ταινία-με την έννοια της ταινίας, όχι της κλωτσοπατινάδας.

• Like 1
Δημοσ.

^

Επαναλαμβάνω.Αυτό το "ποιοτικό" κυνηγητό,το είδαμε και στο Mad Max 2.Άρα τπτ το πρωτότυπο.Επίσης,το σενάριο σχεδόν clopy paste με την τριλογία με τον Gibson.

Το Avatar και το Inception,καμία μα καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με αυτό εδώ.Δεν ήταν μόνο τα εφέ,αλλά είχαν υπόθεση από πίσω τους.Αυτό εδώ,μόνο εφέ είχε και καμία υπόθεση.Το σενάριο ήταν,όσα έλεγαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές.Καμία ουσία!

Υ.Γ:Δεν πρόκειται να επανέλθω με άλλο offtopic,γιατί απ' ότι βλέπω,τζάμπα κόπος και μερικοί δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται τη γνώμη του άλλου.Αν δεν πήγαν σχολείο να μάθουν πέντε πράγματα,δεν φταίω εγώ!

Υ.Γ1:Ο Tom Hardy είναι ένας ηθοποιός,ο οποίος θα παίξει μόνο τέτοιους ρόλους.Μόνο σε ταινίες δράσης,όπως και ο Statham και τόσοι άλλοι.Δε γίνεται με το ζόρι να τον κάνουμε καλό ηθοποιό,επειδή ξέρει να παίζει μόνο brutal ρόλους.Το ξέρει και ο ίδιος δλδ.

Δημοσ.

Τουλάχιστον πριν πεις πως ξέρει να παίζει μόνο brutal ρόλους και σε ταινίες δράσης, ρίξε μια ματιά στο IMDB. Έχει κάνει και άλλα πράγματα και τα έχει κάνει καλά. Ούτε στο Inception σου άρεσε ο Hardy?

Επίσης... Avatar... υπόθεση... καλό το αστείο. Μου άρεσε το Avatar αλλά το θέμα σενάριο μην το πιάνεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά στο Inception ήταν σχεδόν κομπάρσος...

Bronson και Locke είναι το θέμα :P

Δημοσ.

Ναι φοβερά ποιοτική ηθοποιός η Charlize.Δεν είναι ταινίες αυτές που γύρισε άλλα έπη τύπου Προμηθέας,Hancock,η Χιονάτη και ο κυνηγός/ κτλπ Όσο για το Ηardy στο warrior μας έδειξε το ταλέντο του (γιατί μέχρι τότε δεν είχε να επιδείξει και πολλά) αλλά μέχρι εκεί είναι άντε να κάνει και τον κακό μπρατσαρά στο batman.

Τύποι που τους αρέσουν mad max είναι και αυτοί που πάνε και βλέπουν ταινίες της Marvel οπότε δεν αξίζει καν να ασχολείται σοβαρά κάποιος μαζί τους.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν φτιαχνουμε ενα θεμα που καθε τρεις μερες να αρχιζει με παρομοιες προτασεις:

"Ο Christian bale, κανει μονο για παπαδακι σε εκκλησια, τι βυσμα εχει και παιζει ακομα σε ταινιες;"

Και απο κατω να ξεχυνεται το μισος προς καθε αδαη

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φοβερά ποιοτική ηθοποιός η Charlize.Δεν είναι ταινίες αυτές που γύρισε άλλα έπη τύπου Προμηθέας,Hancock,η Χιονάτη και ο κυνηγός/ κτλπ Όσο για το Ηardy στο warrior μας έδειξε το ταλέντο του (γιατί μέχρι τότε δεν είχε να επιδείξει και πολλά) αλλά μέχρι εκεί είναι άντε να κάνει και τον κακό μπρατσαρά στο batman.

Τύποι που τους αρέσουν mad max είναι και αυτοί που πάνε και βλέπουν ταινίες της Marvel οπότε δεν αξίζει καν να ασχολείται σοβαρά κάποιος μαζί τους.

Πόσο πιο στενοκεφαλιά... έλεος. Όταν γενικότερα σου αρέσει ο κινηματογράφος είναι πιθανό να σου αρέσει παραπάνω από ένα είδος του. Αν σου αρέσει το Mad Max δε σημαίνει πως ΜΟΝΟ τέτοιου είδους ταινίες σου αρέσουν. 

Αμάν με τις ταμπέλες παντού.

PS. Προφανώς εγώ που είδα σε μια εβδομάδα μέσα τα Avengers, Conjuring, Book Thief και August Osage County και πέρασα καλά με όλα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μερικοί μην λέτε ασυναρτησιες. Άκου μόνο για τέτοιες ταινιες είναι ο hardy και η theron. Και οι 2 είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοι και βγάζουν συναισθήματα προς το κοινό που τους βλέπει. Ναι η theron έχει παίξει και σε χαζές ταινίες αλλά και σε εξαιρετικές μην λεμε ότι θέλουμε.

Επίσης σιγά το σενάριο του avatar. Το mad max είχε καλύτερο. Και το δεύτερο Mad Max είχε σκηνή καταδιωξης αλλά καμία σχέση με το έπος που βγήκε φέτος. Βλέπετε άνετα ξανά και ξανά χωρίς να κουράζει καθόλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...