liopyr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 <^Πριν δεις μία ταινία, αν δεν έχεις μαντικές ικανότητες, δεν μπορείς να γνωρίζεις που παραπέμπει ο τίτλος της, και εκεί είναι το point της κουβέντας. 2
techm Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Run All Night Πολύ καλή,με το Νίσον σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του.Πολύ ωραίο το σενάριο. 8/10 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Site: Battleof Sevastopolis Oυκρανικη ταινια με θεμα τον Β' παγκοσμιο και γυναικα sniper ηρωιδα πολεμου με υψηλο επιπεδο παραγωγης τηρουμενων των αναλογιων παντα.Οι ερμηνειες ειναι πολυ καλες , λιτες ,το βαρος του φιλμ μοιραζεται ισοβαρως μεταξυ της πολεμικης θεματολογιας και του δραματος της πρωταγωνιστριας -αν δεν κανω λαθος προκειται για αληθινη ιστορια - που παρουσιαζεται με βαθια ανθρωπινη ευαισθησια αποφευγοντας ομως περιττους μελοδραματισμους . Για τους φαν των πολεμικων ταινιων του WWII ειναι must ,με εξεπληξε ευχαριστα . 7.7/10 5
johnnyman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ειδα χθες το Site: crazies που επαιζε στο star.φοβερη ταινια. 1
Isabelle2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είδα πρόσφατα το mad max. Από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχω δει τελευταία. Σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Luxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ειδα χθες το Site: crazies που επαιζε στο star.φοβερη ταινια. Αρκετα καλη για το ειδος της. Είδα πρόσφατα το mad max. Από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχω δει τελευταία. Σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό. +1
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Not bad για αυτό που θέλει να δείξει. Σαν ταινια είναι πολύ καλή σκηνοθετικα και σε ηχητικό επίπεδο. Ο Eisenberg είναι κορυφαίος στο ρόλο του. Τώρα ως αληθινή ιστορία διάβασα και κάποια πράγματα και έχει αρκετές αλήθειες αλλά και αποκρυπτει και καποιες άλλες. Overall βλέπετε ευχάριστα και ίσως κουράσει αυτούς που δεν είναι και τόσο φίλοι της τεχνολογίας. Ένα 8αρακι το έχει από μένα.
daPro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Η ταινια αποτελείτε από 6 μικρότερες ιστοριες. Η κάθε μία από τις 6 ιστορίες παραδίδει μαθήματα ζωής και η κάθε μία έχει το νόημα της. Σκηνοθεσία ηθοποιοι μουσική όλα είναι σε υψηλό επίπεδο. Σκληρή και δείχνει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Σίγουρα μέσα στις 5 καλύτερες του 2015 να την δείτε όλοι. 9.5/10 οτι καλυτερο εχω δει φετος!!!
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Όλοι το πειρατέυσατε φέτος; Από τον Οκτώβριο είχε βγει και σε κινηματογράφους και το είδα σε έναν. Η συγκεκριμμένη το άξιζε κιόλας.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είδα πρόσφατα το mad max. Από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχω δει τελευταία. Σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιο μούφα ταινία δεν έχω ξαναδεί. 2
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Όλοι το πειρατέυσατε φέτος; Από τον Οκτώβριο είχε βγει και σε κινηματογράφους και το είδα σε έναν. Η συγκεκριμμένη το άξιζε κιόλας. Απο περσυ τον αυγουστο εννοεις! Κρα εκαναν τα θερινα σινεμα. Οσοι ηξεραν το ειδαν τοτε, οι αλλοι ακομα κοιμουνται
Pankar95 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απο περσυ τον αυγουστο εννοεις! Κρα εκαναν τα θερινα σινεμα. Οσοι ηξεραν το ειδαν τοτε, οι αλλοι ακομα κοιμουνται Σωστά, θα παιζόταν και από πιο πριν που το είδα. Εδώ όμως όλα τα μηνύματα-κριτικές είναι απο το 2015 και πιο πρόσφατα.
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Σωστά, θα παιζόταν και από πιο πριν που το είδα. Εδώ όμως όλα τα μηνύματα-κριτικές είναι απο το 2015 και πιο πρόσφατα. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ.
techm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Inherent Vice Μέτρια.Χωρίς κάποιο λόγο,κρατάει 2,5 ώρες χωρίς να δούμε κάτι το ουσιαστικό.Οκ,την ιστορία την μαθαίνουμε από την αρχή.Αυτό που ακολουθεί όμως,είναι σαν τον πρωταγωνιστή που είναι μαστουρωμένος σε όλη την ταινία! Δεν περίμενα όμως και κάτι διαφορετικό από τον Paul Thomas Anderson.Έχει χαρίσει μεγάλες ταινίες,αλλά σχεδόν σε όλες,ο ρυθμός είναι υποτονικός! 5/10
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 it follows Ενα 7αρι.Η ιδεα δεν μου αρεσε αλλα μου αρεσε η εκτελεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις