Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O ιδιος ειναι, θα το καταλαβεις οταν δεις και το Child 44.

Θα το δω άμεσα από περιέργεια. Είδα το link που έβαλες και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο...

...εντάξει με όλα, αλλά το ...1950(!!!) που λέει στο plot εδώ, πού κολλάει;

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Age of Adaline

Το πρώτο μισό ήταν πολύ flat και για ύπνο. Το δεύτερο μισό ήταν αρκετά καλύτερο. Καλό για να το δεις με γυναίκα.

-Έχω αυτό το πράμα που δε μπορώ να δω ταινία μαζί με κοπέλα..

-Ποιο πράμα λες;

-Α ναι θυμήθηκα.. π**τσα

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος ψάχνει το τρελό δικαστικό thriller ας μείνει στο Link.png Site: "Afew good men"

Μόλις την είδα με τον αδερφο μου και έναν φίλο μας.Φοβερή ταινία.Απίστευτη! Ισως το καλύτερο δικαστικό θριλλερ που έχει βγει στα χρονικά.10/10

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις την είδα με τον αδερφο μου και έναν φίλο μας.Φοβερή ταινία.Απίστευτη! Ισως το καλύτερο δικαστικό θριλλερ που έχει βγει στα χρονικά.10/10

Το θεωρώ κι εγώ απ' τα πολύ καλά, αλλά σίγουρα όχι «το καλύτερο δικαστικό θρίλερ που έχει βγει στα χρονικά» (θα τού έδινα 10, αν το «άριστα» ήταν π.χ. το 15).

Μια καλή αναμφίβολα ταινία είναι, η οποία όμως βασίζεται στον τιτανομεγιστοτεράστιο γέρο-Jack κατά 80% τουλάχιστον. Απόντος αυτού...εχμ!!!

• Like 3
Δημοσ.

Επιτελους μετα απο τοσα χρονια ειδα το RockNRolla.Απολαυστικος Gerard Butler(ειδηκα στη σκηνη που τον κυνηγα ο Ρωσσος στα τουνελ εκλαψα πραγματικα απο τσ γελια).

Ενταξει κατα τ αλλα βλεπετε απλα ευχαριστα.

6/10 απο μενα.

• Like 1
Δημοσ.

beckett 19ενας θεος ξερει ποτε

αρκετα καλο με ωραια σκηνικα, κομπαρσους, εξωτερικα γυρισματα και machiavellian διαλογους. Ενα προβλημα ειχε η ταινια, τα ματια τους ηταν υπερβολικα μπλε

Δημοσ.

1.Requiem For A Dream

Παλιά ταινία,περίεργη σκηνοθεσία(εφόσον είναι παλιά).Φοβερό soundtrack,και η πλοκή..απλά τέλεια!Εχει να κάνει με τον εθισμό και τις συνέπειες..10/10 απο μένα είναι αγαπημένη.

2.The Butterfly Effect

Τι να πω?Ισότιμη με την προηγούμενη,δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι καλύτερη αν και οι πλοκές δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.10/10 απο μένα

• Like 1
Δημοσ.

Child 44

Eνα καλο βιβλιο κατακρεουργηθηκε.

Με δυσκολια παρακολουθειται ενω ακομα και τεχνικα εχει απαραδεκτα σημεια. Δειτε το Citizen X καλυτερα αν θελετε να μαθετε την ιστορια του κιλερ.

5/10

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά πραγματικά η ταινία ήταν τρομερά κακή και με πολλά λάθη και ακροβασίες στο ιστορικό πλαίσιο. Θυμίζει τόσο έντονα ψυχροπολεμική παραγωγή των '50ς που απορώ γιατί οι κατά τα άλλα καλοί ηθοποιοί δέχτηκαν να συνεργαστούν σε αυτό το έκτρωμα που μόνο σκοπό έχει να το παίξει σε σύγχρονο πλαίσιο προπαγάνδας αντιπουτινικό (που και ο Πούτιν είναι φασίστας κι όχι κομμουνιστής).

Δημοσ.

Εμένα, ρε φιλαράκια, θα μού πει κάποιος αν τελικώς έχει κάποια σχέση το Child 44 με τον Chikatilo και ποια είναι αυτή; Έχω καταλάβει λάθος ότι η ιστορία - σύμφωνα με όσα διαβάζω στο net, τουλάχιστον - τοποθετείται στο 1950; Τι δουλειά έχει η δράση τού Chikatilo εκείνη την εποχή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...