Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mad max: fury road

Εξαιρετικό! Από τα καλύτερα remake που έχουν γίνει. Του βάζω 8.

Terminator Genisys

Μου άρεσε πάρα πολύ. Μετά από τα ανυπέρβλητα 1 και 2, το καλύτερο της σειράς. Είχε βέβαια διάφορα θεματάκια αλλά χάρηκα 2 ώρες στο σινεμά πάρα πολύ. Του βάζω 8.

Spy

Τρελή (για τα γούστα μου) κωμωδία. Ιδιαίτερα επειδή δεν ήξερα τι θα δω, βαριόμουν, το έβαλα στην τύχη και ήλπιζα να είναι κάτι υποφερτό για να περάσω την ώρα μου. Με ξετρέλανε. Του βάζω 8 γενικά (αν το βαθμολογούσα για κωμωδία θα του έβαζα 10άρι).

Kapringen

Πολύ καλή ταινία που σε βάζει σε κλίμα και είναι ρεαλιστική χωρίς φανφάρες και ταρζανιές.

Της βάζω ένα άνετο 7.

• Like 2
Δημοσ.

fast and furious 7

Ειπα να βαλω να δω μια χαλαρη-ανουσια ταινια αλλα αυτο το πραγμα δεν το περιμενα.Για μενα με διαφορα το χειροτερο απ'ολα και ισως η χειροτερη ταινια που εχω δει φετος.Πραγματικα δεν περναγε η ωρα.Ηταν να παω και cinema να την δω αλλα απο καποιες συγγυριες δεν ετυχε.Ευτηχως δηλαδη γιατι θα εκλαιγα τα λεφτα μου.

1/10

Δημοσ.

La Grande Bouffe (1973)

http://www.imdb.com/title/tt0070130/

cover1vtv_rpqhxxh.jpg

Ιδιαιτερη ματια γυρω απο τα βασικα παθη και τις αδυναμιες του ανθρωπου,οταν αποφασιζει να σπασει τα κοινωνικα δεσμα του.

Αναμφισβητητα μια αξεχαστη σατιρικη ταινια,αμφιλεγομενη για την εποχη της.

Δειτε την νηστικοι και γκαβλωμενοι για την Απολυτη εμπειρια!

:devil:

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Trainwreck [3.5/5]

Μια άσεμνη ρομαντική κωμωδία άκρως ελκυστική, που δεν φοβάται να πάρει τον εαυτό της στα σοβαρά εκεί που πραγματικά αυτό μετράει, αλλά και να γίνει γλυκιά όταν χρειάζεται.

http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/07/trainwreck-355.html

Δημοσ.

@momotis Ενδιαφερουσες ταινιες βλεπεις, πρεπε να το παραδεχτω

τις βλέπει μαζι με την γυναίκα του που είναι σε ενδιαφέρουσα

καλό ε ?  :-)  :-D 

• Like 3
Δημοσ.

@momotis Ενδιαφερουσες ταινιες βλεπεις, πρεπε να το παραδεχτω

Σχολη Καλων Τεχνων αδερφε. :-D

Tα βλεπεις ολα πιο απλα..

nTCclGU.gif

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: ItCould Happen to You (1994)

Βαρετή ακόμη και για το είδος της. Ήταν σαν να την είχα ξαναδεί καμία εκατοσταρία φορές.

4/10

Δημοσ.

Before we go 2014

Εξαιρετικό το screenplay (ασχέτως εάν ο Evans έκανε τον χαρακτήρα του λίγο παραπάνω ήρωα από ότι ήταν στην πραγματικότητα ).

Δημοσ.

Romance με λίγο Comedy και Drama 

Πολύ καλό εργακι. Με τα κλισέ του βέβαια (λίγα) αλλά πολύ καλοστημένο και γρήγορο χωρίς να κάνει κοιλιά. Προτεινόμενο, βλέπεται άνετα και 2η φορά.

Να το αποφύγουν φρεσκοχωρισμενοι και απογοητευμενοι !! 

7,6/10

Δραματική νεανική κομεντί..

Η αλήθεια είναι πως το είδα για την Εμμα πιο πολύ μιας και για κάποιο λογο δεν με ενθουσίαζε η συγκεκριμένη ταινία. Δεν είναι άσχημη άλλα είναι υπερτιμημένη. Δεν είναι για 8 που έχει στο imdb και καταλαβαίνω οτι έχει τόσο για το θέμα πιο καταπιάνεται. Βλέπεται άνετα όμως και δεν κουράζει.

7/10

• Like 1
Δημοσ.

La Grande Bouffe (1973)

http://www.imdb.com/title/tt0070130/

Ιδιαιτερη ματια γυρω απο τα βασικα παθη και τις αδυναμιες του ανθρωπου,οταν αποφασιζει να σπασει τα κοινωνικα δεσμα του.

Αναμφισβητητα μια αξεχαστη σατιρικη ταινια,αμφιλεγομενη για την εποχη της.

Όταν την είχα πρωτοδεί ταλαντευόμουνα ανάμεσα στην αηδία - την καύλα- και το τι σκατά θέλει να πεί.

Ειδικά για μας -τη γενιά που ανδρώθηκε μέσα στη χούντα- παραήταν σοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Child 44

Το σεναριο καλο ηταν, η εικόνα επίσης καλη αλλα οι προφορες δεν βοήθησαν...

Dark was the night

Καλο build-up αλλα το cgi στο τέλος το κατάστρεψε (σχεδόν)

Επεξ/σία από viper2005
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...