Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mad Max

Καλουτσικια για ταινια δρασης αλλα οχι κατι ιδιαιτερο.

Περιμενα απο αυτα ου εβλεπα εδω να ειναι τρομερη αλλα δεν βρηκα κατι τοσο συναρπαστικο.

• Like 1
Δημοσ.

Mad Max: Fury Road

Είχα ακούσει μεγάλα λόγια για την ταινία και δεν κατάφερα να κρατήσω μικρό καλάθι. Γουστάρω και τις ταινίες του είδους και δεν κρατιέμαι. Όχι ότι δεν μου άρεσε, απλώς δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα.

Σενάριο ρηχό, όπως και το cast, παρόλα τα μεγάλα ονόματα που παίζουν. Από κει και πέρα όμως, ο σκηνοθέτης και γενικά τα συνεργεία πίσω από την ταινία, δίνουν ρέστα. Πολύ καλό μακιγιάζ, ωραίος ήχος, απίστευτα οχήματα, λήψεις που δεν κουράζουν, αυθεντικό τοπίο και πολλή σκόνη. Τόση σκόνη που σε κάνει να διψάς.

Το 8.4 του imdb δεν το αξίζει. Σε βάθος χρόνου, πιστεύω θα πέσει κάτω από τους 8.

Ένα 7.5 από μένα.

Δημοσ.

Mad Max:Fury Road

Πολύ φαντασία,σενάριο απλά για να υπάρχει και γενικά πολύς ντόρος για το τίποτα!

Υπάρχουν ταινίες δράσης πολύ καλύτερες και το κυριότερο,κοντά στην πραγματικότητα.Οκ,να το δεχτώ το όλο στυλ,αλλά κάποια πράγματα "έβγαζαν" μάτι.

Υ.Γ:Είναι ιδέα μου ή πέρασε και ένα μήνυμα για το φεμινισμό;

6/10

Δημοσ.

Το έχω και εγώ το mad max αλλά έφυγα διακοπές. Όταν γυρίσω θα το δω 3d.

Το είδα σημερα για δεύτερη φορά σε 3D. Σίγουρα από τις καλύτερες 3D ταινίες και αλλάζει όλη η εμπειρία.

Δημοσ.

Aguirre, the Wrath of God

Καλό αλληγορικό φιλμ.

Βαθμός: 7,5/10

P.S. Γι' αυτούς που δίνουν στο Mad Max: Fury Road κάτω από 8: :mad:

Υ.Γ:Είναι ιδέα μου ή πέρασε και ένα μήνυμα για το φεμινισμό;

Βέβαια, η Furiosa ηταν ο βασικός χαρακτήρας.

Δημοσ.

P.S. Γι' αυτούς που δίνουν στο Mad Max: Fury Road κάτω από 8: :mad:

Αν υποτεθεί ότι οι βαθμολογίες των ταινιών δίνονται αξιολογώντας τις με γνώμονα το σύνολο των ταινιών τού είδους, το «κάτω από 8/10» για τη συγκεκριμένη, είναι και κατά τη δική μου γνώμη άδικο. Ισχύει όμως; Διότι, αν δεν είναι έτσι τα πράγματα και η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει τής θέσης που θεωρούμε ότι αξίζει να έχει γενικά σαν ταινία, ανεξαρτήτως είδους, το να πάρει μόλις δύο μονάδες κάτω από το «άριστα», το θεωρώ παράλογα χαριστικό...

...προσπαθώ να σκεφτώ περιπτώσεις ταινιών που έχουν πάρει επίσης 8/10 - όσο κι αν προσωπικά δε δίνω σημασία στις βαθμολογίες, απλά για την κουβέντα - και ανατριχιάζω στη σκέψη ότι πρέπει να μοιραστούν το ίδιο σκαλί τού βάθρου με το MM:FR...

Δημοσ.

