Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Who am I.

καλή προσπάθεια, αλλά το βρήκα λίγο overrated. Έχει στυλ η ταινία αλλά τίποτα άλλο. 6/10

Εγω και μονο απο το εξωφυλλο που ειναι γραφικο εξ'ορισμου , αρνουμαι να την δω δεν παει να ειναι και αριστουργημα (που φυσικα δεν ειναι )

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά Pixels! <br>

Και η επιλογή με δικαίωσε μπορώ να πω ^_^<br>

Nostalgia factor χτύπησε κόκκινο σε όλη την διάρκεια της ταινίας. Ειδικά στο κυνηγητό Pac-man style απόλαυσα και με το παραπάνω. Και όλοι στην αίθουσα φανηκαν να την γουσταραν πολύ. <br>

Οι τίτλοι αρχης/τέλους ωραιοτατοι επισης!! Δεν ήθελα να σηκωθώ να φυγω! <br>

(Το μόνο που δεν μ'άρεσε...ο πρωταγωνιστης :Ρ ούτε την φάτσα του δεν αντέχω.)<br><br>

8.5/10

(Την χαμηλή βαθμολογία στο imdb δεν την κατανοώ καθόλου...)

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

The Amazing Spiderman 2

5.5/10

Με ειχε πρηξει ενας φιλος μου να την δω..Τελικα την ειδα και δεν μου αρεσει καθολου. Μου την σπαει ο ηθοποιος που παιζει τον spiderman και η Emma Stone ειναι ακρως ακαταλληλη για τον ρολο, οπου παιζει αυτοματα η ταινια μετατρεπεται σε ηλιθια teenage movie. Επισης το μεγαλυτερο μειον για μενα ηταν τα εφε που για καποιο λογο τα βρηκα αθλια..Βασικα το cgi ηταν λες και ηταν απο ps3...To lord of the rings εχει cgi το 2002 και ειναι καλυτερα.

Καμια σχεση οπως σε αλλες ταινιες οπως Avengers,Transformers που λες οτι αυτο τωρα φαινεται σαν αληθινο..Στο amazing spiderman ηταν σαν να βλεπω cartoon. Aυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ισως ηταν ετσι επειδη ηθελαν να φαινεται καλα σε 3D το οποιο δεν ξερω πως ειναι γιατι δεν εχω 3D αλλα παντως σε 2D δεν μου αρεσε καθολου.

Το μονο συν για μενα ηταν ο Electro ο οποιος ηταν γαματος χαρακτηρας και πολυ δυνατος. Επισης motherfuckah Jones...

Δημοσ.

The Amazing Spiderman 2

5.5/10

Με ειχε πρηξει ενας φιλος μου να την δω..Τελικα την ειδα και δεν μου αρεσει καθολου. Μου την σπαει ο ηθοποιος που παιζει τον spiderman και η Emma Stone ειναι ακρως ακαταλληλη για τον ρολο, οπου παιζει αυτοματα η ταινια μετατρεπεται σε ηλιθια teenage movie. Επισης το μεγαλυτερο μειον για μενα ηταν τα εφε που για καποιο λογο τα βρηκα αθλια..Βασικα το cgi ηταν λες και ηταν απο ps3...To lord of the rings εχει cgi το 2002 και ειναι καλυτερα.

Καμια σχεση οπως σε αλλες ταινιες οπως Avengers,Transformers που λες οτι αυτο τωρα φαινεται σαν αληθινο..Στο amazing spiderman ηταν σαν να βλεπω cartoon. Aυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ισως ηταν ετσι επειδη ηθελαν να φαινεται καλα σε 3D το οποιο δεν ξερω πως ειναι γιατι δεν εχω 3D αλλα παντως σε 2D δεν μου αρεσε καθολου.

Το μονο συν για μενα ηταν ο Electro ο οποιος ηταν γαματος χαρακτηρας και πολυ δυνατος. Επισης motherfuckah Jones...

λιγα με το emm-ακι μη γινει ο χαμος.....

Δημοσ.

Apt Pupil

Δυνατή ταινία,που σε ορισμένες όμως στιγμές,γινόταν βαρετή.Όλα τα λεφτά η αλληλεπίδραση του έφηβου με τον γέρο.

6,5/10

Δημοσ.

Για δευτερη φορα το Cabin in the woods.

Για να την δεις με παρεα ή με γυναικα ειναι μια χαρα.Μονος σου δε θα την προτεινα,

Μου αρεσε η ολη "Lovecraft " φαση.

6/10.

• Super Moderators
Δημοσ.

(Την χαμηλή βαθμολογία στο imdb δεν την κατανοώ καθόλου...)

το imdb δεν έχει ιδιαίτερα χαμηλή, δες εδώ http://www.rottentomatoes.com/m/pixels/

με scrolldown βλέπεις τις κριτικές, έχει κι links για τα αναλυτικά reviews...

Δημοσ.

Θριλερακι της κακιάς ώρας που λέγεται 'Exeter'.

Ω θεοί!!! Ευτυχώς δεν είχε μεγάλη διάρκεια!

Αταλαντοι έφηβοι παρταρουν με ναρκωτικά μέσα σ'ένα στοιχειωμένο παλιό άσυλο μέχρι που κάποιος απ'αυτούς γίνεται possessed κ αποφασίζουν να κάνουν εξορκισμό.

ΜΗΝ την δείτε. Σας προειδοποίησα.

1/10

• Like 1
Δημοσ.

the true cost 8.5/10(personal rate)

ένα ντοκιμαντέρ για το χώρο της μόδας, όσον αφορά την παραγωγή των ρούχων. περιγράφει τις συνθήκες εργασίας, το κοινωνικό μοντέλο που μας οδηγεί στο fast fashion (h&m,zara,etc) και παρουσιάζει μέχρι και εναλλακτικές.θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.

http://www.imdb.com/title/tt3162938/

αν ξέρει κάποιος φιλικές προς τον άνθρωπο και τη φύση εταιρίες θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει, γιατί προσωπικά τις mainstream βιομηχανίες ξέρω.

Δημοσ.

Mad Max: Fury Road

Anapologetic περιπέτεια. Με λίγα λόγια σου δίνει αυτά που πρέπει να σου δώσει. Για περιπέτεια, μια ανάσα δροσιάς για τους λάτρεις του σκληρού fiction (σε όσους άρεσε το Dredd). Ξεκινάει και δε σταματάει ποτέ .8/10

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...