Daemonos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ. Πάω εγώ! χαχα εντάξει γίνεται τώρα να μην πας να δεις Jurassic World στο Cinema? Πηγαίνω επιλεκτικά, μου αρέσει η φάση, ποπ κορν και εργάρα στο Cinema, εντάξει 4e εισιτήριο έχει σιγά. 1
techm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πάω εγώ! χαχα εντάξει γίνεται τώρα να μην πας να δεις Jurassic World στο Cinema? Πηγαίνω επιλεκτικά, μου αρέσει η φάση, ποπ κορν και εργάρα στο Cinema, εντάξει 4e εισιτήριο έχει σιγά. Όταν όμως θα θες να την ξαναδείς την ταινία,όποτε και όπου θέλεις,τότε,τι γίνεται;
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 παω και εγω απλα οχι οσο συχνα πηγαινα παλια.Ε το τζουρασικ πχ δεν το βλεπεις καν σπιτι το καταστρεφεις.Υποψην στο οντεον συγγρου ειδα πρωτη φορα ταινια σε 4κ αναλυση.γαμει
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπα και παλι εχω φιλους με full hd projectors την εμπειρια του σινεμα δεν την πιανει τιποτα
techm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Άντε μετά όμως να τρέχεις να βρεις το blu ray που θα κάνει κανα 40ευρo μιας και είναι blockbuster!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπα και παλι εχω φιλους με full hd projectors την εμπειρια του σινεμα δεν την πιανει τιποτα Εγώ δεν εχω φίλους γενικώς παίδες... 3
badweed Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 εγω στο οντεον της συγγρου ηταν που αποφασισα οτι δεν ειναι για εμενα αυτου του τυπου οι σινεμαδες ,το ετος 2007, ουτε χωραγα (και δεν ειμαι ψηλος ουτε χοντρος ) , ουτε ικανοποιημενος εμεινα απο τις εγκαταστασεις (ηχο -εικονα ), και ακριβο το βρηκα , και η ταινια δεν μου αρεσε ,και ατομικες ελευθεριες (η αμεση προσβαση σε αυτες ) δεν ειχα (σπασιματα στριψιματα ρουφηγματα νερο wc τασακι ) , και απο κοσμο .. τοτε ημασταν 4 η παρεα που πηγαμε και αλλοι τρεις πελατες . νομιζω καπου εκει αρχισα να γινομαι και πιο επικριτικος με τις ταινιες (την τηλεοραση την ειχα σβησει 4 χρονια νωριτερα ) για κανα θερινο κινηματογραφο , το συζηταω . για το επι του θεματος , η ταινια ηταν το sunshine ...
Arwindan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Site: APure Formality - Una pura formalita (1994) Η ταινία καταφέρνει χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο να εντυπωσιάσει, λόγω τον πολύ καλών ερμηνειών και ίσως κάποιων από τους καλύτερους διαλόγους που έχουμε δει ποτέ. Ειδικά το τέλος προκαλεί περίεργα συναισθήματα. 7/10
Dynamics Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αμα εχεις καλο home cinema δεν πας σινεμα! πχ εγω ειμαι με κολωνες(Klipsch)κτλ 12 αρι sub energy μενω σε μονοκατοικια και σε χωριο οποτε δεν εχω προβλημα να παιξω δυνατα!Απλα στο σινεμα μετραει η παρεα,η φαση ποπκορν και φυσικα το πανι!οντεον δεν εχω παει για να εχω γνωμη ,στα village φαληρου δεν τρελαθηκα γιατι επαιζε χαμηλα ο ηχος...Μονο στην νανα(δαφνη) μου αρεσε το πανι και επαιζε πολυ δυνατα anyway εχθες ειδα το μαντ μαξ...γνωμη μου η καλυτερη ταινια για φετος...οχι ομως και επος η καλυτερη απο μπατμαν οπως ειχε πεις καποιος 2 ωρες δεν πηγα ουτε για κατουρημα συνεχεια στην δραση χωρις κοιλια...αξιζει να την δεις μονος(χωρις γκομενα θελω να πω) με τερμα ηχο! 8,5/10 απο εμενα!
Luxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πάω εγώ! χαχα εντάξει γίνεται τώρα να μην πας να δεις Jurassic World στο Cinema? Πηγαίνω επιλεκτικά, μου αρέσει η φάση, ποπ κορν και εργάρα στο Cinema, εντάξει 4e εισιτήριο έχει σιγά. 4 ευρω με την προσφορα εννοεις του what's up ή cu, σωστα; Σε ποιον κινηματογραφο μου προτεινετε να παω να το δω; Odeon ή Village; Υπαρχουν καλες και κακες αιθουσες; Νομιζω οτι οι αιθουσες στο mall πχ ειναι μεγαλυτερες απ'οτι αυτες στο παγκρατι.
techm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 The connection Απλά,μια καλή ταινιούλα.Θρίλερ,σε καμία περίπτωση δεν είναι.γιατί δε σε αφήνει σε αγωνία,κυρίως λόγω της αργής δράσης του αλλά και των μετριότατων ηθοποιών. Ίσως αν η παραγωγή ήταν αμερικάνικη,να είχε περισσότερο ενδιαφέρον.Ευτυχώς,το τέλος κάπως το σώζει γιατί δεν είναι "μια απ' τα ίδια",αν και είχε όλα τα κλασσικά στερεότυπα,όπως η προδοσία των φίλων-συνεργατών και της οικογένειας του πρωταγωνιστή. 6/10
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 4 ευρω με την προσφορα εννοεις του what's up ή cu, σωστα; Σε ποιον κινηματογραφο μου προτεινετε να παω να το δω; Odeon ή Village; Υπαρχουν καλες και κακες αιθουσες; Νομιζω οτι οι αιθουσες στο mall πχ ειναι μεγαλυτερες απ'οτι αυτες στο παγκρατι. Όχι απλα αμα είσαι μέλος σου κάνουν έκπτωση. το Τεχνόπολις και Βιτσέντζος κορνάρος είναι στο Ηράκλειο Κρήτης. Όταν όμως θα θες να την ξαναδείς την ταινία,όποτε και όπου θέλεις,τότε,τι γίνεται; Την βλέπεις σπίτι σου μετά απο ενα μήνα που θα έχει κυκλοφορήσει, αν και δε μου έχει συμβεί ποτέ.
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν εχω φίλους γενικώς παίδες... DOP εγω σε αισθαινομαι οχι μονο φιλο μου αλλα και τον αδερφο που δεν ειχα ποτε ! 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω αδερφό Φώτη. Αλλά κι ενας ακόμα δε με χαλάει. ον τοπικ για να μη μας φωνάζουν. Srping Breakers. Καταλαβαίνω ότι δε πρέπει να τη παρεις στα σοβαρά τη ταινία, περισσότερο σαν σάτιρα πρεπει να τη δει κανείς. Και με αυτή την οπτική όμως τη βρήκα πολύ κακή. 3,6/10. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις