Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<^Πριν δεις μία ταινία, αν δεν έχεις μαντικές ικανότητες, δεν μπορείς να γνωρίζεις που παραπέμπει ο τίτλος της, και εκεί είναι το point της κουβέντας.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Battleof Sevastopolis

Oυκρανικη ταινια με θεμα τον Β' παγκοσμιο      και γυναικα sniper  ηρωιδα   πολεμου  με υψηλο επιπεδο παραγωγης τηρουμενων των αναλογιων παντα.Οι ερμηνειες ειναι πολυ καλες  , λιτες  ,το βαρος του φιλμ  μοιραζεται ισοβαρως μεταξυ της πολεμικης θεματολογιας και του δραματος της πρωταγωνιστριας -αν δεν κανω λαθος προκειται για αληθινη ιστορια -  που παρουσιαζεται με βαθια ανθρωπινη ευαισθησια  αποφευγοντας ομως περιττους μελοδραματισμους .

Για τους φαν των πολεμικων ταινιων  του  WWII ειναι must ,με εξεπληξε ευχαριστα .

7.7/10

• Like 5
Δημοσ.

Είδα πρόσφατα το mad max. Από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχω δει τελευταία. Σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Δημοσ.

ειδα χθες το Link.png Site: crazies που επαιζε στο star.φοβερη ταινια.

Αρκετα καλη για το ειδος της.

Είδα πρόσφατα το mad max. Από τις καλύτερες ταινίες δράσης που έχω δει τελευταία. Σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

+1

Δημοσ.

socialnetwork.jpg

Not bad για αυτό που θέλει να δείξει. Σαν ταινια είναι πολύ καλή σκηνοθετικα και σε ηχητικό επίπεδο. Ο Eisenberg είναι κορυφαίος στο ρόλο του. Τώρα ως αληθινή ιστορία διάβασα και κάποια πράγματα και έχει αρκετές αλήθειες αλλά και αποκρυπτει και καποιες άλλες. Overall βλέπετε ευχάριστα και ίσως κουράσει αυτούς που δεν είναι και τόσο φίλοι της τεχνολογίας. Ένα 8αρακι το έχει από μένα.

Δημοσ.

large_relatos_salvajes_ver17.jpg

Η ταινια αποτελείτε από 6 μικρότερες ιστοριες. Η κάθε μία από τις 6 ιστορίες παραδίδει μαθήματα ζωής και η κάθε μία έχει το νόημα της. Σκηνοθεσία ηθοποιοι μουσική όλα είναι σε υψηλό επίπεδο. Σκληρή και δείχνει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Σίγουρα μέσα στις 5 καλύτερες του 2015 να την δείτε όλοι. 9.5/10

οτι καλυτερο εχω δει φετος!!!

Δημοσ.

Όλοι το πειρατέυσατε φέτος;

Από τον Οκτώβριο είχε βγει και σε κινηματογράφους και το είδα σε έναν. Η συγκεκριμμένη το άξιζε κιόλας.

Δημοσ.

Πιο μούφα ταινία δεν έχω ξαναδεί.

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι το πειρατέυσατε φέτος;

Από τον Οκτώβριο είχε βγει και σε κινηματογράφους και το είδα σε έναν. Η συγκεκριμμένη το άξιζε κιόλας.

Απο περσυ τον αυγουστο εννοεις! Κρα εκαναν τα θερινα σινεμα. Οσοι ηξεραν το ειδαν τοτε, οι αλλοι ακομα κοιμουνται

Δημοσ.

Απο περσυ τον αυγουστο εννοεις! Κρα εκαναν τα θερινα σινεμα. Οσοι ηξεραν το ειδαν τοτε, οι αλλοι ακομα κοιμουνται

Σωστά, θα παιζόταν και από πιο πριν που το είδα.

Εδώ όμως όλα τα μηνύματα-κριτικές είναι απο το 2015 και πιο πρόσφατα.

Δημοσ.

Σωστά, θα παιζόταν και από πιο πριν που το είδα.

Εδώ όμως όλα τα μηνύματα-κριτικές είναι απο το 2015 και πιο πρόσφατα.

ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ. 

Δημοσ.

Inherent Vice

Μέτρια.Χωρίς κάποιο λόγο,κρατάει 2,5 ώρες χωρίς να δούμε κάτι το ουσιαστικό.Οκ,την ιστορία την μαθαίνουμε από την αρχή.Αυτό που ακολουθεί όμως,είναι σαν τον πρωταγωνιστή που είναι μαστουρωμένος σε όλη την ταινία!

Δεν περίμενα όμως και κάτι διαφορετικό από τον Paul Thomas Anderson.Έχει χαρίσει μεγάλες ταινίες,αλλά σχεδόν σε όλες,ο ρυθμός είναι υποτονικός!

5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...