Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι πηγαίνω cinema πολύ συχνά πιο πολύ γιατί μου αρέσει η όλη εμπειρία και 4€ το εισιτήριο το βρίσκω πολύ καλή τιμή.  

Το αν θα πας Village ή odeon εξαρτάται από τις προσφορές που θα βρεις (πχ Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη το cu -odeon- έχει ενώ το what's up όχι -village) και απο την ταινία που θες να δεις γιατί ας πούμε στο village συνήθως βρίσκεις περισσότερες επιλογές. 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ γαβρος ποιος είπε ότι δεν πάει κανείς σινεμά από εδώ μέσα? Όλοι πάνε απλά όχι συνέχεια. 4-5 φορές το χρόνο είναι μια χαρά. Για παραπάνω έχουμε και το 2500 ευρώ σύστημα στο σπίτι μας για να βλέπουμε ταινίες.

Δημοσ.

Μην  του το χαλάτε  !

Είπαμε μόνο ο γάβρος πάει σινεμά απο εδω μέσα !

Αφού εγώ να φανταστείς προχθές ήθελα να πάω σε ενα θερινό εδώ  , αλλά δεν μπορούσα , πως θα έγραφα μετά εδώ , αφού μόνο ο γάβρος πάει σινεμά από εδώ μέσα :-D :ph34r: B)

κινγκ

εμενα 2.5000 εχουν τα ηχεια μου μονο γατακι :)

• Like 1
Δημοσ.
παρακαλώ για αποφυγή παρεξηγήσεων να ανοιχτεί νέο topic "Ποια ταινία μόλις είδατε cinema"

ταινία που χαρακτηρίζεται άνετα ως "καμενιά"!

Αρκετά άγνωστη και περιεργως πότε δεν την ειχα πετύχει TV και είναι σχεδόν 15 χρόνια ταινία.

Ο σκηνοθέτης του θρυλικού, κατ'εμε, Ace Ventura, σε μια παρωδία ασιατικού καράτε. Άκυρα σκηνικά, καμμένα αστεία, doudlαρισμα με τρελή χρονοκαθυστερηση και μπόλικη υπερβολή (στην ταινία υπάρχει και doudlαρισμα στα σκηνικά από άλλες ταινίες καράτε...!!)

Σίγουρα δεν φτάνει την ποιότητα του Ace Ventura, είναι και πολύ χαμηλότερου budget άλλα σίγουρα αξίζει να τη δείτε. 

6,5/10 (αν an to Ace V. πάρει 8/10)

Δημοσ.

παρακαλώ για αποφυγή παρεξηγήσεων να ανοιχτεί νέο topic "Ποια ταινία μόλις είδατε cinema"

Kung Pow: Enter the Fist (2002)

ταινία που χαρακτηρίζεται άνετα ως "καμενιά"!

Αρκετά άγνωστη και περιεργως πότε δεν την ειχα πετύχει TV και είναι σχεδόν 15 χρόνια ταινία.

Ο σκηνοθέτης του θρυλικού, κατ'εμε, Ace Ventura, σε μια παρωδία ασιατικού καράτε. Άκυρα σκηνικά, καμμένα αστεία, doudlαρισμα με τρελή χρονοκαθυστερηση και μπόλικη υπερβολή (στην ταινία υπάρχει και doudlαρισμα στα σκηνικά από άλλες ταινίες καράτε...!!)

Σίγουρα δεν φτάνει την ποιότητα του Ace Ventura, είναι και πολύ χαμηλότερου budget άλλα σίγουρα αξίζει να τη δείτε.

6,5/10 (αν an to Ace V. πάρει 8/10)

.

Την έχει τιμήσει το Αντ1 αρκετές φορές, στην μεσημεριανή ζώνη του Σ/Κ.

Δημοσ.

Link.png Site: The Last Seduction (1994)

Από τις πιο χαζές ταινίες που έχω δει. Μα πώς γίνεται κάποιος να την πατήσει έτσι; Και πώς γίνεται να παίρνει 7.2?

3/10

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δειτε το The Millionaire Tour (2012) και Sunshine(2007)!! Αξιζουν  :-)

Δημοσ.

It Follows

Δεν καταλαβαίνω πώς αυτή η ταινία πήρε τόσες καλές κριτικές.Αρκετά υπερεκτιμημένη!

Πολύ καλή η σκηνοθεσία,αλλά το σενάριο τελείως "ότι να 'ναι".Για να καταλάβει μάλιστα κάποιος περι τίνος πρόκειται,πρέπει να περιμένει το τέλος όπου και πάλι όμως,μένουν πολλά ερωτηματικά.Πολύ μπέρδεμα.

4/10

Δημοσ.

Τι σας επιασε τωρα; Δεν εκανα κηρυγμα οπως αλλες φορες. Απορησε ενας γιατι ειδε "reviews" απο εμας τωρα για μια περσiνη ταινια και του ειπα τον λογο. Αν προσβληθηκατε ας πατε σινεμα εντος 7 ημερων και ποσταρετε φωτο απο το εισιτηριο :P (Κατα προτιμηση απο κουλτουριαρικη ταινια, το terminator δεν νομιζω οτι πιανεται)

Δημοσ.

Τι σας επιασε τωρα; Δεν εκανα κηρυγμα οπως αλλες φορες. Απορησε ενας γιατι ειδε "reviews" απο εμας τωρα για μια περσiνη ταινια και του ειπα τον λογο. Αν προσβληθηκατε ας πατε σινεμα εντος 7 ημερων και ποσταρετε φωτο απο το εισιτηριο :P (Κατα προτιμηση απο κουλτουριαρικη ταινια, το terminator δεν νομιζω οτι πιανεται)

Συμφωνώ. Pic or it didn't happen.

• Like 2
Δημοσ.

Sinister

Καλό θριλερακι! Το πολύ κακό που είχε..ήταν ο πρωταγωνιστής. Ιθαν Χοκ σε θρίλερ;;! Μου φαίνεται ότι δεν του ταίριαζε καθόλου.

Σαν σενάριο οκ η ταινία πάντως. Σαν τρομαγμα so and so.

6/10

Δημοσ.

Link.png Site: BlownAway (1994)

Μία ταινία δράσης-περιπέτειας της σειράς. Μέτριο σενάριο, μέτριες ερμηνείες και μέτρια.. δράση. Αν έχετε ξεμείνει δείτε τη.

5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...