jokerakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) It Follows Δεν καταλαβαίνω πώς αυτή η ταινία πήρε τόσες καλές κριτικές.Αρκετά υπερεκτιμημένη! Πολύ καλή η σκηνοθεσία,αλλά το σενάριο τελείως "ότι να 'ναι".Για να καταλάβει μάλιστα κάποιος περι τίνος πρόκειται,πρέπει να περιμένει το τέλος όπου και πάλι όμως,μένουν πολλά ερωτηματικά.Πολύ μπέρδεμα. 4/10 τι ερωτηματικά??? πες μου και εσύ οτι το κατάλαβες σαν σεξουαλικό μεταδοτικό νόσημα και σου έχω τον ΤΕΛΕΙΟ φίλο απο εδώ μέσα για να κάνεις παρέα.... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από jokerakias 1
Linus_Lost Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Site: Spy : Απο τις καλυτερες ταινιες στο ειδος της!!! Απιστευτο γελιο που εβγαινε μεσα απο ατακες και οχι χαζα αστεια... Καταπληκτικη με λιγα λογια! Θα την ξαναδω σιγουρα αρκετες φορες απο τον Θειο. 9/10
timon92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 mad max 2015 απτις πιο απαισιες και ανουσιες ταινιες εβερ 3
badweed Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ειδα και βρηκα ωραιο το wild tales του 2014 5 περιπτωσεις αυτοδικιας που αλλαζουν το παιχνιδι . 1
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αυτο το μαντ μαξ δεν βλεπετε με τιποτα.Απαραδεκτο. 3
kgian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 The Gunman http://www.imdb.com/title/tt2515034/ Ο Σων Πεν σε ρόλο "έκανα αναβολικά, κοιτάξτε μούσκουλα που έχω στα γεράματα". Δεν ξεφεύγει από την μετριότητα ενώ είχε δυνατότητες. Βλέπεται αλλά δεν αφήνει τίποτα. 3,8/10 Space Pirate Captain Harlock 3D http://www.imdb.com/title/tt2668134/ Καλά γραφικά, χάλια υπόθεση. 3,8/10
m.Zara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχει δει κανείς το la famille belier; Είναι καλό;
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχει δει κανείς το la famille belier; Είναι καλό; Εχει παρει καλες κριτικες. Αν εισαι γυναικα δες το. (Αν εισαι αντρας θα βγαλεις μισος για μια ακομα γαλλικουρια οποτε θα μας πρηξεις με το ποστ.) 1
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Absentia Πάρα πολύ καλό με ατμόσφαιρα Λάβκραφτ!! Αργό και ατμοσφαιρικό - δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τις σύγχρονες ταινίες τρόμου. Ίσα ίσα θα πρέπει και άλλες να ακολουθήσουν την ατμόσφαιρα αυτή, κατά τη γνώμη μου. Λόγο budget και μόνο 7/10 gavros10 Δικέ μου! μακράν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ avatar εδω μέσα!! στο έχω ξαναπεί!! 100% match και με τον τρόπο που γράφεις! keep rolling man! 1
lefter Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχει δει κανείς το la famille belier; Είναι καλό; Δες το πολυ καλο.
fasttam Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Run all night Όλα τα γερόντια τυποποιημένα και κολλημένα στο ρόλο και τη στιγμή που τους κάθισε το peak. 5/10 Spring http://www.imdb.com/title/tt3395184/ Ένα μικρό διαμαντάκι "ατμοσφαιρικού τρόμου", με φρέσκιες φάτσες ωραίο γύρισμα και χαμηλόφωνη παραγωγή, που μου άρεσε πολύ περισσότερο από το Only Lovers Left Alive του Jarmush. (όχι μακριά θεματικά). 7/10 Mad max Εντάξει, αν έχεις δει το 1 και κυρίως το 2 όταν πρωτοβγήκαν (τo 2 έκανε την εισαγωγή στον ερημωμένο πλανήτη) περιμένεις λίγο διαφορετικά πράγματα. Με κυριότερο ένα ηθοποιό που να μπορεί να παίξει λίγο τον Mad πριν περάσει στον MAΧ. O Gibson μπορεί να μην είναι καμιά ηθοποιάρα, αλλά τουλάχιστον είχε στο βλέμμα αυτή τη τρέλα που θάπρεπε να χαρακτηρίζει το πρωταγωνιστή μιας τέτοιας ταινίας σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Αντίθετα το παλικάρι που παίζει τώρα μπορεί να είναι πολύ πικραμένο/απογοητευμένο/αποστασοιοποιημένο/ενοχικό, αλλά mad max δεν είναι. Γι αυτό και καταφεύγει στο παίξιμό του σε κινήσεις που είναι από σπαστικές έως χαζές. Και γενικά αυτού του είδους οι ταινίες χρειάζονται "την μαγκιά κλανιά κι απόστημα" που λέγαμε παλιότερα ενός ήρωα. Κι αυτή η ταινία δεν έχει ήρωα. Στα υπόλοιπα, τα 35 χρόνια που χωρίζουν την πρώτη από την τελευταία ταινία κάνουν την διαφορά σε τεχνικό επίπεδο και μόνο, αφού σενάριο και σκηνοθεσία παραμένουν ίδια. 6/10 Jupiter Ascending Τώρα σοβαρά, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν το Matrix; 4/10 Kingsman The Secret Service Η εισαγωγή και η αρχή της ταινίας άφηνε ελπίδες για κάτι περισσότερο, αλλά συνολικά περάσαμε καλά. 7/10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Jupiter Ascending Τώρα σοβαρά, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν το Matrix; 4/10 το ίδιο ρωτάμε για το Reloaded και το Revolutions, μετά το 3ο βέβαια δεν έπρεπε να έχουμε τέτοια απορία
techm Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 τι ερωτηματικά??? πες μου και εσύ οτι το κατάλαβες σαν σεξουαλικό μεταδοτικό νόσημα και σου έχω τον ΤΕΛΕΙΟ φίλο απο εδώ μέσα για να κάνεις παρέα.... Εγώ κατάλαβα μόνο αυτό:Όταν είδα πως ο γυμνός στην σκεπή ήταν ο πατέρας της και ο σκηνοθέτης,μας έδειξε την οικογενειακή φωτογραφία.Πραγματικά,σαν βιασμός μυαλού ήταν αυτή η ταινία!
Prozac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Jupiter Ascending Τώρα σοβαρά, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν το Matrix; 4/10 Σίγουρα δεν έχεις δει το Speed Racer.
king2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ένα από τα καλύτερα ρομαντικά δράματα. Ηθοποιαρες κορυφαία σκηνοθεσια με πολλές αλήθειες και αρκετά σκληρή. 9/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις