Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Backcountry περίεργο αλλα μου άρεσε αρκετά , δείτε το δεν είναι χαμένος χρόνος 7/10 επίσης πολυ ωραίο μωρό η μαντμαζέλ 2
Weiss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Site: PleinSoleil Η πρώτη μεταφορά του Ταλαντούχου κ. Ρίπλευ στον κινηματογράφο καπου στα 60s. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν ξέρω ποια εκδοχή από τις 2 είναι πιο κοντά στην απόδοσή του, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο ο χαρακτήρας του Ρίπλευ σε αυτήν. Βαθμολογία 7,5/10 1
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 City of lost children(1995) Είχα δει το Delicatessen πριν 2 χρόνια αλλά δεν είχα ψαχτεί παραπάνω.Μεγάλο λάθος μου.Χαρακτηριστική φωτογραφία,ιδιαίτερες ερμηνείες και σενάριο κατάλληλο για ένα "δυστοπικό" παραμύθι. 7,5/10 1
WorLogik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Mimic (1997) Δεν ειναι ταινια τρομου. Ειναι σε φαση Alien αλλα πολυ καλυτερη. Η ταινια εχει εκπεδευτικο χαρακτηρα. Μου αρεσε ! Σκοπευω να δω και τις αλλες δυο. Για το ειδος της χαλαρα ενα 8++ απο εμενα. Καποιος την βαθμολογησε με 4..... ντροπη.
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Site: TrueStory Αληθινη ιστορια ,χιλιοπαιγμενο σεναριο, αξιοπρεπεστατη ερμηνεια apo ton James Franco kai apo thn αλλη στην γνωστη του μανιερα "μου πηραν το σουβλακι απο το στομα" ο Jonah hill . Λογω της θερινης κινηματογραφικης ανομβριας ειναι οαση, βλεπεται ανετα. 6,9/10 1
Red_Devil_Rises Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Mimic (1997) Δεν ειναι ταινια τρομου. Ειναι σε φαση Alien αλλα πολυ καλυτερη. Η ταινια εχει εκπεδευτικο χαρακτηρα. Μου αρεσε ! Σκοπευω να δω και τις αλλες δυο. Για το ειδος της χαλαρα ενα 8++ απο εμενα. Καποιος την βαθμολογησε με 4..... ντροπη. επειδή εγώ είμαι αυτός που την βαθμολόγησε με 4 αφήνω στους συμφουρουμίτες που θα διαβάσουν το σχολιό σου να δώσουν μια ιδιαίτερη έμφαση στα κοκκινισμένα γράμματα και να βγάλουν τα συμπερασματά τους....μικρό μου τρολάκι.....
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Backcountry 2014 Παρόλο που ηταν low cost production δεν ηταν κακο αλλα το πρωτο μισό μέρος της ταινίας δεν ειναι το Ίδιο καλο με το δευτερο μισό της. Στα θετικά το κοινωνικο μνήμα προς τα αρσενικά που τους προτρέπει εν έτη 2000+15 να πάρουν χάρτη και να μην ντρέπονται για οδηγίες και οτι οποίος εχει χαμηλότερο ποσοστό λίπους ειναι σε καλύτερη μοίρα απο τους υπόλοιπους. Στα αρνητικά lens flare everywhere... Υγ. Πρεπει να ειχαν δροσιά στα γυρίσματα =] 1
WorLogik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Mimic 2 (2001) Η ταινια διαρκει μολις 82 λεπτα αλλα ΔΕΝ αντεξα τοση μαλακια και την εκλεισα στο μισο. φτανει.... Δεν δεινω βαθμολογια σε εκτρωματα. Και να σκεφτεις η πρωτη ταινια ηταν τοσο καλη. Για τα μπαζα και το Mimic 3 επειδή εγώ είμαι αυτός που την βαθμολόγησε με 4 αφήνω στους συμφουρουμίτες που θα διαβάσουν το σχολιό σου να δώσουν μια ιδιαίτερη έμφαση στα κοκκινισμένα γράμματα και να βγάλουν τα συμπερασματά τους....μικρό μου τρολάκι..... χαιρομαι που τονισες αυτα τα σημεια. μικρο μου.
jpaokx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Mission Impossible 5. Ωραία ταινία. Ό,τι πρέπει για κινηματογράφο. Σε πολλά σημεία υπερβολική αλλά τί περιμένεις από αυτήν την ταινία. Αρκετή δράση, στιγμές γέλιου και ωραίες εναλλαγές σκηνικού. Βάζω 8/10.
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Fehér isten (2014) Την ειδα χωρις να διαβασω σεναριο.Αρκουσε το poster. Τη λατρεψα. Ενα κοριτσι αναγκαζεται να ψαξει το σκυλο που ο πατερας της εδιωξε απο το σπιτι. 3
gavros10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ^ Την ειδα εχθες και εγω. Ειναι πολυ καλη, με το τελευταιο πλανο να ειναι ανατριχιαστικο (με την καλη εννοια)
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ειναι πολυ καλη, με το τελευταιο πλανο να ειναι ανατριχιαστικο (με την καλη εννοια) Εγω παλι με το που τελειωνε,ειχα σκοπο να γκουγκλαρω για τις σκηνες με τις κυνομαχιες,μεχρι που ειδα στους τιτλους τελους την ανακοινωση. It’s hard to watch the scenes in which Hagen is groomed to fight and later goes into the ring with another dog, but rest assured that the dogs were not harmed while shooting those scenes. Mundruczó, who spent almost six months researching dogfighting (watching documentaries and talking to people who rescue dogs from the blood "sport"), wanted to make the scenes look as real as possible, but everything was simulated. It’s really the sound that makes the dogfighting scene feel so real. "That's why you believe that scene," Mundruczó says, pointing out, "We created the sound. It is artificial sound."
gavros10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εγω παλι με το που τελειωνε,ειχα σκοπο να γκουγκλαρω για τις σκηνες με τις κυνομαχιες,μεχρι που ειδα στους τιτλους τελους την ανακοινωση. It’s hard to watch the scenes in which Hagen is groomed to fight and later goes into the ring with another dog, but rest assured that the dogs were not harmed while shooting those scenes. Mundruczó, who spent almost six months researching dogfighting (watching documentaries and talking to people who rescue dogs from the blood "sport"), wanted to make the scenes look as real as possible, but everything was simulated. It’s really the sound that makes the dogfighting scene feel so real. "That's why you believe that scene," Mundruczó says, pointing out, "We created the sound. It is artificial sound." Ειχα στο μυαλο μου το amorres perros του 2000 οπου και εκει μια απο τις τρεις ιστοριες ασχολειται με κυνομαχιες. Φυσικα δεν γινεται να αφησουν τα σκυλια να σκοτωθουν μεταξυ τους 1
blazexX23Xx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Site: TheShawshank Redemption Παρα πολυ καλη. 10/10 3
Voodooman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Alien (1979) Ολο το πληρωμα ενα ματσο απο καθυστερημενοι (ποσο μαλλον επιστημονες, λογικοι και σοβαροι ανθρωποι), με τους οποιους ουτε μεχρι το περιπτερο δεν πας. Αξιζει να δεις τη ταινια μια φορα... 4.5/10 Αχ, βρε σατανά!.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις