bluesattack Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 lucy http://www.imdb.com/title/tt2872732/ Mου αρεσε αρκετα , εχω ομως και ενστασεις και μια απο αυτες ειναι η διαρκεια της ταινιας, θεωρω οτι ηταν μικρη και τελικα εβλαψε την ταινια, την εκανε να μοιαζει με ξεπετα οπου προσπαθουσε να συνδυασει το ''επιστημονικο'' με την δραση και το εντυπωσιακο (?) φιναλε. Το ανθρωπινο κεφαλαιο http://www.imdb.com/title/tt2465578/ Ωραια ταινια.Μπορει να σερβιριστει και σαν ορεκτικο πριν το wild tales
Arikado Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τed 2 απιστευτη κομωδια με πολυ γελιο.ο seth mcfarlane για αλλη μια φορα εγραψε.δν ειναι σαν την πρωτη αλλα την ξαναβλεπα ευχαριστως.ακομα και με το καφρικο χιουμορ περναει τα μηνυματα της. 6,5/10 απο μενα.
dimitris21gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Είδα και εγώ το time lapse. Αρκετά καλό. Μου αρέσουν οι ταινίες που παίζουν με τον χρόνο. Στο συγκεκριμένο με χάλασε λίγο το τέλος. Αν κάποιος κατάλαβε τι ακριβώς παίχτηκε ας το γράψει σε spoiler ή να μου στείλει ένα pm!
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Furious 7 πολυ καλό για το είδος αλλά δεν είμαι φαν του είδους. 6.5 Danny Collins ενδιαφέρον και προτοτυπο στορυ δοσμενο ομως σε στάνταρ κοινωνικό feel good family πακέτο. 6
Speculoos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τρεις ταινίες αυτή τη βδομάδα, χρονολογικά όπως τις είδα Ιnside out Το περασμένο Σάββατο είδα την νέα ταινία της Pixar που μας άφησε στεγνούς πέρσι αν και καλύτερα γιατί τελευταία το είχε παρακάνει με τα sequel/prequel για τερατάκια, αεροπλανάκια, αυτοκινητάκια. Πρωτότυπη λοιπον ιδέα για την Pixar ύστερα από καιρό αν και η έμπνευση έχει ξαναπαίξει στη δεκαετία του 80 με το animation των παιδικών μας χρόνων Ήταν μια φορα...το σώμα και με το αμερικάνικο sitcom Herman´s head. Περνάς πάντως πολύ καλά στην αίθουσα έχει και το (λίγο φτηνό) συναίσθημα που θα σε κάνει να δακρύσεις (αλλά όχι να πλαντάξεις όπως στο πρώτο δεκάλεπτο του Up) το οποίο στηρίζεται στο ίδιο τρικ με το toy story, δηλαδή στις αναμνήσεις και στις οικογενειακές στιγμές, αλλά ύστερα από λίγο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο ώριμο όσο το Up και το Wall-E. Στο sequel (στάνταρ θα υπάρχει) περιμένω να δω περισσότερο τα "συναισθήματα" κι άλλων ανθρώπων όπως είναι στο τρέιλερ της ταινίας. Πάντως πιο πολύ το χαίρονται οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ενώ εντύπωση μου έκανε ότι δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποιο δεκάχρονο που να του άρεσε ή έστω να του άρεσε πιο πολύ από κάποιο άλλο animation. Ένα 8αράκι πάντως το αξίζει. PS: Κλασικά υπάρχει και ένα short film animation στην αρχή. Σε αυτή την περίπτωση, το Lava (δεν είμαι πολυ σίγουρος για τον τίτλο) είναι απλά χάσιμο χρόνου. Από τις χειρότερες προσπάθειες της Pixar. Furious 7 To popcorn της εβδομάδας, κλασική συνταγή με δράση και φουλ υπερβολή (και Μισαντέι ), μου άρεσε πάντως περισσότερο το 6 ίσως γιατί κράταγα μεγαλύτερο καλάθι, τόσο λόγω σχολίων όταν είχε βγει στις αίθουσες όσο και γιατί όλοι έλεγαν ότι είχαν ραγίσει τα πατώματα με το φινάλε-αφιέρωμα στον Paul Walker (δε ράγισαν). Εξαράκι λοιπόν και πάμε για άλλα. Οικογένεια Μπελιέ Χτες είδα τη γαλλική ταινία με την αγροτική οικογένεια κωφάλαλων των οποίων η κόρη και ακούει και μιλάει και παίζει το ρόλο του συνδέσμου με τον υπόλοιπο κόσμο. Πρέπει όμως να πάρει την απόφαση να τους αφήσει για να ακολουθήσει σπουδές στο τραγούδι. "Κλασικός" γαλλικός κινηματογράφος χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές σε μια ταινία που μου φάνηκε ασυντόνιστη και χωρίς σύνδεση αρχικά αλλά στο τελευταίο μισάωρο πρέπει να έχετε κοντά κανά πακετάκι με χαρτομάντηλα. Δεν μου άρεσε πάντως η πιτσιρίκα-Γιάννης Βαρδής η οποία όντως είναι τραγουδίστρια (έχει βγάλει και ένα χιτάκι, το Jour 1) η οποία έγινε γνωστή από το γαλλικό The Voice και πήρε και το Cesar για τον ρόλο στην ταινία. Εφταράκι χαλαρά ειδικά αν τη βλέπετε τη ταινία με το ταίρι σας, θα την εκτιμήσετε και περισσότερο.
