Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εμένα, ρε φιλαράκια, θα μού πει κάποιος αν τελικώς έχει κάποια σχέση το Child 44 με τον Chikatilo και ποια είναι αυτή; Έχω καταλάβει λάθος ότι η ιστορία - σύμφωνα με όσα διαβάζω στο net, τουλάχιστον - τοποθετείται στο 1950; Τι δουλειά έχει η δράση τού Chikatilo εκείνη την εποχή; Η σχέση είναι καθαρά επιφανειακή, ο συγγραφέας προφανώς δανείστηκε την ιστορία του Τσικατίλο που έγινε πολύ μεταγενέστερα για να την προσαρμόσει στο σταλινικό περιβάλλον του βιβλίου του. Και προφανώς για προπαγανδιστικούς σκοπούς επειδή οι μαζικοί φόνοι παιδιών είναι πολύ πιασάρικο θέμα και να! Φταίνε για όλα οι κομμουνιστές! Πάντως το Citizen X είναι πολύ πιο τίμια ταινία χωρίς υπερβολές και πιστή στις προθέσεις της.
dekulinkgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 -who am i (kein system ist sicher ) Ωραια ταινια το συνιστω. - what we do in the shadows Απο τις πιο ωραιες κωμωδιες που εχω δει φετος. 3
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ω ναι! Φάση είχε το What we Do in the Shadows! Σήμερα ξαναείδα Back to the Future part II (9/10), πολυαγαπημένο και πάντα διασκεδαστικό. Μένει να δω το part III να το θυμηθώ. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παλιά ταινία, περίεργη σκηνοθεσία(εφόσον είναι παλιά) Da fuck
alex_000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Who am I. καλή προσπάθεια, αλλά το βρήκα λίγο overrated. Έχει στυλ η ταινία αλλά τίποτα άλλο. 6/10 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Love & Mercy [3/5] Αν κι ανορθόδοξο στην προσέγγιση του, το «Love & Mercy» μπορεί να μην είναι η καλύτερη ταινία που έχετε δει, σίγουρα όμως θα σας βάλει σε σκέψη μεταδίδοντας σας... good vibrations. http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/08/love-mercy-35.html
techm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Raising Arizona Ίσως η καλύτερη κωμωδία από τους δυο καλύτερους δημιουργούς.Όταν ακόμη ο Nicolas Cage έπαιζε πρωταγωνιστικούς ρόλους,και μάλιστα πολύ καλά,πριν καταντήσει σε b-movies! 8/10 1
king2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Απο τις καλες του 2014 με αρχη μεση και τελος.Ακομα και καποιος που δεν εχει καθολου σχεση με υπολογιστες και hacking θα την απολαυσει.Την ξανα εβλεπα ανετα. 8.5/10
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Master and Commander Όταν την είχα πρωτοδει ήμουν μικρούλα και δεν την είχα εκτιμήσει σχεδόν καθόλου. Τώρα όμως μπορώ να πω ότι πραγματικά την απόλαυσα και γούσταρα τρελά και το cast και τις ναυμαχίες. Αυτό που νομίζω ότι έλειπε είναι παραπάνω χρόνος όσον αφορά το πώς αλλάζει η ψυχολογία κάποιου όταν είναι μέσα σε ένα καράβι για μήνες. Κατά τ'άλλα ωραιότατη. 8/10 3
king2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το καινουργιο Terminator λεει τιποτα? Οχι χίλιες φορές να ξαναδείς τα πρώτα 2. 3
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Good Kill. Καλή ταινία. http://www.imdb.com/title/tt3297330/
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 EX Machina. Εξαιρετική χωρίς να γίνεται φορτική ή κουραστική. Μπαράζ από ερωτήματα και εκπλήξεις καθ΄όλη τη διάρκεια της ταινίας που δεν έχει το παραμικρό είδος δράσης μέσα. Εξαιρετική μουσική επένδυση, δυνατή και "καθαρή" ατμόσφαιρα. Η ταινία δεν σε κουράζει με τεχνικούς όρους του πως, τι και γιατί και παραμένει αποκλειστικά στο κομμάτι "τι θα έκανες ή ένιωθες εσύ αν...;". Οι ηθοποιοί κάνουν καλή δουλειά προσπαθώντας να αποδώσουν τους χαρακτήρες τους (τεχνικά τέσσερις αλλά ουσιαστικά είναι τρεις) και καταφέρνουν να σε έχουν συνέχεια στην τσίτα για το τι θα γίνει παρακάτω. Δεν θα μπορούσε να κερδίσει πολλά σαν ταινία με μεγαλύτερο budget, πιστεύω ότι η ταινία ήταν αυτό που έπρεπε. Εγώ θα της δώσω ένα solid 9/10 αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι στην ίδια κλίμακα με άλλες ταινίες των 9/10 αλλά προσωπικά αισθάνθηκα ότι είναι ταινία κατηγορίας The Crow (δηλαδή ταινία που είναι αδύνατον να την δω αντικειμενικά) και δεδομένου ότι την καταευχαριστήθηκα δεν γίνετε να της βάλω λιγότερο. 2
badweed Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Good Kill. Καλή ταινία. http://www.imdb.com/title/tt3297330/ ατακα απο την ταινια , οταν ενας πιλοτος του ανανδρου (μη επανδρομενου ντε ) drone συναντιεται με εναν ομοεθνη του αστυνομικο cop:how the war on terror is doing ? joylot (joystick pilot ®): like the war on drugs
Προτεινόμενες αναρτήσεις