Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις είδα το The Descendants και μπορώ να πώ οτι βαρέθηκα. Δεν ήταν άσχημη ταινία και πιστεύω πως θα αρέσει αρκετά. Αλλα εμένα δεν κατάφερε να με κρατήσει. Κανονικά αξίζει ένα 7/10. Εγω όμως δεν κέρδισα κάτι που την είδα και δεν θα την προτινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδα το Hugo του Martin Scorcese. Μου άρεσε και θα έβαζα άνετα 8/10. Η εξέλιξη είχε πολύ ενδιαφέρον και η ώρα πέρναγε πολύ ευχάριστα. Βέβαια ο Scorcese έχει κάνει και καλύτερες αλλά η συγκεκριμένη ξεπερνάει το μέσο όρο.

τι εννοεις?

ποιο βιαιο, ποιο σκοτεινο, περισσοτερο σεξ χωρις καμια λογικη, ιδια τοποθεσια, κορωνες

στα +

καλυτερη φωτογραφια, cafe racer, και περισσοτερα λεφτα για ρουχισμο

δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ξαναγυρισανε...

Johnny Depp

Η περίπτωση του Johnny Depp είναι ιδιάζουσα. Χωρίς να είναι εντελώς ατάλαντος πρόκειται για έναν πολύ μέτριο και περιορισμένου ρεπερτορίου ηθοποιό ο οποίος όμως παρότι ήταν όμορφος και δημοφιλής στα κοριτσάκια (και σε κάποια αγοράκια) και θα μπορούσε κάλιστα να επιλέξει τον γνωστό δρόμο του glamour και των κοιλιακών (όπως ωραία περιέγραψε κάποιος φίλος πριν) επέλεξε τον δύσκολο δρόμο είτε των πιο δύσκολων ταινιών (Arizona Dream, The Brave, The Man who cried, Fear and Loathing in Las Vegas, What's Eating Gilbert Grape), είτε κάποιων ημί-mainstream ταινιών (κυρίως του Barton). Με αυτή του τη πορεία κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς (μαζί και εμένα) και να πείσει ότι όντως είναι ταλαντούχος. Ομολογώ ότι κάποτε ήταν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς (Blow, Fear and Loathing, Donnie Brasco, From Hell, Ninth Gate, Fear and Loathing ήταν ταινίες που πάντα εκτιμούσα), παρατηρώντας τον πλέον αποστασιοποιημένα να επαναλαμβάνει τη γνωστή καρικατούρα-ερμηνεία καταλαβαίνω όχι ότι πλέον δε κάνει σωστές επιλογές αλλά ότι πάντα ήταν μια μετριότητα καμουφλαρισμένη σε ποιοτικές ταινίες. Είναι σίγουρα καλός σε ρόλους που πουλάνε τρέλα και βγάζουν γέλιο, παγώνω και μόνο στην ιδέα να τον φανταστώ σε κάποιον απαιτητικό δραματικό ρολο. Σέβομαι ότι δεν επέλεξε τον εύκολο και mainstream-δρόμο προς τη δόξα, δε ξεγελιέμαι πλέον όμως όσον αφορά τις πολύ περιορισμένες ερμηνευτικές δυατότητες.

5/10

Να σαι καλά DeadOrganPlayer που τα έγραψες αναλυτικά και δεν χρειάζεται να τα γράψω εγώ. Για μένα είναι από τους πιο υπερτιμημένους ηθοποιούς, αν και θεωρώ ότι ταλέντο είχε. Οι επιλογές του απαράδεκτες, η ταύτισή του με την επαναληπτικότητα του Μπάρτον νομίζω τον κατέστρεψε (αυτό ήταν το... ποιοτικό του κομμάτι την τελευταία δεκαετία), ενώ ακόμα και στις καλές του εποχές δεν άφησε κάποια ερμηνεία-ορόσημο, κάποια τεράστια και συγκλονιστική στιγμή που να μνημονεύεται. Η καλύτερη ερμηνεία του θεωρώ ήταν στο Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας, αλλά δε θα έμπαινε ούτε στις Top-40 all-time αγαπημένες ερμηνείες. Είναι ενοχλητικό το ότι αρέσει τόσο στον γυναικείο πληθυσμό από τον οποίο θεωρείται και από τους καλύτερους ηθοποιούς ever, ήμαρτον.

Όσον αφορά τη σύγκριση με Νόρτον, είναι τουλάχιστον αστεία. Ερμηνεία που απλά να μπορεί να συγκριθεί με την 25η Ώρα ο Ντεπ δεν έχει κάνει.

Στο θέμα, είδα το Crazy Stupid Love, αναζητώντας ακριβώς αυτό που ήταν, και λόγω αυτού μου άρεσε. Σαν βαθμολογία 6/10, αλλά αυτό είναι καλό για το είδος της χαζοκωμωδιούλας,. Ο Γκόσλινγκ είναι απόλαυση, έλιωσα με το γελάκι στο "Keep It in the Family".

ποιο βιαιο, ποιο σκοτεινο, περισσοτερο σεξ χωρις καμια λογικη, ιδια τοποθεσια, κορωνες

στα +

καλυτερη φωτογραφια, cafe racer, και περισσοτερα λεφτα για ρουχισμο

δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ξαναγυρισανε...

ειναι προφανες οτι το ξαναγυρισαν για να το δουν οι αμερικανοι...

παντως βια,σκοταδι,σεξ νομιζω οτι ηταν ολοιδια...για εμενα το αμερικανικο ηταν ψιλοκαλυτερο σε ολα τα σημεια, απλα για καποιον που εχει δει το οριτζιναλ, ουσιαστικα μιλαμε για την ιδια ταινια και δεν υπαρχει λογος να τη ξαναδει τοσσο συντομα...

We Need to Talk about Kevin

Η ταινία που με έκανε να αναρωτηθώ τι θα έκανα αν έσπερνα εγώ τέτοιο παιδί... (Πείτε μου οτι δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτηκα.) Μου άρεσε πολύ και η εμφάνιση της Swinton αλλά κυρίως του παιδιού που έπαιζε τον Kevin στην πιο πρώιμη ηλικία. Το παιδάκι είχε ένα ύφος που διαπερνούσε την οθόνη, έμπαινε μέσα στο μυαλό μου και το γαμ****σε. Με σύγχισε λίγο το τέλος μόνο, χωρίς να ξέρω γιατί.

One Day 2011

ξεκινησε αρκετα καλα, λεω οκ μια καλη ταινια. δεν θα την βαλω στην συλλογη μου απλα θα την διαγραψω οταν τελειωσει. ελα μου ντε....

δεν το περιμενα να ειναι τοσο συναισθηματικη. ειδαμε ολη την ζωη τους, 15 ιουλιου καθε χρονο απο το '88 και μετα. καπου στο '90

ο ντεξ καταστραφηκε, επερνε σιγουρα ναρκωτικα. το 2000+ ωριμασε. πρεπει να πω οτι πετυχαν πολυ καλα τις δεκαετιες, το ντυσιμο το στυλ

και το πως επιδρασε ο χρονος και στους δυο. ηταν συγκλονιστικο. ενω ο ενας ανεβαινε ο αλλος καταστρεφοταν τελειως. εκανε ο ντεξ παιδι με την συλβι που στην πραγματικοτητα δεν το ηθελε, τον παρατησε για τον κολλητο του στο πανεπιστημιο. αυτο ειναι τραγικο. η anne hathaway μετα το 2000 ηταν πολυ καλυτερη σε ολους τους τομεις. λιγο ακυρο, πως ειναι ετσι; πριν κατι μηνες που ειχα δει το love and other drugs δεν ηταν ετσι. αδυνατισε; κατι εγινε, σε σημειο που με τρομαξε. παρεπιπτοντως το love and other drugs νομιζω ειναι η καλυτερη ταινια που ειδα το 2011 οχι οτι δεν ξερω να βλεπω ταινιες αλλα με αγγιξε πολυ

στο τελος εκει που περασε το φορτηγο και μπαμ λεω πω ρε γαμωτο... παει για επος η ταινια, συγκινηθηκα αρκετες φορες και ανετα μπορουσα να κλαψω αλλα κρατιομου

9.5/10 masterpiece

νομιζω οτι θα δω το tree of life μετα απο αυτο το συναισθηματικο χτυπημα κατω απο την μεση

ps ποσο μπεντοβλακες ειναι αυτοι στο imdb?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...