Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη μια ταινία που απέφευγα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Δεν βρίσκω λογική στην χαμηλή βαθμολογία του IMDB. Κάτω από 7? Δεν είναι με τίποτα για κάτω από 7! 

Ολοκληρωμένο σενάριο (για το είδος της ταινίας), φοβερά σκηνικά, χρώματα, σκηνοθεσία, cast.

Αγγλική κωμωδία scifi με τις κλασικές υπερβολές/σουρεαλισμους του.

7,3/10

(την σειρά? να την τολμήσω?)

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Άλλη μια ταινία που απέφευγα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Δεν βρίσκω λογική στην χαμηλή βαθμολογία του IMDB. Κάτω από 7? Δεν είναι με τίποτα για κάτω από 7!

Προσωπικά - δεδομένου ότι έχω διαβάσει το ομότιτλο βιβλίο τού Douglas Adams με το οποίο έχω γελάσει όσο με ελάχιστα πράγματα στη ζωή μου - δε δυσκολεύομαι να δώσω στην ταινία ακόμα και κάτω από 5/10. Αποτελεί έγκλημα το ότι έχουν τον ίδιο τίτλο! Με το βιβλίο μ' έπιασε κράμπα στο στομάχι απ' τα γέλια, με την ταινία... :-(

Για κάποιον ο οποίος δεν το έχει διαβάσει - ή το έχει αλλά κατάφερε να μην κάνει υποσυνείδητα τη σύγκριση, πράγμα που εγώ δεν κατάφερα - εντάξει, τρώγεται... 

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 1
Δημοσ.

Φτηνα Τσιγαρα... του Ρενου Χαραλαμπιδη

Ξανα και ξανα καθε καλοκαιρι κατω απο το φως του φεγγαριου. Η μονη ελληνικη ταινια της τελευταιας 15ετιας+ που μου αρεσει.

Δημοσ.

It Follows

Και καλα ωραιο κ ανατρεπτικο θριλερ....

3/10 μονο και μονο γι αυτο που ηθελε να σου περασει.

• Like 1
Δημοσ.

Vanilla sky

Για 2η φορα το ειδα.
Αρκετα καλη 7/10.

Την 1η φορα δεν θυμαμαι αν ειχα δει το vanilla sky ή το original Abre los ojos.
Απλα εχω την εντυπωση πως την 1η φορα που το ειχα δει δεν ειχα ξεκαθαρισει στο τελος αν προκειται για ονειρο ή πραγματικοτητα.
Τωρα που το ειδα δεν μου αφησε αμφιβολια πως ηταν ονειρο.
Να ειχα δει το Abre los ojos λετε? Αφηνει πιο διφορουμενο τελος το Abre los ojos σε σχεση με vanilla sky?

Δημοσ.

28 Days later (2002)

Ταινιαρα. 9.5/10

Ταινια που ντροπιαζη το 90% των romance και drama ταινιων χωρις να ειναι καν σε αυτα τα ειδη.

Και οπως παντα καθε σαπιο-μιλιταριστικη ιδεολογια χωρις λογικη καταστρεφη τον κοζμο. Ιεραρχια για πιθηκια. Μακρια απο ηλιθιους και τιποτα αλλο.

Κατι τετοιες ταινιες σε κανουν να σκεφτεσαι τι ειναι ουσιαστικο σε αυτη τη ζωη που εχουμε καταντησει ολοι παρασιτα.

Ωρες ωρες θα θελα να ζω σε εναν τετοιο κοζμο. Γιατι τοτε οι πραξεις μου θα ειχαν καποιο σκοπο. Θα ειχαν αξια. Και δεν θα ειχα καμια σκατο-εξουσια να μου λεει πως να υπαρχω.

Δημοσ.

Faults (2014) πολύ καλή. προτείνεται

(Ειδικά στις ταινίες που σκηνοθετεί).

Οι δύο τελευταίες του ταινίες (The Counselor Exodus: Gods and Kings) ήταν φόλες.

Ωρες ωρες θα θελα να ζω σε εναν τετοιο κοζμο.

Είσαι 16 χρονών, το καταλάβαμε.

• Like 3
Δημοσ.

Dark places

Το storytelling ηταν καλο αλλα η ταινια σε κάποια σημεία ηταν meh

Sharknado 3

Δεν ξερω πως τα καταφέρανε αλλα Ηταν χειρότερο απο τα προηγούμενα...

Δημοσ.

Sharknado 3

Δεν ξερω πως τα καταφέρανε αλλα Ηταν χειρότερο απο τα προηγούμενα...

...είδες - χωρίς πιστόλι κολλημένο στο κεφάλι σου... - το πρώτο Sharknado και αποφάσισες να δεις και τα επόμενα δύο;;;;...

...μη φύγεις! Κατεβάζω αυτό, αυτό κι αυτό, τα βλέπω κι επιστρέφω να πάμε κόντρες...

Δημοσ.

...είδες - χωρίς πιστόλι κολλημένο στο κεφάλι σου... - το πρώτο Sharknado και αποφάσισες να δεις και τα επόμενα δύο;;;;...

...μη φύγεις! Κατεβάζω αυτό, αυτό κι αυτό, τα βλέπω κι επιστρέφω να πάμε κόντρες...

Αυτα δεν ειναι καλα, κατέβασε wolf cop & Zombeavers και θα με θυμηθείς...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα δεν ειναι καλα, κατέβασε wolf cop & Zombeavers και θα με θυμηθείς...

Ωραίος! Αυτά έχουν και υψηλότερες βαθμολογίες απ' τα δικά μου...

...το zombeavers με πέθανε σαν ιδέα! Πες μου ότι έχεις και τίποτα με ανθρωποφάγα σκιουράκια...

• Like 1
Δημοσ.
Man Bites Dog (1992)

http://www.imdb.com/title/tt0103905/

10612469_ori.jpg

Ενα συνεργειο γυριζει ταινια σχετικα με την καθημερινοτητα ενος serial killer.

Δυσπεπτη μεν,ενδιαφερουσα δε οπτικη γυρω απο την νοσηρη παθητικοτητα του θεατη στην ωμη βια.

Μηπως τελικα το συνεργειο την "κολλησε" η την "ειχε" απο πριν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...