Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: SevenPsychopaths : Μια παρα πολυ ωραια ταινια! Ο τιτλος της μαρτυραει την ειδια την πλοκη της ταινιας αφου περιστρεφεται γυρω απο την ζωη μερικων ψυχοπαθων. Η βασικη 3αδα των ηθοποιων μαζι με τον Harleson ειναι φοβεροι!  7,5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Imitation Game

http://www.imdb.com/title/tt2084970/

δεν εχω λογια για να την περιγράψω, θα πω μόνο ότι μου άρεσε πάρα πολύ.

9/10

Θα διαφωνησω. Η ταινια το μονο που με εκανε να σκεφτω ηταν " καπου το εχω ξαναδει αυτο". 

No offense

Δημοσ.

Θα διαφωνησω. Η ταινια το μονο που με εκανε να σκεφτω ηταν " καπου το εχω ξαναδει αυτο". 

No offense

δεν είναι κακό να διαφωνούμε.

μου άρεσε όμως ότι ήταν μια πραγματική ιστορία, και ότι οι ηθοποιοί απέδωσαν πολύ καλά στο ρόλο τους (δε νομίζω να διαφωνεί κανεις σε αυτό). Δεν είναι ταινία που περιμένεις εκπλήξεις, αλλά αυτό είναι λογικό καθώς ειναι πραγματική ιστορία.

Συνεπώς για μένα ειναι καλή ταινία, για κάποιον άλλο ίσως και να μην ειναι. γούστα ειναι αυτά (η ίδια συζήτηση έχει γίνει 3-4 σελίδες πίσω).

• Like 1
Δημοσ.

Terminator: Genisys

Πολύ κάτω των προσδοκιών μου, και να φανταστεί κανείς δεν περίμενα και ποιός ξέρει τί. Όλα πολύ "λίγα" και φτιαγμένα στο πόδι, ενώ το casting αποδείχτηκε ανεπαρκές (για να μην πω απαράδεκτο). Το δε CGI που καλώς ή κακώς θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση, δυστυχώς πολύ ψεύτικο, ειδικά οι σκηνές με τα ελικόπτερα είναι επιεικώς για γέλια. Η Ντενέρις υπερβολική και χωρίς να πείθει, ο Καιλ Ρις τη μια "γ@μάω" την άλλη 17χρονο, ο Άρνι καλούτσικος αλλα, let's face it, γέρασε, και όσο για τον Τζον, σπάνια βλέπεις τόσο άκυρη φάτσα σε ρόλο-κλειδί σε ναυαρχίδα ScIFi.   

Αλλά ο πιό αδύναμος κρίκος της ταινίας είναι το ίδιο το σενάριο: αδικαιολόγητα μπορδουκλωμένο σε απίστευτο βαθμο, να κάθεσαι να σκέφτεσαι σε ποιό timeline είσαι και γιατί. Τις τρύπες συνήθως τις παραβλέπω καλοπροαίρετα γιατί έχω συναίσθηση τί σημαίνει σινεμα, αλλά εδώ μπορείς να τις παραβλέψεις όσο μπορείς και το αδαμαντωρυχείο Mir. Οι διάλογοι, με εξαίρεση κα'να δυό πετυχημένα αστειάκια, επιπέδου agents of shield και πολύ βάζω.

Και κάτι που σκέφτηκα βγαίνοντας: αν το Τ3 δεν είχε τόσο ΧΑΛΙΑ casting, παίζει και να μου φαινόταν καλύτερο, γιατί εκεί ήταν που έπασχε πραγματικά.

Αν δεν είχα πάει περιμένοντας κάτι πολύ καλύτερο ίσως και να 'εβαζα κάτι παραπάνω, αλλά έτσι όπως είναι τώρα, ένα 3,5-4/10 και πολύ του.

Δημοσ.

The longest ride

Αλλο ενα εργο βασισμενο στο βιβλιο του νικολας σπαρκς. για οσους εχουν διαβασει τα βιβλια του, με το πιο δημοφιλεστερο το notebook     ο σπαρκς κυμαινεται παντα στην ιδια κατευθυνση,δηλ ρομανς αρκετο, με δραμα προς το φιναλε και ανατροπη.Αυτο το εργο δε διαφερει απ τις υπολοιπες δουλιες του.  Eχοντας διαβασει το βιβλιο ,περιμενα πως η μεταφορα στην μεγαλη οθονη  δε θα ταν τοσο καλη.Η προηγουμενη ταινια The best of me    που βγηκε τα χριστουγεννα στο σινεμα ηταν απογοητευση.

Το εργο  ομως ναι ηταν εκπληκτικα καλο.Η μπριτ ρομπερσον ηταν το ιδιο γλυκια και συμπαθης οπως στο Tomorowland    και η χημεια της με τον συμπρωταγωνιση της ως love interest εδεσε καλα.
Την παρασταση ομως εκλεψε ο αλαν αλντα ως ο ηλικιομενος στην ιστορια.
Η ταινια παρουσιαζει 2 ιστοριες ζευγαριων .Τη μια στο παρον, και την αλλη στο μακρυ παρελθον .Η δευτερη ηστορια ηταν πιο ενδιαφερουσα και εμιαζε αρκετα με το notebook    .Το εργο μη τη αλλο ηταν πολυ αισθηματικο. και ειπηρχε αυτη  η συγκινηση προς το φιναλε,αν και σε καπια σημεια,   το βρηκα λιγο  cheesy 
Η μουσικη, φωτογραφια, και σκηνοθεσια ηταν εξαιρετικη συν τις ωραιες ερμηνειες .
Για οσους τους αρεσουν αυτου του ειδους τα εργα,η ταινια δεν απογοητευει,και ηταν απ τις λιγες φορες πιστευω που ενα εργακι εμεινε πιστο στο βιβλιο.
Δημοσ.

True story 2015

Παρόλο που ηταν αργό δεν ηταν κακο. Επίσης, μου άρεσε η σκηνή με την γυναίκα του δημοσιογράφου αλλα μου άρεσε ακομα περισσοτερο η ειρωνία στους τίτλους τέλους...

=]

Δημοσ.

Mad Max:Fury road.

Απρόσμενα φρέσκο, γκαζιάρικο και εντυπωσιακό. Στυλιζαρισμένο, αλλά χωρίς να είναι υπερβολικά επιτηδευμένο, με κράτησε στην πρίζα. Από τις πιο καλές περιπέτειες που είδα τελευταία.

Από τις λίγες ταινίες που δεν καταλαβαίνεις με τίποτα ότι πέρασαν (τόσο γρήγορα και ευχάριστα) 120 λεπτά βλέποντας την.

Δημοσ.

Link.png Site: timelapse

Κάτω του μετρίου 4.5. 

Ενδιαφέρουσα υπόθεση αλλά κακή εκτέλεση. Υπόθεση δοσμένη με ερασιτεχνικό τρόπο, κακό script, αδιάφορη σκηνοθεσία κάκιστες ερμηνείες. Ίσως αν κριθεί ως low budget movie αξίζει το 6 που έχει στο imdb αλλά δεν την κρίνω υπό αυτό το πρίσμα. 

Η ταινία έχει πάρει 16 βραβεία οπότε ο υπόλοιπος κόσμος ίσως βλέπει κάτι που δεν μπόρεσα να δω εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε και βλέπετε όλο γερμανικές; Υπάρχει τέτοια εντολή στο νέο μνημόνιο; :P

Το whoamΙ πάντως πολύ ωραίο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...