Arwindan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Site: TheClient (1994) Παρόλο που η Susan Sarandon και ο μικρός παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους, ο Tommy Lee Jones χαλάει όλο το κλίμα παίζοντας για άλλη μια φορά έναν εντελώς κλισέ χαρακτήρα. 6/10
WorLogik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1979) Ολο το πληρωμα ενα ματσο απο καθυστερημενοι (ποσο μαλλον επιστημονες, λογικοι και σοβαροι ανθρωποι), με τους οποιους ουτε μεχρι το περιπτερο δεν πας. Αξιζει να δεις τη ταινια μια φορα... 4.5/10
george_gr1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Eιδα σημερα το 50 shades of Grey Περιμενω πως και πως το... θαψε το σεναριο. Γελαω και μονο στην σκεψη! Πραγματικα η ταινια το μονο που δειχνει ειναι ποσο χαμηλα μπορει να πεσει μια γυναικα για το χρημα.
badweed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1979) Ολο το πληρωμα ενα ματσο απο καθυστερημενοι (ποσο μαλλον επιστημονες, λογικοι και σοβαροι ανθρωποι), με τους οποιους ουτε μεχρι το περιπτερο δεν πας. Αξιζει να δεις τη ταινια μια φορα... 4.5/10 ιεροσυλε !!! μηπως ειδες το aliens το τγια ; (γιατι και στο 2 , αν και λειπει κατι απο το στοιχειο του αιφνιδιασμου και αν εξαιρεσουμε κατι κουραστικα τραβηγματα για εκεινο το παλιοκοριτσο -που δεν θυμαμαι τι εγινε και δεν ξαναεμφανιστηκε ενω η ριπλει το πηγε το γραμμα αλλη μια φορα - , το περιβαλον αποζημιωνει οποιες προσδοκιες ) και αυτο απο 19-- αρχιζει και εχει ενα εννιαρι στα δυο τελευταια ψηφια της χρονολογιας ... λεω μηπως καπου μπερδευτηκες ουφ ! συγχυστηκα ! το βαζω να το ξαναδω . 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1979) Ολο το πληρωμα ενα ματσο απο καθυστερημενοι (ποσο μαλλον επιστημονες, λογικοι και σοβαροι ανθρωποι), με τους οποιους ουτε μεχρι το περιπτερο δεν πας. Αξιζει να δεις τη ταινια μια φορα... 4.5/10 3
WorLogik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1986) 1/10 Δυομιση ωρες χαμενες. Το hollywood θα επρεπε να δινει αποζημιωσεις. Πειτε μου σας παρακαλω οι αλλες δυο ταινιες (1992 και 1997) λενε?...
daPro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1986) 1/10 Δυομιση ωρες χαμενες. Το hollywood θα επρεπε να δινει αποζημιωσεις. Πειτε μου σας παρακαλω οι αλλες δυο ταινιες (1992 και 1997) λενε?... πριν 30 χρονια που εγινε ηταν η sci fi ταινιαρα..
the marauder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1986) 1/10 Δυομιση ωρες χαμενες. Το hollywood θα επρεπε να δινει αποζημιωσεις. Πειτε μου σας παρακαλω οι αλλες δυο ταινιες (1992 και 1997) λενε?... Τα κριτήρια αν μας αρέσει μια ταινία είναι σίγουρα υποκειμενικά .Υπάρχουν όμως και κάποια αντικειμενικα.Ένα από αυτά είναι η διαχρονικότητα.Το γεγονός ότι μιλάμε ακόμα ,μετά από 40 χρόνια ,για αυτές τις ταινίες,μιλάει από μόνο του.Το ότι λοιπόν δεν σου αρέσουν αυτές οι ταινίες,αν και σεβαστό,λέει περισσότερα για σένα παρά για τις ταινίες. 6
WorLogik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υπαρχουν ταινιες σε παγκοσμια κλιμακα που βγηκαν πριν απο 40 χρονια αλλα αν τις δεις σημερα θα πεις μπραβο! Τη να πεις για τα Allien series?? Που σε σοβαρη αποστολη αντι για επιστιμονες εχεις ενα ματσο απο ουρακοτανγκους. Σκηνες και σεναριο που δεν βγαζει νοημα. Αλλα αυτο απλα αποδεικνυει το γεγονος οτι η κατανοηση/λογικη του κοσμου ανεκαθεν χειραγωγοταν. Και το hollywood επαιζε αυτο το ρολο, οπως και σημερα αλλωστε. Υποβαθμιση της κατανοησης/λογικης του ανθρωπου.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Alien (1986) 1/10 Δυομιση ωρες χαμενες. Το hollywood θα επρεπε να δινει αποζημιωσεις. Πειτε μου σας παρακαλω οι αλλες δυο ταινιες (1992 και 1997) λενε?... Πολύ καλύτερες. Δες τες. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις