Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν ταινιες σε παγκοσμια κλιμακα που βγηκαν πριν απο 40 χρονια αλλα αν τις δεις σημερα θα πεις μπραβο! Τη να πεις για τα Allien series?? Που σε σοβαρη αποστολη αντι για επιστιμονες εχεις ενα ματσο απο ουρακοτανγκους. Σκηνες και σεναριο που δεν βγαζει νοημα.

Αλλα αυτο απλα αποδεικνυει το γεγονος οτι η κατανοηση/λογικη του κοσμου ανεκαθεν χειραγωγοταν. Και το hollywood επαιζε αυτο το ρολο, οπως και σημερα αλλωστε. Υποβαθμιση της κατανοησης/λογικης του ανθρωπου.

δεν ειναι επιστημονες παιδακι μου , μεταφορεις ειναι , πως ειναι ο οδηγος νταλικας η το πληρωμα σε καραβι με  κοντεινερ , κατι τετοιο αλλα σε φαση διαστημα. 

οσο για την θεωρηση του κοσμου και της διαβρωσης των αντιληψεων με την διασκευη της πραγματικοτητας μεσω φανταστικων υπερβολων οπου εργαλειο αυτης της προσπαθειας , ειναι και το αγιοξυλο (hollywood ντε )  , δεν μπορω να φερω αντιρρηση . εχουν κανει μεγαλη προσπαθεια στο να φερουν τον κοσμο να εχει ονειρικες πεποιθησεις .

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Insidious 3

Νταξει αν συνυπολογίσει κανεις οτι ειναι η 3ή ταινια, τοτε ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια! Επιτελους πηγα για να δω μια ταινια τρομου στο σινεμα και τρόμαξα. σε τετοιες ταινιες αυτο ειναι αυτο που μ ενδιαφερει, να με κανει να πετάγομαι απ τη θεση μου (που λεει ο λογος) , κι αυτο το ταινιάκι το καταφερε

Θα βαλω 7/10

θα θελα να λειπει η ατακα της Ελις που ειπε "σκυλα" το πνευμα , οπως κ το οτι πηρε φορα για να το σπρώξει. Ειναι η κλασσικη στιγμη που πανε να σου βγαλουν ενα γελιο τετοιες ταινιες. Ευτυχως βεβαια ηταν μονο δυο σκηνες οποτε δε χαλασε το γενικοτερο κλιμα

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν ταινιες σε παγκοσμια κλιμακα που βγηκαν πριν απο 40 χρονια αλλα αν τις δεις σημερα θα πεις μπραβο! Τη να πεις για τα Allien series?? Που σε σοβαρη αποστολη αντι για επιστιμονες εχεις ενα ματσο απο ουρακοτανγκους. Σκηνες και σεναριο που δεν βγαζει νοημα.

Αλλα αυτο απλα αποδεικνυει το γεγονος οτι η κατανοηση/λογικη του κοσμου ανεκαθεν χειραγωγοταν. Και το hollywood επαιζε αυτο το ρολο, οπως και σημερα αλλωστε. Υποβαθμιση της κατανοησης/λογικης του ανθρωπου.

Τι δεν βγάζει νόημα. Πες μας μην ντρέπεσαι, εδώ είμαστε να απαντήσουμε σε κάθε απορία σου γιατι αποτι καταλαβαίνω εχεις πολλες.

Δημοσ.

Τhe Experiment (2010)

Καλη ταινια και σε προβληματιζει αρκετα θα ελεγα.

6/10

Ειναι βασισμενη σε πραγματικο πειραμα.

Εγω εχω δει την γερμανικη εκδοχη (Das Experiment).

Pontypool

Η ταινια δεν ειναι για ολους και δεν ειναι για ολες τις ωρες. Αν θες να δεις κατι διαφορετικο και περιεργο που θα σε βαλει σε σκεψεις εδω εισαι. Ειλικρινα δεν μπορω να τη βαθμολογησω. Καποια στιγμη θα την ξαναδω.

• Moderators
Δημοσ.

Τhe Experiment (2010)

Καλη ταινια και σε προβληματιζει αρκετα θα ελεγα.

6/10

δες το γερμανικο που λεει και ο απο πανω! πολυ καλυτερο απο την αμερικανια την αλλη

• Like 2
Δημοσ.

^ όπως λέει και ο spect δες το γερμανικο πολύ ανώτερο...

Mimic 4/10

τον ορισμό horror δεν τον υποστηρίζει -για εμένα- καθόλου....

When Harry Meet Sally....  8/10

πολύ ωραία ρομαντική ταινία ,εξυπνες ατάκες(Crystal) και μια προσποίηση οργασμού(Ryan) :P ...πιστεύω οτι και για τους δύο πρωταγωνιστές (Ryan,Crystal) ήταν και η καλυτερή τους ταινία.... 

Δημοσ.
Il mostro 1994

http://www.imdb.com/title/tt0110570/

13146896.jpgIl%20mostro.jpg

Τι γινεται οταν ενας φουκαριαρης στοχοποιειται απο τις Αρχες,κατα λαθος,ως κακοποιος?

Μια απλη κωμωδια απο σεναριακης και σκηνοθετικης αποψης απογειωνεται απο το χαρισματικο Μπενινι.

Aξεχαστη.

Δημοσ.

True Story

Ψάχνοντας για μια ανάλαφρη ταινιούλα να περάσει η ώρα, έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτήν. Βλέπω Jonah Hill και James Franco, δεν διαβάζω τίποτα άλλο και τη βάζω έτοιμος για γέλια και καφροκαταστάσεις. Με πήρε κάνα δεκάλεπτο, στο οποίο προσπαθούσα να βρω κάτι αστείο και να γελάσω με το ζόρι (!), μέχρι που κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και προσγειώθηκα. Δεν είναι καθόλου άσχημη ταινία. Όχι τίποτα φοβερό, ούτε καμιά ουαου ανατροπή. Κυλάει σχετικά ομαλά και ευχάριστα. Με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, μιας και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Κάνεις και μια προσωπική έρευνα μετά την ταινία, μαθαίνεις τί είχε γίνει στ' αλήθεια και "ολοκληρώνεται" η εμπειρία.

6.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Μια κωμωδια που παιζει τωρα στις αιθουσες με μια ξανθια δεν θυμαμαι πως λεγετε που παιζει και ο λεμπρον και ο τζον σενα πολυ καλο χιουμορ ευστοχο  χωρις αηδιες και χοντραδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...