^^^

Η βαθμολόγηση είναι πραγματικά δύσκολη. Εντέλει ας βάλει ο καθένας ό, τι του αρέσει, αλλά δε νομίζω οι περισσότεροι να έχουν μια ταινία σταθμο στο μυαλό τους ---ποια είναι αυτη;--- και με βάση αυτή να βαθμολογούν.

Δημοσ.

Είναι τέτοιο το πλήθος των ταινιών που έχει δει ο καθένας μας που πλέον δεν έχει νόημα για μια γενική βαθμολογία. Συνήθως , μιλάμε για το είδος και η βαθμολογία είναι δείκτης που το πόσο μας άρεσε και όχι της καλλιτεχνικής αξίας την οποία αμφιβάλλω αν μπορεί να κρίνει το 99% του πληθυσμού (ερμηνείες , σκηνοθεσία , μοντάζ, κλπ.) Αν βάλω δλδ 10/10 δε σημαίνει πως θα πάρει και όσκαρ.

Δημοσ.

To mad max ειναι απιστευτη ταινια δρασης. Αξιζει 8.0 με 8.4. Αν του βαζετε χαμηλοτερο βαθμο θα το εκτιμησετε αργοτερα, αν του βαζετε υψηλοτερο πρεπει να δειτε και καμια κανονικη ταινια, οχι μονο ποπ κορν και κοκα κολα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέμα γούστου καθαρά είναι ! εμενα που  δεν μ αρέσουν καθόλου αυτές οι παιδικές περιπέτειες την έβαλα να την δω εξ αιτίας της βαθμολογίας της  και στο 10 λεπτο την πέταξα στα σκουπίδια !

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 2
Δημοσ.

Για να τελειώσει το offtopic και να μην τρελαίνονται μερικοί και επιτίθονται σε όσους δε τους αρέσει μια ταινία,θα πω την άποψή μου.

Γενικά,οι blockbuster ταινίες,δεν είναι η συμπάθεια μου.Μιλάω βέβαια για τις ταινίες με τα ειδικά εφέ που απλά γίνονται για αυτό το λόγο.Να εντυπωσιάσουν απλά τον θεατή,ακόμη και αν το σενάριο είναι μετριότατο.

Είναι όμως και εκείνες οι ταινίες με τα ειδικά εφέ που έχουν κάτι να "πουν",όπως το Avatar,το Inception κ.α.Έχουν σενάριο!

Η συγκεκριμένη ταινία όμως για την οποία όλη η συζήτηση,τι στο καλό είχε για να μπορούμε να μιλάμε για "ταινιάρα";

Κατ' αρχάς,είναι μια μίξη από την τριλογία Mad Max με τον Mel Gibson(που φυσικά όλες μαζί είναι κλάσεις ανώτερες απ' την τωρινή,ειδικά η πρώτη).

Ο Max,πρώην μπάτσος που σκοτώνεται η οικογένειά του(πρώτη ταινία),η πόλη όπου κάνει κουμάντο ο Τζο(τρίτη ταινία με την Tina Turner)και ο νάνος μαζί με τον Rictus γιοι του Τζο(επίσης τρίτη ταινία με τον έξυπνο νάνο και τον χαζό ψηλό).

Από 'κει και πέρα,την όλη καταδίωξη την είδαμε και στην δεύτερη ταινία Mad Max από την τριλογία.Τπτ το καινούργιο δλδ!

Εντυπωσιακά τα πλάνα,τα αυτοκίνητα,περνά γρήγορα η ώρα,αλλά από 'κει και πέρα τπτ απολύτως.Ούτε θρίλερ δε το λες,παρότι η όλη δράση.Δε σε κρατά καν σε αγωνία!

Γι' αυτό πιστεύω και αυτοί οι ηθοποιοί.Tom Hardy και Charlize Theron,μόνο σε τέτοια ταινία θα μπορούσαν να παίξουν.Σε ταινία με εφέ και χωρίς ουσία.

Το 6 που της έδωσα,είναι επιεικής βαθμός και σίγουρα δεν αξίζει παραπάνω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...