Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Inception 8/10  -   παιζει τωρα στο σταρ !

Εργαρα ,

επισης ο ντικαπριο οσο δεν μου αρεσε οταν ξεκινησε τοσο μου αρεσει τωρα , ηθοποιαρα  απο τους λιγες  !

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε και βλέπετε όλο γερμανικές; Υπάρχει τέτοια εντολή στο νέο μνημόνιο; :P

Το whoamΙ πάντως πολύ

ωραίο.

Όταν ακούω τη λέξη μν*μ*νιο κάτι με πιάνει. Μην ξανά γίνει αυτό παρακαλώ.

Θα καταλήξω σε νευρολογική κλινική.

Ex Machina

πως λέμε time lapse που είπα πιο πάνω? Όλα αντίθετα.

8.5 /10

Πώς σου άρεσε τόσο αυτό, δεν καταλαβαίνω. Βέβαια γούστα είναι και δεν μπορώ κάτι σε αυτό αλλά εμένα με κούρασε. 8,5 δεν θα έβαζα αλλά ένα δίκαιο 8/7,9 θα το έβαζα.

Το time-lapse εντάξει, δεν το λες για όσκαρ ή ΑΑΑ τίτλο ( :Ρ ) αλλά βλεπόταν νομίζω ευχάριστα. Ή τουλάχιστον δεν με κούρασε.

Inception 8/10 - παιζει τωρα στο σταρ !

Εργαρα ,

επισης ο ντικαπριο οσο δεν μου αρεσε οταν ξεκινησε τοσο μου αρεσει τωρα , ηθοποιαρα απο τους λιγες !

Και να φανταστείς ακόμα όσκαρ δεν έχει πάρει το παιδί. Νομίζω το κάνουν επίτηδες. Των βάζουν να βγάζει ταινιάρες αλλά του 'ψήνουν και το ψάρι στα χείλη' :Ρ
Δημοσ.

Και να φανταστείς ακόμα όσκαρ δεν έχει πάρει το παιδί.

Παίρνοντας ως δεδομένο, χάριν τής συζήτησης, ότι το oscar αντικατοπτρίζει την αξία τού ηθοποιού - άρα δεν απονέμεται με το τσουβάλι - θεωρώ ότι υπάρχουν δεκάδες, πολύ αξιολογότεροι ηθοποιοί που δεν έχουν πάρει ακόμα. Κακός ίσως δεν είναι ο DiCaprio - εμένα δε μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, αλλά γούστα είναι αυτά - όμως με τίποτα δε θα μού έκανε εντύπωση, αν δεν έπαιρνε και ποτέ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δυσανάλογα καλές ταινίες, συγκριτικά με το πόσο καλά έπαιξε ο ίδιος σ' αυτές.

• Like 3
Δημοσ.

Ο προλαλήσας έχει δίκιο για εμένα, δυστυχώς το ίδιο πιστεύω και εγώ για τον DiCaprio. Εννοείται πως στην εποχή του Τιτανικού δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου, αλλά στη συνέχεια έμπλεξε (ή μήπως τον επέβαλαν; ) με τον Scorsese και έπαιξε σε πολλές αγαπημένες μου ταινίες, γενικά έχει παίξει σε εξαιρετικές δουλειές. Και ενώ τον συμπάθησα, δυστυχώς δεν βλέπω κάτι το εξαιρετικό επάνω του από υποκριτικής πλευράς.

• Like 1
Δημοσ.

Inception 8/10 - παιζει τωρα στο σταρ !

Εργαρα ,

επισης ο ντικαπριο οσο δεν μου αρεσε οταν ξεκινησε τοσο μου αρεσει τωρα , ηθοποιαρα απο τους λιγες !

Πολυ σωστος!! Ειδικα στον Τιτανικο που τον ειδα πρωτη φορα ηθελα να σπασω το VHS.
  • Like 1
Δημοσ.

A tale of two sisters

Προσπαθησα να τη δω παλιοτερα αλλα κοιμηθηκα στη μεση...

Τωρα απλα δεν κοιμηθηκα και αλλαξα ταινια.

Seven Psychopaths

Ειναι λιγο οτι να' ναι φαση αλλα δε βαριεσε και περνας ανετα ενα 2ωρο

Δημοσ.

Και να φανταστείς ακόμα όσκαρ δεν έχει πάρει το παιδί. Νομίζω το κάνουν επίτηδες. Των βάζουν να βγάζει ταινιάρες αλλά του 'ψήνουν και το ψάρι στα χείλη' :Ρ

Ωραίο συντακτικό όπως λέμε ''των βγάζουν να βάζει''  B)

το λοιπόν , δεν είναι κακός , αντιθέτως εξελίχθηκε σε πολύ καλό ηθοποιό , δεν είναι τυχαιο οι ταινίες που εχει παίξει ,  τίποτα δεν είναι τυχαίο όποιος δουλεύει κ εχει ταλέντο ανταμείβεται και η ανταμοιβή δεν είναι μόνο τα όσκαρ αλλα και τα εκατομυρια που βαζει στην τσεπη του , τα βάζουν βεβαια και ενα σωρό άλλοι φλουφλιδες που έχει γεμίσει το χολιγουντ αυτός τουλάχιστον  τα αξιζει ! μια χαρά ηθοποιός είναι ,  από τους πολύ καλούς της γενιάς του ..

Δημοσ.

Who Am I

Tο πήγαινε για Fight Club αλλά στο τέλος αποφάσισε να το πάει για Ususal Suspects. 

Περνάει η ώρα ευχάριστα όμως. 6,8/10

• Like 2
Δημοσ.

Who Am I

Tο πήγαινε για Fight Club αλλά στο τέλος αποφάσισε να το πάει για Ususal Suspects. 

Περνάει η ώρα ευχάριστα όμως. 6,8/10

την ειδα μολις τωρα!Η αληθεια πολυ ειπαν(νομιζω εδω το ειδα) οτι ειναι για 8-8,5! καλη ταινια και χαβαλε ειχε κτλ αλλα εως εκει!απλα για να περασει το σχεδον 2ωρακι ωραια 7/10 απο εμενα

The Imitation Game

http://www.imdb.com/title/tt2084970/

δεν εχω λογια για να την περιγράψω, θα πω μόνο ότι μου άρεσε πάρα πολύ.

9/10

προσωπικα το εβαλα για να το δω λογο της βαθμολογιας δεν καταφερα ποτε να το δω ολο γιατι κουρασε ασχημα!Οτι χειροτερο εχω δει φετος...γνωμες ειναι αυτες βεβαια!

Δημοσ.

Revolution OS (2001)

Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του GNU, του linux και του ελεύθερου λογισμικού γενικότερα!

Μιας και είμαστε σε τεχνολογικό forum θα ενδιαφέρεστε οπότε το προτείνω!

Δημοσ.

Crime, Drama, Romance .όπως λέει και στο IMDB και είναι!

Αγγλικό (gangστερικο) χιούμορ με μια δόση υπερβολής σε σημεία και σουρεαλισμού. Η ταινία καταφέρνει να σε βάλει στη θέση των πρωταγωνιστών και βγάζει αρκετό άγχος/ένταση κατά της διάρκεια της. Βλέπεται άνετα και χωρίς διάλειμμα! 

Ο τίτλος λίγο άκυρος...μετά την εισαγωγή της ταινίας...

7,2/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mr. Nobody

Butterfly effect, διαφορες πιθανες πραγματικοτητες, μπλεγμενα με δραμα και ρομαντισμο...

7,5/10

Επεξ/σία από crom291
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...